Mezunlar toplaşın
Kaç bin çektiniz
Sakarya vs Kocaeli Üniversitesi
Hangisi daha iyi
Ertan Sinan Şahin fizik denemeleri
20 ayt fizik denemesi nette 30 TL gözüküyor piyasadaki normal denemelere göre fiyatı fazla sizce bu fiyata değer mi
20 için netlerim
Olmayacak gibi hissediyorum ama bir tarafım olacak diyor foruma başlık açmaya karar verdim.
Töder netlerim.
Tyt 99
Ayt 69
3d tyt netim
1) 93
2)98
3) 82
4) yarıda bıraktım.
5) 91
Apotemi
1)82
2) 81
Ayt de 60-70 aralağında değişiyor
Sizce oluru var mı
Fazla çalışmanın sırrı
Günlük kendim 6-7 saat çalışıyorum dershanede 2 saat oluyor 8-9 saat ders başında geçiyor ama son aylarda ders çalışma saatimden dolayı istediklerimi yapamıyorum fazla ders çalışanlar ne yapıyor ,günlük rutini neler ,kendilerini nasıl motive ediyorlar?
Dershaneye gidip pişman olanlar
Dershaneye gittiğimden beri YouTube farklı bir konu anlatım göremedim hatta YouTube'daki bazı hocalar daha iyi anlatıyor Şuan online eğitim olsada hergün 2 saatim yolda çöp oluyordu. Dershane tamamen para tuzağı 2022 sınava girecekler kesinlikle dershaneden uzak durun.
Ayt 70 net yapanlar toplaşın
Ayt 60-65 geliyor 70 nasıl yükseltirim? Siz nasıl yükseltiniz konularım 2-3 konu harici tam
MSÜ 35 net Türkçe yapanlar toplaşın
Msü de Türkçe yüzünden istediğim sonucu elde edemedim. iyi net yapanlar bu noktaya nasıl geldi
Molalarda ne yapıyorsunuz (anket)
|
Dershanenin 5 IQ hocaları
Fizikçi konuların çıkacağını ısrarla savunuyor .
Rehberlikçi marta kadar tyt çalışın mart'tan sonra Ayt çalışın 3 ay da Ayt biter diyor
Ben ayt şimdi çalışmamız gerektiğini konuların hepsini çıkacağını düşünüyorum ben mi yanlış düşünüyorum onlar mı bilmiyorum ?
Not: başlık dikkat çeksin diye yazılmıştır
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 452
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 16.242 (Bu ay: 344)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 463 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar