Bildirim
[b]11. SINIF SAYISAL MÜFREDATI [/b]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
http://ttkb.meb.gov.tr/ogretmen/modules.php?name=Downloads&d_op=search&query= burdan müfredata bakabilirsiniz ama ben söyleyim
Biyoloji üniteleri :Bitki Biyolojisi,Kalıtım, Gen Mühendisliği ve Biyoteknoloji,Komünite ve Popülasyon Ekolojisi
Fizik üniteleri: Madde ve Özellikleri,Kuvvet ve Hareket,Manyetizma,Modern Fizik,Dalgalar,Yıldızlardan Yıldızsılara
Kİmya üniteleri:KİMYASAL REAKSİYONLAR VE ENERJİ,REAKSİYON HIZLARI VE KİMYASAL DENGE,ÇÖZELTİLERDE DENGE,ELEKTROKİMYA,ÇEKİRDEK KİMYASI
bunlar MEB'in belirlediği kesin müfredatlardır
-
çok saol hocam -
Konular yazılmış, analiz edeyim.
11. sınıf matematiği çok kolay. Çok zevkli.
Fizik sıkıcı gelebilir ama alış, 12. sınıfta vurgun yemiş gibi olma.
Biyoloji ve kimya her sene kolaydı.
İyi şanslar:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holyjohn -- 16 Eylül 2010; 15:06:48 > -
biyoloji ve kimya her sene kolaydı :D tıpı kazanmak böyle birşey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazgel_md -- 16 Eylül 2010; 20:52:18 > -
umarım bana da kolay gelir .. -
quote:
Orijinalden alıntı: yazgel_md
çok saol hocam
bir şey değil 11.sınıfta başarılar -
11.sınıf matematiğinde hangi konular var ki?10.sınıfta çok zevkliydi hele Trigonometri -
quote:
Orijinalden alıntı: hasobilo
http://ttkb.meb.gov.tr/ogretmen/modules.php?name=Downloads&d_op=search&query= burdan müfredata bakabilirsiniz ama ben söyleyim
Biyoloji üniteleri :Bitki Biyolojisi,Kalıtım, Gen Mühendisliği ve Biyoteknoloji,Komünite ve Popülasyon Ekolojisi
Fizik üniteleri: Madde ve Özellikleri,Kuvvet ve Hareket,Manyetizma,Modern Fizik,Dalgalar,Yıldızlardan Yıldızsılara
Kİmya üniteleri:KİMYASAL REAKSİYONLAR VE ENERJİ,REAKSİYON HIZLARI VE KİMYASAL DENGE,ÇÖZELTİLERDE DENGE,ELEKTROKİMYA,ÇEKİRDEK KİMYASI
Nasıl olacak bu sistemler, kütle merkezi, basit makinalar, momentum falan 12 de mi olacak sisteme bak
-
quote:
Orijinalden alıntı: -GaFFe-
quote:
Orijinalden alıntı: hasobilo
Nasıl olacak bu sistemler, kütle merkezi, basit makinalar, momentum falan 12 de mi olacak sisteme bak
La daha optikte görmedik nolacak halimiz son sene
-
Bizim dönemde de fizikte ne varsa son seneye sıkıştırmışlardı. -
Modern Fiziği 10.sınıfta gördük çok kolaydı.11.sınıftada mı var? -
quote:
Orijinalden alıntı: Tam_Türk
Modern Fiziği 10.sınıfta gördük çok kolaydı.11.sınıftada mı var?
Hareket dalgalar 3 senedir var daha bitmedi nasıl bir şey bu?
Şimdi kitabı açtım 12de göreceğimiz konuları yazayım
fizikte
moment denge basit makinalar
ağırlık merkezi
basınç
sıvıların kaldırma kuvveti
itme momentum
alternatif akım transformatörler
optik ve bir kaç konu daha.
Biyolojide
tüm sistemler
nasıl yetişecek bunlar 12de? hocayla konuşacağım ben fizik konularını bir an önce bitirip bunlara başlayalım son 3 ay falan.biyoloji de aynı keza. bu sene azıcık konu var. yine 3-4 ay öncesinden bitirip sistemlere başlamalıyız.
-
sadece konu isimlerine aldanmayalım arkadaşlar fizikte madde ve özelliklinin içinde basınç kaldırma kuvveti falan da var mesela...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X