Şimdi Ara

LYS'de İlk 15k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
2
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar meraba.YGS hiç istediğim gibi olmadı özellikle türkçe.Sınavdan önce 20kya razı değilken 35k gibi bir sıralama aldım.Ne yapıp ne edip lysde ilk 15kya girmeliyim.Mezuna kalmak gibi bir alternatifim yok.LYS temelim çok iyi lysme çok güveniyorum.Sizce bu iş olur mu 35kdan 15kya çekmek?Moralim çok bozuk morale ve tavsiyeye ihtiyacım var arkadaşlar.Nasıl bir yol izlemeliyim.Tek hedef ygs2den 15kya girmek.Gözünüzü seveyim tavsiye verin.Hangi dersten kaçar net yapmam lazım.Puanzanın lys hesaplaması sıkıntılı gibi.Teşekkürler

LYS'de İlk 15k

Edit:Obp 88

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeffS -- 20 Mart 2015; 7:19:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zor bir şey değil. Zaten mat fen öğrencisisin çok belli. Artık seni engelleyen sosyal türkçe yok. İnşallah 15 kya çekersin.

• Evet hocam sözel zekam 0 diyebilirim.Bir ders insanı nasıl tepetaklak yapar tam bir ibretlik sonuç.İnşallah alanım olan bir sınavda hayal kırıklığı yaşamam

• lysen iyiyse gözün kapalı girersin kardeşim ama sıkı çalışmayla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam beni ayakta tutan tek şey lysme güveniyor olmam.Türev-integral ve 11. Sınıfın bazı konuları kaldı matematik anlamında.Türevi bikaç gün içinde halletmeyi planlıyorum.Hocam bide her dersten ortalama kaçar net yapmam lazım 15k için.Puanzanın lys hesaplaması biraz sıkıntılı sankide.Bu arada obp 88

• quote:

Orijinalden alıntı: marjiiii

Evet hocam beni ayakta tutan tek şey lysme güveniyor olmam.Türev-integral ve 11. Sınıfın bazı konuları kaldı matematik anlamında.Türevi bikaç gün içinde halletmeyi planlıyorum.Hocam bide her dersten ortalama kaçar net yapmam lazım 15k için.Puanzanın lys hesaplaması biraz sıkıntılı sankide.Bu arada obp 88

lys adina dersaneyi takip mi edecksin yoksa kndin mi calisakcn...nasil calismayi dusunursn..ayni durumdayi ...bnmde mf3 15 olmasini cok istiyorum
    .siarlama 33..gldi.. :*(

• Durumumuz aynı sınavdan önce çok iyi beklerken sınavda batırdım bende 15 k ya gireceğimi düşünüyorum sıkı bir çalışmayla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam konuları şimdi üstün körü öğrenme zaten az vakit var bi konuya başla tam öğren. Sonra ygsde iki uc soru bankasi cozduysen lys de bir tane çöz sonra full deneme+konu okuma yap. Bende 36bindeyim mezunum ikinci yılım bu sene.. Olur umarım istediklerimiz.:) iyi çalışmalar.

• Hocam zaten konularla ilgili bilgi sahibiyim.Dershaneninde konu işlemesiyle iyice bir pekişicek.Yani dershaneyi sadece tekrar için kullanacağım.Kendim evde düzgün bir plan çıkardım.O plana uyarak çalışacağım.

• quote:

Hocam zaten konularla ilgili bilgi sahibiyim.Dershaneninde konu işlemesiyle iyice bir pekişicek.Yani dershaneyi sadece tekrar için kullanacağım.Kendim evde düzgün bir plan çıkardım.O plana uyarak çalışacağım.

duzgn bir plan?

• Tüm konuları bir kağıda yazdım ve kendi kritiğimi yaptım.Hangi konuları ne zaman bitireceğimi belirledim.

• kardeş ben de 38 binim. Türkçem 21 net. Sosyal 9 net. bu sözel bize tekme attı . napıp nedip ilk 15 bine girmeliyim yoksa beni affetmezler
  • stam kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bu kadar emek alanımız olmayan dersler yüzünden mahvoldu.Alanımız olan derslerde başarabileceğimize inanıyorum.

• inşallah hocam
  • Ben 5 er yanlış fen mat yaptım. Ama türkçe işte farkettirmiş. Yani sonucun kötü değil. 15 kya çekebilirsin rahat ol , motivasyonunu bozma. 3 ay var çok daha iyi yapabilirsin. Okul puanın kaç?

• Diploma puanım 88 hocam.

• quote:

Diploma puanım 88 hocam.

Çok Güzel 88 puan. 52 puanın cepte zaten. Düzenli çalış, 3 ay telefon pc bırak,tv izleme. Biraz gayret edersen 10 bile olur. Hadi bakalım kolay gelsin. İnşallah 10 bine çekersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Kesha- -- 19 Mart 2015; 19:53:08 >
  • Mat 40 geo 25 fizik 22 kimya 24 biyo 24 bu şekilde yaparsan (çok yüksek tutmadım netleri) yukselebilirsin 15bine

• cekersin obp de iyiymiş benimde 35 bin geldi
  • İnşallah hocam çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.