Şimdi Ara

11.sınıf 2.DÖNEM TYT PLANIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 11.sınıftayım 2.dönem TYT'de eksik bırakmak istemiyorum.Bunun için şöyle düşündüm her hafta cumartesi veya pazar 1 tyt denemesi çözeceğim ve yapamadığım konuları azar azar halletmeye çalışacağım özellikle matematik ve fen.Ayrıca geometrim çok iyi değil bununla ilgili tavsiyelerinize açığım.

• Konuların hepsi bitti mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok saçma. Denemeye ayıracağın 2 saat ile konu çalış daha çok yararı olur. Çok çözmek istiyorsan,ayda 1 eksiklerini görmek için güzel denemeler çözebilirsin.

BireyB geometride orta-baslangic için ideal. Bunun ygs kısmını yaza kadar bitirdikten sonra. Karekök LYS alabilirsin. 500 sayfa(hepsini çözebileceğini sanmıyorum) , her konuda 10 test varsa 7-8ini çözerek sene sonuna kadar halledersin. Ondan sonra 2 sınavda soru kaçırma ihtimalin çok düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lil Peep -- 31 Ocak 2018; 1:15:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • management inf systems kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam o yüzden deneme yapmak istiyorum zaten eksikleri tespit etmek için
  • Hocam önerebileceğiniz geo kanalı var mı peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre2019tayfa

Hayır hocam o yüzden deneme yapmak istiyorum zaten eksikleri tespit etmek için

Her hafta deneme yapman bence mantıksız haftada 1 değil de ayda 1 yapsan daha iyi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knk ben de 11'im, sana tavsiyem cumartesi-pazar günleri herhangi bir dersten konu bitirirsen ve hergün paragraf-geometri çözersen daha mantıklı olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11. sınıf matematik
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.