Şimdi Ara

[b]11. SINIF SAYISAL MÜFREDATI [/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
14.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu sene sayısallar da hangi konuları göreceğiz internette baktım da bulamadım yardımcı olabilecek war sa
    fizik =
    kimya =
    biyoloji =
    şeklinde yazabilir misiniz saolun (matematik ve geometri değişmiyo zaten )

• http://ttkb.meb.gov.tr/ogretmen/modules.php?name=Downloads&d_op=search&query= burdan müfredata bakabilirsiniz ama ben söyleyim
    Biyoloji üniteleri :Bitki Biyolojisi,Kalıtım, Gen Mühendisliği ve Biyoteknoloji,Komünite ve Popülasyon Ekolojisi

Fizik üniteleri: Madde ve Özellikleri,Kuvvet ve Hareket,Manyetizma,Modern Fizik,Dalgalar,Yıldızlardan Yıldızsılara

Kİmya üniteleri:KİMYASAL REAKSİYONLAR VE ENERJİ,REAKSİYON HIZLARI VE KİMYASAL DENGE,ÇÖZELTİLERDE DENGE,ELEKTROKİMYA,ÇEKİRDEK KİMYASI

bunlar MEB'in belirlediği kesin müfredatlardır

• çok saol hocam
  • Konular yazılmış, analiz edeyim.

11. sınıf matematiği çok kolay. Çok zevkli.
    Fizik sıkıcı gelebilir ama alış, 12. sınıfta vurgun yemiş gibi olma.
    Biyoloji ve kimya her sene kolaydı.

İyi şanslar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holyjohn -- 16 Eylül 2010; 15:06:48 >
  • biyoloji ve kimya her sene kolaydı :D tıpı kazanmak böyle birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazgel_md -- 16 Eylül 2010; 20:52:18 >
  • umarım bana da kolay gelir ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazgel_md

çok saol hocam

bir şey değil 11.sınıfta başarılar
  • 11.sınıf matematiğinde hangi konular var ki?10.sınıfta çok zevkliydi hele Trigonometri
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasobilo

http://ttkb.meb.gov.tr/ogretmen/modules.php?name=Downloads&d_op=search&query= burdan müfredata bakabilirsiniz ama ben söyleyim
    Biyoloji üniteleri :Bitki Biyolojisi,Kalıtım, Gen Mühendisliği ve Biyoteknoloji,Komünite ve Popülasyon Ekolojisi

Fizik üniteleri: Madde ve Özellikleri,Kuvvet ve Hareket,Manyetizma,Modern Fizik,Dalgalar,Yıldızlardan Yıldızsılara

Kİmya üniteleri:KİMYASAL REAKSİYONLAR VE ENERJİ,REAKSİYON HIZLARI VE KİMYASAL DENGE,ÇÖZELTİLERDE DENGE,ELEKTROKİMYA,ÇEKİRDEK KİMYASI

Nasıl olacak bu sistemler, kütle merkezi, basit makinalar, momentum falan 12 de mi olacak sisteme bak

• quote:

Orijinalden alıntı: -GaFFe-

quote:

Orijinalden alıntı: hasobilo

http://ttkb.meb.gov.tr/ogretmen/modules.php?name=Downloads&d_op=search&query= burdan müfredata bakabilirsiniz ama ben söyleyim

Nasıl olacak bu sistemler, kütle merkezi, basit makinalar, momentum falan 12 de mi olacak sisteme bak

La daha optikte görmedik nolacak halimiz son sene

• Bizim dönemde de fizikte ne varsa son seneye sıkıştırmışlardı.
  • Modern Fiziği 10.sınıfta gördük çok kolaydı.11.sınıftada mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tam_Türk

Modern Fiziği 10.sınıfta gördük çok kolaydı.11.sınıftada mı var?

Hareket dalgalar 3 senedir var daha bitmedi nasıl bir şey bu?

Şimdi kitabı açtım 12de göreceğimiz konuları yazayım
    fizikte
    moment denge basit makinalar
    ağırlık merkezi
    basınç
    sıvıların kaldırma kuvveti
    itme momentum
    alternatif akım transformatörler
    optik ve bir kaç konu daha.

Biyolojide
    tüm sistemler

nasıl yetişecek bunlar 12de? hocayla konuşacağım ben fizik konularını bir an önce bitirip bunlara başlayalım son 3 ay falan.biyoloji de aynı keza. bu sene azıcık konu var. yine 3-4 ay öncesinden bitirip sistemlere başlamalıyız.

• sadece konu isimlerine aldanmayalım arkadaşlar fizikte madde ve özelliklinin içinde basınç kaldırma kuvveti falan da var mesela...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.