< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jhda -- 5 Temmuz 2022; 20:59:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jhda -- 5 Temmuz 2022; 20:59:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben bunu denedim ve yapamadım. Çünkü düzenli çalışma alışkanlığım yoktu. Bu alışkanlığı ciddi bir şekilde kazanırsan yapabilirsin. Eğer kazanamazsan her şey daha beter bok gibi olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu IQ testi nerede yapılıyor y? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İnternette oldukça güvenilir kaynaklar var hocam. Bakabilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
karamba 150kdan 101kya çekecek bu sene |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Takibi kes gizli hayranım 🙏 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Umarım hocam,kendime güveniyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Düzenli çalışmak için bir dershanenin etüt merkezine kaydolacağım.Başkalrını görünce daha çok motive oluyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İyi bir lise mezunu değilim :( Liseyi 9 ve 10 un yarısını okudum.11 de pandemi girdi.12 de açığa geçtim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
5k civarına girmek istiyorum ama 20k ya da üzülmem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok haklısın,çalışmalarımı kendime göre düzenlemem gerekiyor.Özellikle ayt fen ve geometrim neredeyse yok gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |