Şimdi Ara

Ortaokul(5.sınıfa) başlayacak çocuğum için hangi ipad yeterli olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugüne dek ne ipad ne iPhone deneyimim yada kullanımım olmadı. Hiç bir fikrim yok.
    Ortaokula başlayacak olan kızım için artık bir tablet almak istiyorum.
    Gerekli olacak mı bilmiyorum ama olacaksa ders çalışmaları ve de dinlenme saatleri için eğlence amaçlı ipad almak istiyorum.
    Hangi model onun bu dönemi için yeterli olacaktır.
    Öneri ve tavsiyelerinizi rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence biraz daha bekle
  • Bence de arkadaşa katılıyorum çocuğunuzun gelişimi için çok zararlı bekleyin

• Merhaba, alacağınız tabletin Apple Pencil ile uyumlu olup olmadığını göz önünde bulundurarak alışveriş yapmanızı öneririm artık. 2017 Model 10.5 inç iPad Pro ya da 2019 10.5 iPad Air kendisi için uygun ve uzun ömürlü olur kanaatimce. 9.7 inç iPad Pro'nun artık yeni ekosistemde pek yeri kalmadı. Bahsettiğim 2 tabletin de ekranları 120hz ve eğer çocuğunuzun ilgisi de varsa çizim konusunda kendini geliştirebilir bu cihazlarla en basitinden. Doğru kullanıldığında gelişime engel olan değil katkı sağlayacak cihazlar bunlar.

Ekleme
    Apple web sayfasından kontrol ettiğimde okula dönüş kampanyası altında hem indirim hem de beats solo 3 kulaküstü kulaklık hediyesi verilmeye başlanmış. Sadece kulaklığın fiyatı 1.699 lira olarak görünüyor ayrı almak isterseniz. Kendisi için güzek bir hediye olabilir. Herhangi bir üniversitenin öğrenci kartı ile alışveriş yaptığınızda faydalanabiliyorsunuz kampanyadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keyless -- 16 Temmuz 2019; 10:8:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Keyless

Merhaba, alacağınız tabletin Apple Pencil ile uyumlu olup olmadığını göz önünde bulundurarak alışveriş yapmanızı öneririm artık. 2017 Model 10.5 inç iPad Pro ya da 2019 10.5 iPad Air kendisi için uygun ve uzun ömürlü olur kanaatimce. 9.7 inç iPad Pro'nun artık yeni ekosistemde pek yeri kalmadı. Bahsettiğim 2 tabletin de ekranları 120hz ve eğer çocuğunuzun ilgisi de varsa çizim konusunda kendini geliştirebilir bu cihazlarla en basitinden. Doğru kullanıldığında gelişime engel olan değil katkı sağlayacak cihazlar bunlar.

Ekleme
    Apple web sayfasından kontrol ettiğimde okula dönüş kampanyası altında hem indirim hem de beats solo 3 kulaküstü kulaklık hediyesi verilmeye başlanmış. Sadece kulaklığın fiyatı 1.699 lira olarak görünüyor ayrı almak isterseniz. Kendisi için güzek bir hediye olabilir. Herhangi bir üniversitenin öğrenci kartı ile alışveriş yaptığınızda faydalanabiliyorsunuz kampanyadan.
    Teşekkür ederim.

Evet, çizim konusunda meraklı ve yetenekli küçük yaşlarından beri.
    Yaşına göre çok iyi çizimleri var.

Tavsiyelerinizi dikkate alacağım.

• Teşekkür ederim arkadaşlar, bu konularda böyle tavsiyeler görmek sevindirici.

Biz de anne ve babası olarak çok dikkatliyiz bu konuda.
    8 yaşına kadar ne tablet ne bilgisayar kullanmadı kızım. Daha sonra kontrollü ve sınırlı sürelerde olmak üzere yaşına uygun boyama, bulmaca, yapboz vb. oyun ve İngilizcesi için sadece ingilizce sesli eğitim videoları ve yine ingilizce olmak üzere çocuk videoları izledi tabi ki benim belirleyip oynatma listesine beklediğim yayınları.

Çok şükür ki bu konularda yaşına göre çok bilinçli artık.

Elbette hâlâ bir çocuk ve yine bizim kontrolümüz ve belirlediğimiz saat ve günlerde kullanacak.

Hassasiyet gösterdiğiniz için tekrar teşekkür ederim

• Bugün Akasya Apple Store'a uğradım bir donanım servisi için, orada çocuğunuzun yaşıtı olan yaklaşık 20 gence kodlama eğitimi veriliyordu ailelerinin yanında. Hiç çekinmeyip telefonla da arayabilirsiniz kendilerini satın alma yardımı kısmından. Ona uygun olan içerikler hakkında bilgi verebilirler.

Tablet ve uygulamaları hakkında bilgi almak isterseniz buradan bana soru da sorabilirsiniz. 12.9 ve 10.5 iPad Pro kullanıyorum elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keyless

Bugün Akasya Apple Store'a uğradım bir donanım servisi için, orada çocuğunuzun yaşıtı olan yaklaşık 20 gence kodlama eğitimi veriliyordu ailelerinin yanında. Hiç çekinmeyip telefonla da arayabilirsiniz kendilerini satın alma yardımı kısmından. Ona uygun olan içerikler hakkında bilgi verebilirler.

Tablet ve uygulamaları hakkında bilgi almak isterseniz buradan bana soru da sorabilirsiniz. 12.9 ve 10.5 iPad Pro kullanıyorum elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
    Teşekkür ederim, şu an bütçemin müsaade ettiği miktara göre, Ekim ayında Amerikadan gelecek olan arkadaşıman almasını istediğim model bu>https://www.amazon.com/Apple-iPad-WiFi-Space-Model/dp/B07BTS2KWK, 4 yıl idare eder diye düşünüyorum.

Bu vesileyle şunu sormak istiyorum.Bu arkadaşım Amerikan vatandaşı, getireceği bu tablet için gümrük vergisi ödeyecek mi ? Böyle bir şey talep ederlerse hediye derse yeteri olur mu ?

• MemphisMafia M kullanıcısına yanıt
    250 Dolar ~ 1400 Lira gayet uygun görünüyor seçtiğiniz 2018 iPad için. Ancak cihazın büyük çerçeveli, küçük (9.7 inç) ve eski nesil 60hz ekranlı olan model olduğunı göz önünde bulundurun. Kalem desteği var fakat öndecen önerdiğim cihazlar kadar hassas ve kullanımı rahat olmayacaktır. Kullandığı işlemci ise dediğiniz gibi daha 3-4 sene idare eder rahatlıkla.

Diğer konu, uçakla vs gelirken yanında getirdiği 1 cihaz için herhangi bir vergi ödemesi gerekmez arkadaşınızın.

• Keyless K kullanıcısına yanıt
    Profesyonel cizim yapacak biri kullanmayacakmis ki tableti.Ortaokula giden cocuk 120 hz ile 60 hz arasinda bir fark gorecegini sanmiyorum.

• Ucuz ipadin 2. versiyonu çıkacak onu bekleyin derim ben nisanda yeni air i aldım almak isterseniz de tavsiye ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.