Şimdi Ara

11.sınıfım ve hedef ilk 500(Ygs denemesi netleri geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hedef ilk 500

Ağustos 2016:

Sonuç sütçü imam işletme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce 500 ile başlarsın,yazın denemelere girince 5000 olur,ygsden çıkar 50000e şükredersin.

Hayatın gerçekleri amma umarım sen yaparsın.

• yahu arkadaşlar ayıp değil mi bilmeden etmeden böyle yorumlamak? biri sütçü imam der biri 50.000 der siz hayırdır ya?burda size yapabilir miyim veya yapamaz mıyım diye sormadım bikaç kaynak, çözdüğünüzde size bişeyler katmış kitap tavsiyesi istedim.yardımcı olmayacaksanız yazmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi ben ilk 100 de Olma amacıyla yola başlamıştım 8k oldum burdan bir oranla senin hedefin 500 se ygs 40k kardeş bekle gör

• quote:

Orijinalden alıntı: camelsever

yahu arkadaşlar ayıp değil mi bilmeden etmeden böyle yorumlamak? biri sütçü imam der biri 50.000 der siz hayırdır ya?burda size yapabilir miyim veya yapamaz mıyım diye sormadım bikaç kaynak, çözdüğünüzde size bişeyler katmış kitap tavsiyesi istedim.yardımcı olmayacaksanız yazmayın

"senin bi tarafını parçalayıp çözmeye çalıştığın karekökü birey b'yi çerez gibi çözüyorum ben yavrum,hadi git sınavınla işinle gücünle uğraş"

Bu cümleyi tanımadığın birine yazıyorsun sonra ayıp değil mi bilmeden etmeden konuşmak ha?
  • bu kafayla 8.000 olduysan şansın iyi gitmiş arkadaşım

• quote:

bu kafayla 8.000 olduysan şansın iyi gitmiş arkadaşım

evet evet şans

• kısasa kısas.hakarete hakaret bu.konuda sorulan şeyle yapılan yorumlar arasında bağlantı olsaydı ben de çirkinleşmek zorunda kalmazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr John H. Watson

quote:

yahu arkadaşlar ayıp değil mi bilmeden etmeden böyle yorumlamak? biri sütçü imam der biri 50.000 der siz hayırdır ya?burda size yapabilir miyim veya yapamaz mıyım diye sormadım bikaç kaynak, çözdüğünüzde size bişeyler katmış kitap tavsiyesi istedim.yardımcı olmayacaksanız yazmayın

"senin bi tarafını parçalayıp çözmeye çalıştığın karekökü birey b'yi çerez gibi çözüyorum ben yavrum,hadi git sınavınla işinle gücünle uğraş"

Bu cümleyi tanımadığın birine yazıyorsun sonra ayıp değil mi bilmeden etmeden konuşmak ha?

Muhtemelen 2-3 yaş büyük olan birine yavrum demeside ayrı mevzu neyse sorunlu galiba uğraşmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan455

quote:

Orijinalden alıntı: Dr John H. Watson

quote:

Muhtemelen 2-3 yaş büyük olan birine yavrum demeside ayrı mevzu neyse sorunlu galiba uğraşmayalım

Bu forumda cok insan tanidim,gercek hayatta oturup bir seyler ictigim DERECE yapan insanlar oldu( ama hic birinin bu kadar egosu yoktu.) fakat son senelerde forumun seviyesi iyice dustu bu arkadasda onlardan galiba o yuzden kendi capina birakmak lazim diyorum ve seneye bu konuyu uplayacam bakalim neler gorecegiz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yayamaz :) -- 15 Mayıs 2015; 14:14:40 >

• Böyleleri en iyi üniversitelere girse ne olacak ki? Saygı yok üslup yok

• 21 Ocak 2015 tarihli zaman denemesi netleri:
    TR:38.75
    MAT:36.5
    FEN:25.5
    SOSYAL:28.75

• camelsever C kullanıcısına yanıt
    Eğer güvender denemesiyse (ki muhtemelen öyledir) sonucun çok kötü. Bu netlerle değil ilk 500, ilk 50.500 olursa öp de başına koy.
  • Bu netlerle; elveda ilk 500
    Zaten fen netinden bahsetmeyeceğim bile...
  • başlangıç için netlerin fena sayılmaz ama kendine çok güvenme burada tavsiye verenlerede artistlik yapma
  • İlk 500 e giren 5-6 kişi tanıyorum.Hepside 430-440 la başladılar ygsye.Aralarından biri denemelerde lys feni fulle yakın yapıyor şuan en kötü toplam fende 4-5 yanlış yapıyor.Ben 390 la başladım 29 bin oldum.Adamlar 430 la başladılar ki bi tanesi lyssi iyi olan ocak gibi 480 den düşmedi.Yani ilk 500 e girecek adam kendini önceden belli eder.Bu netlerle iyi bi başarı olur belki ama ilk 500 kendine hedef koyma.En azından bi 5 bin hedefle.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2pal

Birader 3 senenin ortalaması 90 4. Sene 94 yapicam diyorsun. 116 ortalama mı yapacaksın? Sen önce matematik çalış. 4. sınıftan başla buraya doğru gel.

Bir de ego yapmışsın bana da laf atmaya çalışacaksın 15 IQ seviyenle, şunu söyleyeyim, senin bahçesine giremeyecegin bir fen lisesinde okuyorum ve zeka seviyem senden en az 20 puan yukarıda bundan emin ol

106
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.