Merhaba iyi akşamlar. Yarın karneler ve diplomalar verilecek fakat ben gitmeyi düşünmüyorum. 12.nci sınıfım ardık mezun oluyorum, diplomayı bir 3-4 ay sonra alabilir miyim ? Yoksa çöpe mi atarlar ? Atarlarsa herhangi viryerdençıkartılabiliyoe ku ?
CIA alır diplomanı
Alırsın sonra
quote:
Orijinalden alıntı: Çipetpet.
Alırsın sonra
11.nci sınıfın sonundada karnemi almaya gitmemiştim adamlar çöpe atmış
karneyi çöpe atarlar da diplomayı istersen 1 sene sonra bile alabilirsin, sorun olmaz.
Bizim okulda 20-25 gün sonra gelecek diyorlar diploma size nasıl anında veriyorlar hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: jack76
Bizim okulda 20-25 gün sonra gelecek diyorlar diploma size nasıl anında veriyorlar hocam?
Bende diploma anında verilmiyor diye biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: jack76
Bilmiyorum, zaten kesin tarihte vermediler belki verirler diye düşünmüştüm karne ile.
Diplomayı sonra veriyorlar zaten
Olmaz kardeşim ben de lisedeyken çok konu açtım böyle. Hiç bir sorun olmuyor istediğin zaman alabilirsin salla gitsin
Patrick Yıldız
kullanıcısına yanıt
Nope, sadece belli süre geçerli olan bir mezuniyet belgesi veriyorlar ondan sonra diploma alınıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: DeswesheR
Olmaz kardeşim ben de lisedeyken çok konu açtım böyle. Hiç bir sorun olmuyor istediğin zaman alabilirsin salla gitsin
O değil de daha ben buarada lisenin ilk günü ne yapmam lazım konularını okuyup, heycanlanıyordum. Şimdiyse mezun oluyorum
Ben de liseden mezun olduktan 5-6 ay sonra almıştım. Bir sıkıntı olmaz gider Müdürün odasından alırsın
Üniversiteye kayitta diploma istiyorlar tercih yapmiyacaksan sorun olmaz istedigin zaman alabilirsin
Redible
kullanıcısına yanıt
Diploma kaybolursa ne oluyor hocam ?
hic sikinti olmaz ben sonra
Ben 1 sene sonra almaya gitmiştim mezuna kalmıştım
Dolapta duruyodu
bende sonradan almıştım bişey olmaz
git al 1-2 hafta sonra lazım olacaktır. bazı okul idarecileri sorumsuz olabiliyor . garantiye al işini. üniversitede istiyorlar zaten neyini bekliceksinki