Şimdi Ara

11. Sınıfım Matematik Kaynak Önerirmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba abilerim. 11. sınıfa geçtim ve artık sınava hazırlanmaya karar verdim. YGS'ye calışmaya basladım fakat elimdeki az sayıda kaynak var.Bana orta seviye matematik soru bankası önerirmisiniz ? Aynı şekilde fen ve kimyadanda önerirseniz iyi olur.Ama fizikten ve kimyadan zayıfım biraz nasıl geliştirebilirim.Bana yardımcı olmak isteyenler burdan veya pm yoluyla ulaşabilirler.İyi forumlar.

• Güncel.
  • Temelin iyi değilse önce git bi fem simetri 4lü çöz , ardından behzat izleyip esene , ondan da kareköke geçip deneme patlatırsın üstüne , vaktin bol .
  • Konuları youtubeden çalışıp sonra soru bankasından soru çözerek ilerlesem diye düşünüyorum fikrini alabilirmiyim bu konuda ?
  • Fem Simetri + Karekök dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir , lakin temelin yoksa Fem Simetri daha iyi olur . Zaten Fem Simetri'yi bitirdiğinde yaklaşık bir 20 netlik kapasiteye gelmiş olursun , onu 25'e çekmek için Esen alırsın , sonra da karekök . Youtube + soru çözümü de pekala olabilir , ben de Behzattan konu bitirip soru bankasından çözüyordum konuyu . Fakat eğer çözemediğinde moralin bozuluyorsa , youtube + soru çözümü sana uymayabilir . Ben 11.sınıfın ilk döneminde Fem Simetri almıştım , büyük katkısı olmuştu .
  • Esen 11. Sınıf 3 renk + fem simetri ek olarak istersen de karekok ygs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.