Şimdi Ara

11.sınıfım ve hedef ilk 500(Ygs denemesi netleri geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar.iyi bir anadolu lisesinde okuyorum ve derslerim de iyi.hedefim ilk 500 ve bu konuda çok kararlıyım.aşağıda şuan elimde olan kaynaklarımı paylaşıyorum.almam gereken ek kitapları hatırlatırsanız sevinirim.bu arada 3 senenin obp'si 90 civarı ve 12 bittiğinde bu 94-95 civarında olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camelsever -- 23 Mayıs 2015; 12:22:29 >

• camelsever C kullanıcısına yanıt
    Ygs netlerin nasıl
  • henüz ygs çalışmıyorum.11i sağlam halledip yazın ygs lys beraber götürür okul açıldığında ygs deneme+lys devam etmek planım.
    sadece sene başındaki özdedire ve kendi dersanemin yaptığı ygsye girdim.Özdebir 95-100 civarıydı.dersane denemesi de 107 falandı
  • arkadaşlar forumda yeniyim ve fotoğraf gönderemedim.siz kaynakları yazarsanız mutlu olurum
    Güzel benim de o civarda ygs netlerim. aslında bu seneyi 120yle bitirmek istiyodum fakat 11le birlikte ygs calismak zor oluyor.Takipteyim konuyu
  • Matematik için karekök, biyoloji ve kimya için palme kesinlikle çözmelisin.
  • karekök lys'yi bu sene çözüyorum zaten.gelecek sene tekrar çözmeyi de düşünüyorum ama.biyoloji ve kimya için teşekkürler.bugun birey ygs-lys kimya ve palme fizik b kitabını edindim.nasıllardır?
  • kolay gelsin sana da.çözemediğin sorular olursa paylaşabilirsin
  • kimya ygs palme soru bankasi
    kimya lys palme konu anlatimli,organik soru bankasi
    fizik fem beyaz ygs/lys soru bankasi
    biyoloji fem beyaz ygs/lys soru bankasi
    bunlar cok güzel dediğim kitaplar
  • eyvallah araştıracağım
    Aynen iyi olur sen de sorabilirsin, kolay gelsin
  • yokarı
  • Sen kitaplara gore derece yapacagini saniyorsan , ilk 500 senin icin hayal. Simdiden gecmis olsun
  • gelecek sene sıralama gelince sadece ilk 500e girmiş olmayacakmışım gibi geliyor senin gibileri gördükçe
    tabi girersin olur tabi.
  • senin bi tarafını parçalayıp çözmeye çalıştığın karekökü birey b'yi çerez gibi çözüyorum ben yavrum,hadi git sınavınla işinle gücünle uğraş
  • Kardeş ortalaman 12.sınıfa kadar 90 ise 12.sınıfta nasıl 94 getireceksin 12.sınıf ortalamanın 98 mi
    Kardeş 9,10,11,12.sınıf ortalamaların neler?
  • herkes bu yola böyle başlıyor merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sino45 -- 13 Mayıs 2015; 8:19:27 >
    universiteyı kazandım kardesım uslubuna dıkkat et, kolay gelsın
  • Birader 3 senenin ortalaması 90 4. Sene 94 yapicam diyorsun. 116 ortalama mı yapacaksın? Sen önce matematik çalış. 4. sınıftan başla buraya doğru gel.

Bir de ego yapmışsın bana da laf atmaya çalışacaksın 15 IQ seviyenle, şunu söyleyeyim, senin bahçesine giremeyecegin bir fen lisesinde okuyorum ve zeka seviyem senden en az 20 puan yukarıda bundan emin ol
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.