Şimdi Ara

Dershaneye gidip pişman olanlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dershaneye gittiğimden beri YouTube farklı bir konu anlatım göremedim hatta YouTube'daki bazı hocalar daha iyi anlatıyor Şuan online eğitim olsada hergün 2 saatim yolda çöp oluyordu. Dershane tamamen para tuzağı 2022 sınava girecekler kesinlikle dershaneden uzak durun.

• Bu konu karara baglandi zaten sadece deneme icin iyi dershaneler. Onun disinda bir numarasi yok

• 2020 ve sonrası için değişmeyecek kurallardan biri :

Youtube > dershane > okul
  • Dershaneye zaten konu anlatımı için gidilmiyor ki. Deneme, ortam, kütüphane, gördüğün bir öğrenci kitlesi vs için.
  • Kimi için iyi kimi için kötü. Dershaneler eğer evde kendini adapte edemiyorsan ve bulunduğun yerdeki kütüphaneler kötüyse sana güzel bir ders çalışma ortamı sağlıyor. Hem rekabeti daha iyi hissediyorsun hem de sosyal çevre gibi bir avantajı var. Evde ders çalışmaktan bıktığın ve dersi tamamen salma noktasına geldiğin zamanlar daha sık yaşanırken dershanede bu oran bence daha düşük çünkü seni disipline sokan bir otorite ve sohbet edebileceğin bol bol arkadaşın oluyor. Bir de bu taraflardan bakılmalı olaya. Tabiki konu anlatımı olarak tartışmasız internetteki hocalar alır. Benim bahsettiğim nokta etüt.
  • Evde calismak zor is, ben acik liseliyim. Okul bana göre bir kurum değildi, ilçemdeki anadolulara puanim yetmiyordu.
    Sosyal çevresi var bakmayın, insan yüzü görüyorsunuz. Denemeleri vs. olum gayet iyi hocalar da oluyor.
    Maddi durumu olan herkes gitmeli. Youtube hâla yetersiz bence, özellikle fen derslerinde ciddiyim.
  • MegaWindows kullanıcısına yanıt

Kendi adıma alıntıladığım kısma gülüyorum hocam

Alıntı

metni:
     seni disipline sokan bir otorite 
  • Otokontrolun yoksa seve seve gidiceksin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.