Şimdi Ara

Üniversiteyi bıraksam pişman olur muyum ilerde ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir foruma girmiyordum baya aktifliği azalmış forumun

neyse konuya geçelim ben küçük bi şehirde iü kimya müh 1.sınıfı bitirmek üzereyim

Üst sınıflarla da konuştum çoğu keşke okumasam çalışsaydım diye düşünüyor.Benim de kafama yattı bu fikir.İlerde babamın işini devam ettirebilirim ancak şuan o işi yapma şansım yok okul okuduğum için pek fazla kendimi veremiyoru m
    Daha önce böyle bişe yapanlar yada yapmayı düşünenler olduysa fikirlerini yazabilirler mi pişman olurmuyum yoksa direk iş hayatına attılıp okuldan kaydım ıalsam mı okumaya değer mi onuda bilmiyorum ya gerçi

• Olursun
  • Hocam vakit kaybı falan değil bakma sen onlara okulunu bitir diplomanı al babanın işi bir yere kaçmıyor yine gider çalışırsın mezun olduktan sonra
  • üst sınıflarla değil mezunlarla konuş
  • Mezunlar iş bulamıyorsa boşuna okuma bırak yada şöyle yap, daha kolay bir bölüme yatay geçiş yap. En azından boşu boşuna kimya müh dersleriyle uğraşmazsın.
    Mezun oluncada babanın işini yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: domatesadam

Hocam vakit kaybı falan değil bakma sen onlara okulunu bitir diplomanı al babanın işi bir yere kaçmıyor yine gider çalışırsın mezun olduktan sonra
    Haklısınız sanırım sonuçta hayatın ne getireceği belli olmaz o diplomayla her türlü hayata bir şekilde tutunabilirim kimya mühendisi olarak .
  • Küçük bir şehirde yaşıyorum demek istemiştim ama okulum İstanbul üniversitesi
  • Babanın sana destek olacak parası var mı? Varsa bile risktir.

Ticaret asla kesin değildir. Gerekirse mezun olunca kendi mesleğini yapma ama mezun ol.
  • Yaşınız kaç ki hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-31534D4A6

Yaşınız kaç ki hocam
    21
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B6E2676F0

Babanın sana destek olacak parası var mı? Varsa bile risktir.

Ticaret asla kesin değildir. Gerekirse mezun olunca kendi mesleğini yapma ama mezun ol.
    Sanırım böyle yapmalıyım içim böyle rahat olacak. Peki bölüm hakkında bir düşünceniz var mi
  • Kimya mühendisliği iyi bölüm
  • Bunun kararını yine sen vereceksin ama bence üniversite okumaya devam et. İlerde pişman olma ihtimalin yüksek. Ayrıca dandik bir bölüm de okumuyorsun. Üniversiten de iyi bölümün de.
  • Bu devirde iyi bir bolum okuyacaksin.Yoksa 4 senen çöp olur benden sana soylemesi
  • Breaking bad is loading...
  • Kesinlikle bırakma oku.

NOT:Üniversiteye başladıktan 3 sene sonra aile şirketimizi ekonominin kötüleşmesi sebebiyle kapattık. İflasa kadar yolu vardı.
  • Okul okuldur diploma diplomadır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 28 Mayıs 2019; 16:58:56 >
  • söve söve de okuyacaksın
  • aöfe ikinci üniversite ile sınavsız kaydolduktan sonra ilk üni'ni bırak hem babanın yannında çalış hemde aöfden üni oku mezun olması çok kolay sıfır stres senede dört kez sınavlara gidiyon sadece oh mis
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.