Şimdi Ara

Kimya'da 11.sınıf konularına yeni başladım yetişir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bahsettiğim gibi kimyada sıvı çözeltileri daha yeni bitirdim modern atom teorisine başlıycam yarın. 2018 ayt de 10d 3y yapmıştım bir sene mühendislik okudum bıraktım kimyaya dair her şeyi unutmuşum şuan ayt denemelerinde kimyaya bakmıyorum bile sizce yetişir mi:( bu arada hedef tıp...

• Ne mühendisliğiydi
  • Bence baya kolay konular bir tek denge uzun sürebilir. Konuların sadece adı var. Hızı bir günde bitirmiştim mesela.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nereden nasıl çalıştığınıza göre değişmekle beraber rahatlıkla yetişir. Sıkıntılı zamanlar değil daha.
  • çok rahat yetişir rahat olun hocam 10-12 günde bütün 11 kimyayı bitirdim(yarım yamalak biliyordum)

• rahat yetişir
  • BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    bilgisayar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    sağ olun hocam içim rahatladı. iyi çalışmalar
  • Az bir şeyler vardır aklında biraz bak hemen hatırlıyorsun biraz başla gerisi geliyor

• Xeratula X kullanıcısına yanıt
    bizimkimyamız dan çalışıyorum hocam. ama üstüne ekstra test çözmüyorum biraz korkutmuyor değil bu durum beni üstelik daha organik var
  • masturbaiter kullanıcısına yanıt
    hocam benim yeni çalıştığım konuları aylar önce çalışmış bitirmiş insanlar görmek biraz korkutuyor beni aslında o yüzden bi sormak istedim. teşekkür ederim içimi rahatlattınız. iyi çalışmalar size de
  • @ssembler{ kullanıcısına yanıt
    hocam çooook uzun hikaye ama şöyle özet geçeyim ankara da bir özel üni kazanmıştım tam burslu ama okul ve eğitim çöplükten ibaretti. ama ben çalışıp çok yüksek ortalamayla devlet üniye yatay geçiş yaptım. ama orası da sarmadı. böyle üzücü bir durum. ekimde başladım ondan beridir çalışmaya çalışıyorum. eğer siz de sınav öğrencisiyseniz ve mühendislik istiyorsanız tercihlerinizi asla şansa bırakmayın ben sonuncu tercihime yerleştim ve 20 ye yakın tercih yapmıştım. asla gelmez orası diye düşünüyodum. keşke yazmasaydım ve açıkta kalsaydım obpm kırılmazdı ilk yıl mezuna kalmış olurdum. ama yapacak bir şey yok. hayırlısı buymuş deyip çalışmaya devam
  • Hocam ben de bilgisayar bırakıp sınava çalışıyorum bu sene.Siz Ekim'de başlamışsınız ben de Kasım ortası gibi başladım ama kayginizi anlayamadım.Neden yetismesin ki daha çok zaman var.Ben şu ana kadar ayt için sadece mat ve biyoloji bitirdim ve acele bile etmiyorum çünkü dediğim gibi, çok zamanımız var.Bir de 10-3 yapmışsınız ben de 11-2 yapmıştım sınavda.Bizim o konularda temelimiz var, öğrenmemiz sıfırdan öğrenen birinin yarısı kadar bile sürmez.Boyle şeyleri düşünmeyi bırakıp sadece derse odaklanın bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ssembler{ kullanıcısına yanıt
    hocam eğer bu kadar ilginiz varsa ve seviyorsanız yazılımı şüpheniz olmasın her okulda mutlu olursunuz siz. benden etkilenmeyin başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lowIQdetector

bizimkimyamız dan çalışıyorum hocam. ama üstüne ekstra test çözmüyorum biraz korkutmuyor değil bu durum beni üstelik daha organik var
    senden önceki 2 nesil üstüne soru bankasını bırak deneme dahi çözmedi.

İnan soru bankası gerekseydi, biz üstüne koyardık bunun.

Denemeleri yapın gerisini bırakın.

dikkat hatası yapmadığınız sürece fulleyeceksiniz.

Soru kalitesi anlamında baya fazla fazla işler yapıyoruz. O çözeceğiniz soru bankaları çerez gibi olacak vakit kaybetmeyin hiç. Matematik - Fizik bakın.

Bu kadar büyük konuşuyorum çünkü

1) senden önce giren 2-3 nesli biliyorum
    2) ne yazdığımı ne anlattığımızı çok iyi biliyorum

BKS-3 ve BKS-4 konuları acaip basit gelecek zor olan bana göre BKS-2 idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeratula -- 30 Ocak 2020; 0:46:47 >

• Sıkıntı olmaz son 1.5 ay bile olsa yetişir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xeratula X kullanıcısına yanıt
    altuğ hocam sizi bir donanımdan rahatsız etmediğim kalmıştı :)) fiziğim kimyam kısacası hayatım sizin ve sevgili babanızın ellerinde şuan... siz her şeyi söylemişsiniz zaten bana bizimkimyamız ekibine teşekkür etmek kalır. sevgiler saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lowIQdetector -- 30 Ocak 2020; 1:21:53 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.