Şimdi Ara

Tam burslu %50 burslu üniler paralı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özel ünilerde bunlar yazıyor bu ne demek oluyor bazıları devlet üniversitesinden daha fazla puanla alıyor bazıları barajı geçenleri alıyor ne demek oluyor eğer paralıysa niye devlet üniyi seçmeyip burayı seçiyorlar puanları daha düşük devletin?Eğer parasızza neden puanları düşük?

• 10 kere okudum yine birşey anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkçe çevirisi gelirse yorum yaparım.
  • Herkesin üniversitesine kimse karışamaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tam burslu %50 burslu ne demek oluyor ?
  • %50 burs olunca para veriyorlar sana nesini anlamadın ki bunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmpunk01

tam burslu %50 burslu ne demek oluyor ?
    Hocam trol müsün yoksa ciddi ciddi soruyor musun?

Tam bursluda hiç para ödenmiyor.%50 bursluda okul ücretinin yarısı ödeniyor.Bunda anlaşılmayacak ne var anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jesse--Pinkman -- 15 Nisan 2018; 23:54:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sana beleş kardeşim Türkçen çok iyi çünkü

• yaw örnek veriyorum haliç üniversitesi tam burslu psikoloji bölümü ile mersin psikoloji aynı puanla almış tam burslunun daha fazla olması gerekmez mi?Aynı şekilde bazı yerlerde tam burslu yazıyor adam 200 puanla girmiş ama devletteki puanı 300 ?
  • cmpunk01 kullanıcısına yanıt
    Universiteye , tercih edilme oranina gore degisen seyler puan ve siralamasi . Daha az ve yuksek olabilir ayni derecede yerler gayet normal .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Üniversite kötüdür puan düşüktür. Nişantaşı Üniversitesi barajı geçene %75 burs veriyor. Ama okul kötü. Bilkent çok iyi okul olduğundan %50'si bile iyi bir puana sahip. Bilkent'te okumak varken gidip İstanbul üniversitesinde falan okunmaz. Haliç Üniversitesi de İstanbul'da olduğundan millet Mersin'e gitmek istemiyor. Orada da yurt vs derken para veririm burada aile yanı %50 okuyayım en azından diyorlar ( ya da okul daha iyidir ) .

• Böyle adamlar da üniye gidecek kardes 12.sınıf olduguna emin misin sen

• adsızdoktor A kullanıcısına yanıt
    La senden iyi biliyom herşeyi tam burslu yazıyor 200 puanla alıyor o zaman 30 yasındaki adam gitsin üniyi yazsın bedavadan bursu alsın ben o mantıgı anlamamıştım
  • Önce "Türkçe" öğren genç sonra büyüklerine laf söylersin. Bkz. 'Biliyom' 'La'

Türkçe sınavındamıyız?
    Beynimi mi okudun her şeyi benden iyi 'biliyon'

senin benden fazla bildiğin şeyler ezberlediklerindir
  • %50de üniversitenin sadece yarısında gezip dolaşabiliyorsun %100de ise tüm üniversiteyi dolaşabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cclareon1302 -- 16 Nisan 2018; 19:40:28 >
  • Ozel daha iyi egitim verdigi icin ozel %50 veya ucretli yazanlar var iyiler icin , gerisi baba parasi yiyen bos beles +150-240k

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.