Şimdi Ara

MEZUNA KALIP İYİ DERECE YAPANLAR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
3
Favori
15.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mezuna kaldım ama kimse destek vermiyor(özellikle aile). Sıralamana yazık ettin,1 yıla değmez vs vs. Tam olarak verimli çalışmaya başlayamadım. sıralamam ygs-1 25bin mf-4 38bin. Bu sıralamalara yakın olup mezun oldugunda iyi dereceler yapanlardan yardım istiyorum. Psikolojik olarak yıpranmış durumdayım

• hangi bolumu istiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brsykslr kullanıcısına yanıt
    inşaat mühendisliği (bogaziçi-itü-odtü)
  • 9000den ilk 500e çıkan vardı forumda. başlık açmıştı hatta
  • erniethemuppet kullanıcısına yanıt
    pm attım beklıyorum
  • sizin tek dezavantajınız bu sene de yapamazsam ne olacak baskısı. yoksa aynı şeylerin tekrar üstünden geçeceksiniz, zaten bildiğiniz şeyleri çalışacaksınız. psikolojik yönü olmasa bence daha çok şansınız olur. mesela beni sınav sırasında matematik zorlamıştı, kesin seneye kaldık napalım tavrına girdim sınavda ama 2. senem olsaydı muhtemelen zor olmasının baskısı daha ağır olurdu. sadece psikolojik olarak rahat olman gerekir, daha iyi yapamaman için başka sebep yok.
  • ben 12. sınıfa geçtim ama ders çalışma konusunda sıkıntı çekiyorum.Nasıl çalışacağımı bilmiyorum... yardım edermisiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sınavda integral göremeden tıpa girdiysek sen de itü inşaata girersin be dostum. Çalışmaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakultatifcanli

sınavda integral göremeden tıpa girdiysek sen de itü inşaata girersin be dostum. Çalışmaya devam

• quote:

Orijinalden alıntı: fakultatifcanli

sınavda integral göremeden tıpa girdiysek sen de itü inşaata girersin be dostum. Çalışmaya devam

ona benzer seyler yasadıgım için beklıyorum zaten saka gibiydi
  • lysde nasıl o kadar geriye düstün, cok inanılmaz kötü yapanlar bile bi sekilde yükseltti sırasını. en kötü aynı kaldılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodiakreagx

lysde nasıl o kadar geriye düstün, cok inanılmaz kötü yapanlar bile bi sekilde yükseltti sırasını. en kötü aynı kaldılar

lys matematik süper gitti 30a kadar iyi gidiyorum falan dedim (1-2boş var,ortalama 45civarı yapardım denemelerde) sonra 30.soruda 15dakka kaldı dedi gözetmen. Şu an ne var 20soru 15dakikada bi şekilde yaparsın falan diyebilirsin 15 dakka deyince bi değişik oldum döndüm baktım sıraya matematik sorusu yazmaya falan kalktım . Yaptıgım en salakca seyse optige sallamak oldu 8 soru görememekle beraber 10soru optige salladım matematikte o moral bozukluguyla inanın geometri de olmuyor. Fenim zaten kotuydu hedefim 30bin civarıydı zaten ama olmadı.
  • en önemli nokta "aile desteği" bence ilk bunu bir hallet. zaten iyiymiş sıralaman; bunu göze aldıysan emin ol başarırsın. ilk ailenle konuş onların desteğini al yoksa sıkıntı çekersin. benim arkadaşım ygs de 160 binden 7 bine çekti mezuna kalarak. ve bu sitede çokkkk kişi var böyle başaran hakkında hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3D2CADADD -- 13 Ağustos 2013; 19:15:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nakor955

quote:

lysde nasıl o kadar geriye düstün, cok inanılmaz kötü yapanlar bile bi sekilde yükseltti sırasını. en kötü aynı kaldılar

lys matematik süper gitti 30a kadar iyi gidiyorum falan dedim (1-2boş var,ortalama 45civarı yapardım denemelerde) sonra 30.soruda 15dakka kaldı dedi gözetmen. Şu an ne var 20soru 15dakikada bi şekilde yaparsın falan diyebilirsin 15 dakka deyince bi değişik oldum döndüm baktım sıraya matematik sorusu yazmaya falan kalktım . Yaptıgım en salakca seyse optige sallamak oldu 8 soru görememekle beraber 10soru optige salladım matematikte o moral bozukluguyla inanın geometri de olmuyor. Fenim zaten kotuydu hedefim 30bin civarıydı zaten ama olmadı.

puanını cok merak ettim, mf4 soylemende bi sakınca varmı

• bloodiakreagx B kullanıcısına yanıt
    395
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorolcamben

en önemli nokta "aile desteği" bence ilk bunu bir hallet. zaten iyiymiş sıralaman; bunu göze aldıysan emin ol başarırsın. ilk ailenle konuş onların desteğini al yoksa sıkıntı çekersin. benim arkadaşım ygs de 160 binden 7 bine çekti mezuna kalarak. ve bu sitede çokkkk kişi var böyle başaran hakkında hayırlısı

haklısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr faruk

quote:

Orijinalden alıntı: doktorolcamben

en önemli nokta "aile desteği" bence ilk bunu bir hallet. zaten iyiymiş sıralaman; bunu göze aldıysan emin ol başarırsın. ilk ailenle konuş onların desteğini al yoksa sıkıntı çekersin. benim arkadaşım ygs de 160 binden 7 bine çekti mezuna kalarak. ve bu sitede çokkkk kişi var böyle başaran hakkında hayırlısı

haklısınız

• 47k dan 3k ya ceken bi arkadas vardi duz lise. Sinaviyerim.blogspot.com adresi buydu galiba o arkadasin. Aile cidden cok onemli ama sende bitiyor. Kendini ispatla. Bu arada bende mezunum.

• quote:

Bu nasil bi mantik lys de kötü yaptiysan düsersin ötesi yok en kötü ayni kaldilar nasil oluyor. 3k dan 18k ya cektim ben ve cok kisi var böyle ayni sekilde inanilmaz yükselten de cok.

Soruyu soran arkadas da imkansiz gözüyle bakmasin girecegin bölümler icin 10k yeterli iyi bir calismayla rahat yaparsin hocam hatta ailene inat daha da fazla kas bogazicini koy önlerine.

• Pm attım dostum, istersen burada da paylaşabilirsin diğer arkadaşlar da istifade eder istemezsen sana özel kalır, sana kalmış
    @erniethemuppet Buyrun benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psydia -- 13 Ağustos 2013; 22:43:16 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.