Şimdi Ara

Sayısalda ilk 150k'ya girebilmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle ben 1 milyondan mezuna kalmış biriyim. Bu yıl nasipse sayısalda ilk 150k istiyorum. Nasıl bi yol izlemem gerekiyor? Dershaneye yazıldım ancak iradem çok çabuk kırılıyor. Zaten aşırı dalgın ve dikkatsizlik problemi çeken biriyim. Bu yolda bana neler önerirsiniz? Şuan TYT denemelerinde en yüksek 51 neti gördüm. TYT'ye mi AYT'ye mi ağırlık vermeliyim?

geçen yılki sınav sonucum
    Sayısalda ilk 150k'ya girebilmek

• Aytye ağırlık vermelisin ama önce tyt konularını öğrenmen iyi olur özellikle matematikte. Normal bir düzenin olsun çok ekstra çalışmana gerek yok sadece bir düzenin olsun 3 aşağı 5 yukarı ve girebildiğin tüm denemelere girmeye çalış
  • Kabullenmekle başlamak en iyisi hiçbir şey bilmediğini kabullenmen lazım.Her dersi çalışacam deme başta.İlk olarak matematik ve türkçe çalışmanı öneririm.Youtube'a 6/7/8. sınıf matematik yaz oradaki videoları bir incele eksiğin olduğunu görürsün izleyebilirsin.Türkçeyr dil bilgisi ile başlayabilirsin,matematik için de o kadar değil diyorsan kesinlikle ödf1 ile başla al bitir 1.5 2 ayda matematiği anlama düzeyine geleceksin.

Ek olarak obp'nden anlaşıliyor çalışma alışkanlığın yok bunu kazanman lazım mesela bugün 1 saat türkçe 1 saat mat yarın 15 dk arttır sonra sabitle arttır sabitle şeklinde.
  • TYT matematikte dipteyim, kabul ancak o kadar dipteyim diyemem. Dediğin gibi çalışma programı oluşturacağım. Teşekkür ederim. Bu sürekliliği ve iradeyi sağlam bi şekilde ortaya koyarsam ilk 150k gelme olasılığı var mı? Gerçekleşebilecek bi hedef koymak istiyorum.
  • mrleadback kullanıcısına yanıt
    Problemler, paragraf ve dil bilgisi TYT için işimi görür mü? Diger dersler için AYT konularını öğrenebilmek için TYT'ye hakim olmam gerek mi
  • Samurayz kullanıcısına yanıt
    Çok hakim olmana gerek yok belli bir seviye bilsen yeter ama matematikte temel kavramlarının iyi olması çok işine yarar özellikle
    Var tabi,tyt fende belli bir düzeye gelmeden ayt fene başlarsan sıkıntı olur örnek sen vektörel buyüklük skaler büyüklük hız cart curt bilmede aytde ysmulursun tyt ayt ye önhazırlık gibi.Acele etmeden sabırla ödf1 bitir ve türkçe çalış belli bir seviyeye gelince tyt fen başla.Ek olarak tyt aytde karşına gelecek tüm konuları ders ders ayırıp buyük bir kağıda yazmanı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    4 yıl önce açıldı
    SAYISAL İLK 20K OLANLARIN...
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şuan TYT için elimde Aktif Matematik kitabı var. Bu kitaptan ilerlemeyi düşünüyorum. Bi fark olur mu?
    Yani ben sana garanti bir yol söyledim sen bana bu olur mu diyorsun ben kullanmadım bilmiyorum benimde matematiğim kötüydü baya
  • sonucun nasıl ?
    Bu yıl girecem rakamlı netlerden 20 küsür netlere ulaşabildim
  • başarılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.