Şimdi Ara

Lise Diplomasını Sonra Alsak Sorun Olur Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
11.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba iyi akşamlar. Yarın karneler ve diplomalar verilecek fakat ben gitmeyi düşünmüyorum. 12.nci sınıfım ardık mezun oluyorum, diplomayı bir 3-4 ay sonra alabilir miyim ? Yoksa çöpe mi atarlar ? Atarlarsa herhangi viryerdençıkartılabiliyoe ku ?

• CIA alır diplomanı
  • Alırsın sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çipetpet.

Alırsın sonra

11.nci sınıfın sonundada karnemi almaya gitmemiştim adamlar çöpe atmış
  • karneyi çöpe atarlar da diplomayı istersen 1 sene sonra bile alabilirsin, sorun olmaz.
  • Bizim okulda 20-25 gün sonra gelecek diyorlar diploma size nasıl anında veriyorlar hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack76

Bizim okulda 20-25 gün sonra gelecek diyorlar diploma size nasıl anında veriyorlar hocam?

Bende diploma anında verilmiyor diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack76

Bizim okulda 20-25 gün sonra gelecek diyorlar diploma size nasıl anında veriyorlar hocam?

Bilmiyorum, zaten kesin tarihte vermediler belki verirler diye düşünmüştüm karne ile.
  • Diplomayı sonra veriyorlar zaten
  • Olmaz kardeşim ben de lisedeyken çok konu açtım böyle. Hiç bir sorun olmuyor istediğin zaman alabilirsin salla gitsin
  • Patrick Yıldız kullanıcısına yanıt
    Nope, sadece belli süre geçerli olan bir mezuniyet belgesi veriyorlar ondan sonra diploma alınıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeswesheR

Olmaz kardeşim ben de lisedeyken çok konu açtım böyle. Hiç bir sorun olmuyor istediğin zaman alabilirsin salla gitsin

O değil de daha ben buarada lisenin ilk günü ne yapmam lazım konularını okuyup, heycanlanıyordum. Şimdiyse mezun oluyorum
  • Ben de liseden mezun olduktan 5-6 ay sonra almıştım. Bir sıkıntı olmaz gider Müdürün odasından alırsın
  • Üniversiteye kayitta diploma istiyorlar tercih yapmiyacaksan sorun olmaz istedigin zaman alabilirsin
  • Redible kullanıcısına yanıt
    Diploma kaybolursa ne oluyor hocam ?
  • hic sikinti olmaz ben sonra
  • Ben 1 sene sonra almaya gitmiştim mezuna kalmıştım

Dolapta duruyodu
  • bende sonradan almıştım bişey olmaz
  • git al 1-2 hafta sonra lazım olacaktır. bazı okul idarecileri sorumsuz olabiliyor . garantiye al işini. üniversitede istiyorlar zaten neyini bekliceksinki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail58000

Diploma kaybolursa ne oluyor hocam ?

Kaybolmaz yeniden cikarirlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.