Şimdi Ara

Mezuna Kalıp İlk Seneden Daha Kötü Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen sene 100k yaptım ve bu sonucun benim için kötü olduğunu düşünüp mezuna kalıp hazırlanayım dedim tekrardan.
    Yazın 1 hafta filan çalıştım bıraktım sorunlar filan derken bir baktım ygsye 20 gün kaldı az çalışalım dedik onu da yapamadık 300k olduk.Sonra bunun üzüntüsüyle lysyede çalışmadık sınava 20 günden az kaldı ve sadece matdan 2 konu bitirdim onda da sadece videoları izledim 3 hafta önce ama unuttum yani o konularıda.Bu sene 120kya girebilir miyim acaba mf 4 ten ya da ygs 5 400k onunla tm1 de 100k içine girebilir miyim bugünden sonra çalışmayla?

Not:Benim hiç çalışma isteğim yok bunu anlamıyorum bazıları anlatır ya böyle büyü yapılmış filan öyle bir şey sanki.Beyin kimyam değişmiş çalışmaya karşı bir şey var sanki beynimde.

• Hacı bu satten snra cok zor bi de çalışmak istmiosn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye ne yapacağınla bu senenin hiç bir ilgisi yok. Yani 300k olup da 100k olabilir miyim diye düşünme. Her türlü sıralamayı yapmak senin elinde. Ama daha önemli bi soru var. Mezuna kalmaya ne kadar kararlısın?

Çoğu kişi ilk sene olmadı 2.sene yaparım diyerek anında seneye kalma kararı veriyor. Ama bu kararı verebilmen için tüm sene ne yapacağını düşünüp öyle hareket etmek gerek. Hiç çalışma isteğim yok demişsin. Şimdi başladın çalışmaya , Ekim ayı geldi ve o zaman çalışacak potansiyelin kalmazsa tüm seneyi mahvedersin. Onun için ''Bu sene olmadı seneye yaparım'' fikriyle değil ''Bu seneki hatalarımı düzeltip seneye tüm gücümle çalışabilir miyim?'' fikriyle tüm sene olacak ihtimalleri düşünüp öyle karar vermelisin.
  • Panpa çalışacak gücün yokmuş 1 sene daha nasıl dayanacaksın. Hiç kalma mezuna yaz bi yer
  • 120 k ile ne yazıcanki ayarla kendıne adana karpuzumusun sen yata yata nereye kadar calıs artık bu saatten sonra full olmaz tabi ama hepsinden bir 10 net çıkartırsın tabı mattan 10 dan fazla olur ygs matı felan derken calısırasan yaparsın
  • Üzülme hayatın ne getireceği belli olmaz ama ben 3 sene girdim sınava oluyor böyle seyler tabi,motivasyon videoları izle belki ise yarar ve bir sene daha hazirlan derim ,insan ister istemez o bilince geliyor merak etme,hedefini belirlersen kendine çalışmak için daha çok sebep bulacaksın,ayrıca senin ne yaşadığını hiçbirimiz bilemeyiz,bir sekilde olaylar gelişmiş demekki ,ama eğer şartlar değiştiyse ,bir kez daha cabalardim ben

• dostum bizler 2 yi zor kaldırıyoken 3ü zor kaldırırsın açık öğretim yaz adalet veya başka bir dal 2 sene oku çalış dgs ne kral bir üniversiteye girmeye çalış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cok buyuk aptallik

• quote:

Orijinalden alıntı: hakabns95

Cok buyuk aptallik

haklısın aptallık ettik en kötü 100k yapıp bir yere girmeye calısıcam bu sene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.