< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lowIQdetector -- 16 Eylül 2020; 18:16:38 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lowIQdetector -- 16 Eylül 2020; 18:16:38 > |
hocam bence tablete root atın.kardeşinize bi iyilik yapmak istiyorsanız da bilgisayar almak yerine nakiti altına çevirin uni kazanınca araştırıp istediğini alsın.Hem bu süre zarfında kuvvetle ihtimal altına çevirdiğinizden ve altın yükseleceğinden daha iyi bi makine alırsınız.ben olsam böyle yapardım karar sizin
|
Tablete güzel bir root atın veya birine yaptırın. Root attıktan sonra tablet bütün sitelere girebilir ve bütün uygulamaları indirebilecek nitelikte olacaktır. Bu da bir sene boyunca kendisini idare ettirecektir.
Bilgisayar fiyatları ise dolar kuruna ve vergilere bağlı. Bu yüzden çok büyük ihtimalle gelecek sene daha pahalı olacaktır. Tavsiyem illa alınacaksa bu sene alınmalı diye düşünüyorum. Ayrıca hazır bilgisayar yerine ekran kartı, işlemci gibi malzemeleri kendiniz alıp kasayı kendinizin toplamasını öneririm. Çünkü aynı ekipmanları içeren hazır toplanmış bilgisayarlar, kendi topladığınız bilgisayar fiyatından epey pahalı olmakta. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |