Şimdi Ara

11. SINIF YGS ÇALIŞMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 11. sınıfım 2. dönemde için açık liseye geçiş yaptım fakat bir türlü nasıl bir program çıkarmam gerektiğini veya en verimli şekilde nasıl ders çalışabileceğimi bulamadım. İlk olarakhttps://www.dropbox.com/s/ioqbsdi8784g0ak/YGS%20T%C3%9CM%20KONULAR.docx kendim tüm YGS konularını bulup düzenli bir şekilde yazdırdım ve her hafta kendime bir hedef koymaya karar verdim (Örneğin: 1 haftada Türkçe'den 5 konu, matematik 3 konu gibi) fakat dershanede ki (FİNAL) rehber hocası bize örnek bir çalışma programı dağıttı bir gün içinde her saatti tek tek planlamamız gerektiğini belirtti bende bunun üstünehttps://www.dropbox.com/s/k7x6d3evsusj5cu/%C3%87al%C4%B1%C5%9Fma%20program%C4%B1.png bu şekilde bir program hazırladım. Hatta bu programı forumda paylaştım ve çok olumsuz yorum aldım.
    Aranızda bana yardımcı olacak varsa gerçekten çok iyi olur çünkü 9 ve 10. sınıfları hep boşa geçirdim bu yüzden konu eksiklerim gayet fazla önümde ortalama 1.5 yıl varken yaza kadar YGS konularını bitirip yaz tatilinin ilk ayı YGS'yi hızlı bir tekrar edip LYS konularına odaklanmaya başlayacağım. En doğru çalışma stili hangisidir en çok verim hangisinden alabilirim hazır açık liseye de geçmişken tüm günüm boş olduğu için en iyi şekilde hazırlanmak istiyorum YGS'ye.

NOT: TM öğrencisiyim ve hedefim Ankara veya İstanbul Hukuk

• Bu programla iş biraz zor be abi Robot değilizki bu şekilde saat saat her günü bölmüşsün.

Sana önerim konu yaz (Yaz derken cidden yaz bu çok önemli bir kağıda haftalık programını yaz ve onu duvara as)
    Örneğin Pazartesi ygs mat çalışacaksın köklü sayılar olucak yaz oraya ygs mat köklü sayılar 5 test de ama bunu sakın saat saat bölme istediğin zaman otur ama tembellikte yapmayacaksın yoksa bu program hiç bir işe yaramaz mesela sabah kalktın otur 50 dakika çalış 50 dakika bence verimli oluyor,mesela o 50 dakikada ilk 2 testimi bitirdin git duvara astığın kağıdın üstündeki 1ve 2 testin üstünü çiz bu olumlu pekiştireçtir seni şevke getirir sonra git yemek ye ama arayı fazla yapma tekrar otur ve yine 50 dakika çalış ve o günü bitir tabi ki programına daha çok konu koyabilirsin ama açıkta okuduğundan bir güne çok konu koymamanı öneririm nasıl olsa tüm gün senin
    Özetlersek haftalık program yaz ama abartma as duvarına sonra istediğin vakit başla ama 50 Dakika'dan az olmasın bu programdaki amaç süre sınırı olmamasından dolayı olan rahatlık örneğin saat saatlik programda işin çıkar aksatarsın bu bilinç altını olumsuz etkiler ama bu programda akşam eve geldiğinde tam anlamıyla uyabileceğin bir programdır ben bu programı uygularak başarıya ulaştım diyebilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Eklemeyi unuttum ödül olayı eğer programını o gün tam anlamıyla yaparsan kendine ödül ver git spor yap film izle ama o gün programını yapamaz isen ödülü unut hatta kendine ceza bile verebilirsin neyse kardeşim sana başarılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olumsuz yorum almışsın adamlar haksız değil haklılar program çok kaba bence ya biraz düşünsene acil bir şey olur bir işin çıkar birisi bir şey der falan bence bu hafta şu konuları bitirecegim de ve otur çalış olay bu kendini programa bağlama acil işin çıkarsa da programı uygulama hissi gelmez bugün bitti dersin oturursun boş boş ... Bir daha düşün bence .
  • Uygularsan basarirsin sen isini sıkı tut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.