Şimdi Ara

TYT ve 11. sınıf için çalışma önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ben 12'ye geçiyorum bu sene. 11'de 11I halletmek ilk hedefimdi sene başlamadan önce ama olmadı. 11. sınıf konularında ilk konuları çok hakim olmasam da genel soru çözecek kadar biliyorum. Hedefim yüksek olduğu için TYT'de çalışmam gerek ama TYT'de sıfırım desem tam olur. Yaz tatilinde 11. sınıf ve TYT çalışmak için nasıl bir yol izleyebilirim?

• 11 mat + tyt hallet
  • fen çalışmayayım mı
  • Ea misin
  • mf
  • Bende mf yim senin gibiyim önümde 2 secenek var

12. Sinif baslayana kadar (erken acilma olmazsa 103 gun ki bence olacak) tyt yi bitirmek

Veya tyt+11mat bitirmek. Tyt ve mat 11 i halledecegim gibi gorunuyor cunku 11 matim gercekten iyiydi.

Tyt de sosyale calismayarak 11. Sinif mat+fizik te yapabilirim.
  • ben de 11 mat + tyt yapmayı düşünüyorum ama feni sonraya bırakmak sorun çıkartır mı diye merak ediyorum
  • Ben de bu sene son sınıfım ilk önce tyt konularını bitirip sonra 11 çalışmayı düşünüyorum
  • bence önce ıvır zıvır olan konuları hallet.Ayağına dolanmasın yıl boyunca.Örneğin tyt fen,tyt sosyal,dil bilgisi.Özellikle tyt fen ve sosyalde 15+ya gelsen yıl boyunca denemelerle yürütürsün.Onun dışında tyt mat yıl içinde de halloluyor.11 mat ve fonksiyon,polinom çalış.Bir de üçgen çözmeye başla derim
  • kobe6 kullanıcısına yanıt
    geometri için de bir an önce acele edip bitireceğim diye düşünme.Benim analitiğim sağlamdı ve temmuzdan şubata kadar sadece üçgen çözdüm(yaklaşık 9-10 kitap,fasikül) daha sonraki süreç geri kalan konular için yeterli oluyor.Ama şubat olmasa bile bence en az 4 ay falan üçgen çözersen diğer konulardan kaçmaz kolay kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobe6

bence önce ıvır zıvır olan konuları hallet.Ayağına dolanmasın yıl boyunca.Örneğin tyt fen,tyt sosyal,dil bilgisi.Özellikle tyt fen ve sosyalde 15+ya gelsen yıl boyunca denemelerle yürütürsün.Onun dışında tyt mat yıl içinde de halloluyor.11 mat ve fonksiyon,polinom çalış.Bir de üçgen çözmeye başla derim
    Oo o zaman ben iyi yürütmüşüm.Karantina sürecinin başından beri(fonksiyon kümeler parabol trigonometri analitik çarpanlara ayırma karmaşık sayılar eşitsizlik sistemleri polinom ile ilgili envai çeşit soru çözdüm)
    Ayt edebiyatı bitirdim deneme çözüyorum 18-23 arası geliyor.Tyt dil bilgisini halletmeye çalıştım 33-39 geliyor.Dün tyt fene başladım
  • Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil Shuurle -- 30 Mayıs 2020; 20:51:22 >
  • up
    Benim geo temelim hiç yok Metin hoca pdf çıkarttım ve birey b geo satin aldım başlayacağım inşAllah. Ben EA yım ekime kadar fenler ve geoyu bitirmeyi düşünüyorum Türkçe ve mat bitti TYT mat başka hocadan tekrar dinleyeceğim. Dediğiniz gibi bende mi sadece üçgen çözeyim ? Evet diyorsanız hangi fasikülleri önerirsiniz sırası ile ? Ayrica ilk elimdeki birey b yi çözsem olur mu ?
  • Up
  • updi
  • Fluuman F kullanıcısına yanıt
    ben ilk önce kenan karadan halletmiştim.Kaynak olarak bence elinize ne geçerse üçgende çözün.Üçgenini çözdüğüm kaynaklar:kenan kara,metin,karekök ayt,acil,yayın denizi,hız ve renk,bilgi sarmal,orijinal,bilfen ayt.
    Buradan kesinlikle ama kesinlikle beni en çok
    geliştiren karekök ayt ve acil oldu.
    Birey b de iyi yayın belki bi tık zorlayabilir.Pdfleri hallettikten sonra başlayın eğer zorlanırsanız daha kolay bi yayına geçebilirsiniz.Ayrıca bir diğer tavsiyem örneğin üçgen için 4-5 ay verecekseniz bunun ilk 2.5-3 ayı sadece benzerliğe kadar çözün.Daha sonra 1 ay gibi bi sürede benzerlik ve alandan 3er kaynaktan abanarak temizleyebilirsiniz.Ayrıca bu yoğun üçgen çalışmasından sonra analitik hariç diğer tüm konuları sadece acilden çözseniz yeterli.
    başlama sırası olarak eğer orta altıysanız
    karekök tyt,yayın denizi olabilir.

Teşekkür ederim 🙂 birey b zor gelirse ilk pdf den bitirin derken sadece hoca ile bitirip sonra mi çözeyim ? Karekök TYT geo mu alayim yoksa ?
  • 11. sınıf konularını bitirmeden başka bir şeye bulaşmayın. Ocak ayına geldiğinizde(kritik zaman dilimidir tamam mı devam mı sorusu sordurur)herkes harıl harıl sistemlerle trigonometriyle boğuşurken siz gidip rahat rahat 12 konularına, geometriye veya tyt'de eksik olduğunuz konulara yoğunluk verirsiniz. Eliniz ayağınıza bulaşmaz rahat olursunuz. Şuan yapacağınız şey 11 konuları + günde yirmişer paragraf ve problem çözmek başka hiç bir şey yapmanıza gerek yok inanın bana.
  • karpuzcu11 K kullanıcısına yanıt
    TYT Türkçe mat neredeyse yok bende. Diğerlerini saymıyorum şimdilik, ikinci dönemden itibaren mi çalışmamı öneriyorsunuz tytye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.