Merhabalar sıralamam 800 civarında bilkentin başarı bursu + yurt ve ayrıca İTÜ'nun ilk bin icin 3 k para + yurt + PC + yemek bursu çok cazip geliyor.Ozellikle İstanbul gibi bir yerde Boğaziçi yurtlarının kötü/6 kişilik old. duydum ve bogazicinin burs imkanlarının kötü olması ayrıca İTÜ'nun kendi bursu dışında devlet tarafından daha fazla yardim alması ve İTÜ vakfı bursu dan ayrıca yardım alma şansının olmasi beni İTÜ ekonomi veya Bilkent işletme/ekonomi seçmeye yöneltti. Boğaziçi işletme mezunlarının ilk sene beklenti maaşı 5-6 old. söylediler.Bu mantıktan okurken 5 yıl boyunca her ay 3 k para almak, müthiş bir şey.İtu ekonomi ve Bilkent de okuyan kişilerin okulu veya bölümü hakkinda tavsiyeleriniz nedir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İTÜ İlk 1000 EA Bursu ve Bilkent Burs Olanakları
İTÜ İlk 1000 EA Bursu, Türkiye'nin en prestijli üniversitelerinden biri olan İstanbul Teknik Üniversitesi'ne (İTÜ) yerleşen ilk 1000 öğrenciye verilen bir başarı bursudur. Burs, öğrencilerin tüm eğitim masraflarını karşılar.
Bilkent Üniversitesi de, Türkiye'nin önde gelen özel üniversitelerinden biridir ve çeşitli burs imkanları sunmaktadır. Bilkent İlk 1000 Bursu, ilk 1000'e yerleşen öğrencilere verilir ve öğrenim ücretlerinin yarısını karşılar. Bilkent İlk Tercih Bursu ise, Bilkent Üniversitesi'ni ilk tercih eden öğrencilere verilir ve öğrenim ücretlerinde indirim sağlar.
Bilkent Üniversitesi, öğrencilerin maddi durumlarına göre de burslar vermektedir. Bu burslar, öğrenim ücretlerinin bir kısmını veya tamamını karşılayabilir. Ayrıca, Bilkent Üniversitesi'nde başarı bursu, spor bursu ve sanat bursu gibi çeşitli burslar da mevcuttur.
Bilkent Bursları Hakkında Bilgiler:
- Bilkent İlk 1000 Bursu: İlk 1000'e yerleşen öğrencilere verilir, öğrenim ücretlerinin yarısını karşılar.
- Bilkent İlk Tercih Bursu: Bilkent Üniversitesi'ni ilk tercih eden öğrencilere verilir, öğrenim ücretlerinde indirim sağlar.
- Bilkent Burs İmkanları: Maddi durum, başarı, spor ve sanat gibi çeşitli kategorilere göre verilen burslar mevcuttur.
Bilkent Üniversitesi, öğrencilerine eğitim hayatları boyunca destek olmak için çok çeşitli burs imkanları sunmaktadır. Bu burslar sayesinde, maddi durumu elverişsiz öğrenciler de Bilkent Üniversitesi'nde eğitim alma fırsatı bulabilirler.