Selam arkadaşlar, kardeşim bu sene yks'ye girdi ben de diş hekimliği okuyorum. Kardeşim de ben de istanbul'da okumak istiyoruz ben yatay geçiş düşünüyorum. Ancak bu okula dair internette çok fazla bilgi bulamadım... Burada okuyan veya buraya dair bilgisi olan varsa eğitim kalitesi ve imkanları hakkında aydınlatırsa çok sevinirim.
Selamlar arkadaşlar, ben bu sene 27k ile devlette diş kazandım. Herkes gibi İstanbul ya da Ankara'da okuma hayalim vardı ne yazık ki olmadı. Daha önce başka bir üniversitede 1 sene okumuş ve yüksek bir ortalamayla yatay geçiş yapmıştım(mühendislik). O yüzden yatay geçiş süreçlerini biliyorum. Ayrıca sene kaybım olmadan derslerimin %90'ını sayılarak geçmiştim. Diş hekimliğinde de yatay geçiş hayalim vardı ama sene kaybı olmadan mümkün değil sanırım. En azından araştırmalarım sonucu vardığım düşünce bu. Zaten 2 sene kaybım var ünide 1.sınıfı okuyup bırakıp sınava tekrar hazırlandığım için...
Forumda daha önce diş hekimliğinde yatay geçiş yapmış olan varsa bana yardımcı olabilirse çok sevinirim. Sene kaybı 3.sınıfta yapılan yatay geçişlerde de oluyor mu? Diş hekimliğinde neden üniversiteler dersleri saymıyor? Bunlar gibi aklımda bir kaç soru var. En azından görüşlerini bildireceklere teşekkürler şimdiden.
|
çapa diş'in binası seneye biter mi?
|
aydın diş tam burslu kaçla kapattı?
|
bu sene kayıtlar nasıl olacak?
|
gazi üni kayıt sildiren var mı?
|
|
345 ayt fen fizik sorusu
MSÜ TYT MAT'IN YETİŞMEMESİ
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 211
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 33.362 (Bu ay: 281)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 124 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar