Şimdi Ara

Sizce 380 Puan Alan Biri İlk Kaç k'da olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
4.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler okul puanıyla vs 380 puan almış biri sizce ilk kaç binde olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sayısal 380 Puan Kaç Binde Yer Alır?

Üniversite sınavlarında alınan puanlar, öğrencilerin tercih yapabilecekleri bölümleri ve üniversiteleri belirlemede önemli bir rol oynar. 380 puan, birçok öğrencinin hedeflediği bir puan aralığıdır.

TYT ve AYT sınavlarında alınan 380 puanın kaçıncı yüzdelik dilime karşılık geldiğini merak ediyorsan, aşağıdaki bilgilere göz atabilirsin:

TYT 380 Puan Kaç Bin:

2023 YKS sonuçlarına göre, TYT'de 380 puan alan öğrenciler yaklaşık ilk 150.000'de yer almaktadır.

AYT 380 Puan Kaç Bin:

2023 YKS sonuçlarına göre, AYT'de 380 puan alan öğrenciler yaklaşık ilk 250.000'de yer almaktadır.

Bu bilgiler, yalnızca 2023 YKS sonuçlarına dayanmaktadır ve her yıl sınavın zorluk derecesine ve öğrenci performansına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

380 Puan Kaç Sıralama:

TYT veya AYT'de alınan 380 puanın tam sıralamasını öğrenmek için ÖSYM'nin resmi sonuç sayfasını ziyaret edebilirsin. Sıralama, sınavda alınan puanın yanı sıra diğer faktörlere de bağlı olarak değişebilir.

Yukarıdaki bilgilerden de anlaşılacağı üzere, 380 puan alan bir öğrencinin sıralaması ve yerleştirilebileceği bölümler, sınav türüne ve yılın koşullarına göre değişiklik gösterebilir. Bu nedenle, en güncel ve doğru bilgi için ÖSYM'nin resmi kaynaklarını takip etmen önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • mfde 89k 70k arası diyorum uzmanı olmamakla beraber

• kızgınjapon K kullanıcısına yanıt
    Bende eklemeyi unutmuşum zaten mf4 için soruyorum

• Ya abi o kadar mı geriye düşecek sıralamalar naptınız

• 60-80k arası kalır ya 90ının altına düşmez

• Bele vaziyetin içine soxum yaa
    Osym yaktin bizi

• 50-60 arası bence
    Şimdi geçen sene 62 k ile kapatan yer bu sene kaçla kapatacak anlamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 20 Haziran 2016; 21:36:47 >
  • Hocam affına sığınarak başlığının altında soruyorum.430-435 puan obpli kaç bin olur sizce?

• Bilader onu biliyorum da yani aynı mı kalır illa birileri o kontenjanı dolduracak mı ?

• Bence 60-70k gelir hocam

• Ya abi ben 90 k dayım benim önümde zaten 15-20 k tm ci var 70 k dan başlıyorum arkadan gelip beni geçecek zaten sayılı nasıl oluyor

• Puan-Sıralama ikilisi YGS den sonra çok değişir gözüyle bakıyordum da matematikte güzel sordular ve çok çuvallayan oldu. Fen de böyle gelirse çok az oynar. Katılan veya katılmayanın fikrini merak ediyorum.
  • Duymak istediğim yorum olduğundan mı mantıklı olduğundan mı bilemedim sonuna kadar katılıyorum.

Sıralamalar 2010 gibi olur diyenler kafamı karıştırıyor sadece ygs sıralamaları 2010 a benzer çünkü fakat lys sınavı herkesin yapabileceği bir sınav değildi bur sene zorluğundan değil 20k dakikere kolay gelir elbet ama taş çatlasa bu sınavı iyi geçen 30 k kişi falan vardır

• Abi kesinlikle ya 50-90 k barajındaki adamların hepsi mi benden iyi yapmayın allah aşkına
    Bence bazıları inadına moral bozmak için yazıyor.
    Ya benim önümde en az zaten 15 k tm yok mu abi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.