Şimdi Ara

MEZUNA KALIP İYİ DERECE YAPANLAR YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
3
Favori
15.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Psydia

Pm attım dostum, istersen burada da paylaşabilirsin diğer arkadaşlar da istifade eder istemezsen sana özel kalır, sana kalmış
    @erniethemuppet Buyrun benim

ben bu sene yerleştim, ilk senemdi ama başlığı görünce forumdaki en ekstrem örnek olarak sizi hatırladım, arkadaşı haberdar edeyim dedim. benim çevremde 9000. olup seneye yapamazsam diye cesaret edebilen olmadı. böyle güzel örnekler de göremedik.

http://forum.donanimhaber.com/m_78968379/f_//tm.htm#78968379 başlığın linkini de ben vereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erniethemuppet -- 13 Ağustos 2013; 22:48:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: McLemore

quote:

Orijinalden alıntı: bloodiakreagx

lysde nasıl o kadar geriye düstün, cok inanılmaz kötü yapanlar bile bi sekilde yükseltti sırasını. en kötü aynı kaldılar

Bu nasil bi mantik lys de kötü yaptiysan düsersin ötesi yok en kötü ayni kaldilar nasil oluyor. 3k dan 18k ya cektim ben ve cok kisi var böyle ayni sekilde inanilmaz yükselten de cok.

Soruyu soran arkadas da imkansiz gözüyle bakmasin girecegin bölümler icin 10k yeterli iyi bir calismayla rahat yaparsin hocam hatta ailene inat daha da fazla kas bogazicini koy önlerine.

Asıl hayalim boun zaten olursa müthiş olur. Çok teşekkürler güzel yorumların için biraz olsun rahatladım

• Kimseyi dinleme bence.1 yil boyunca hayatinin onceligi ders defter kitap konu eksiklerin olsun.bunlarla yat kalk.calismaya basladikca icinde rahatlamaya baslicak , kendine guvenin articak.ailenin soyledikleri seni daha az inciticek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs ilk girişimde 40 bin, ikincide 4600 , lys de 2 binlere kadar çektim. Forumda çok daha uçuk örnekler de var. İkinci sene eksiklerini bilerek çalışıyorsun, çalışmak için vakit yeterince bol, tecrübelisin de yani daha ne olsun. şu andan itibaren 10 ay boyunca konsantre olup bıkmadan çalışırsan güzel bir neticeye ulaşırsın, kafan rahat olsun ufaktan da çalışmalara başla =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: çölde bir kum tanesi

ygs ilk girişimde 40 bin, ikincide 4600 , lys de 2 binlere kadar çektim. Forumda çok daha uçuk örnekler de var. İkinci sene eksiklerini bilerek çalışıyorsun, çalışmak için vakit yeterince bol, tecrübelisin de yani daha ne olsun. şu andan itibaren 10 ay boyunca konsantre olup bıkmadan çalışırsan güzel bir neticeye ulaşırsın, kafan rahat olsun ufaktan da çalışmalara başla =)

İlk yıl lysniz nasıldı?

• 2012 ygs1 43bin mf4 54 bin 2012 ygs1 5300 mf 4 3268

• quote:

Orijinalden alıntı: r44k

2012 ygs1 43bin mf4 54 bin 2012 ygs1 5300 mf 4 3268

İşte bu çok iyi tebrik ederim sizi.nasıl çalıştığınızı,kullandığınız kaynakları özet geçebilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Selenimm

quote:

Orijinalden alıntı: çölde bir kum tanesi

ygs ilk girişimde 40 bin, ikincide 4600 , lys de 2 binlere kadar çektim. Forumda çok daha uçuk örnekler de var. İkinci sene eksiklerini bilerek çalışıyorsun, çalışmak için vakit yeterince bol, tecrübelisin de yani daha ne olsun. şu andan itibaren 10 ay boyunca konsantre olup bıkmadan çalışırsan güzel bir neticeye ulaşırsın, kafan rahat olsun ufaktan da çalışmalara başla =)

İlk yıl lysniz nasıldı?

27 BİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selenimm

quote:

Orijinalden alıntı: r44k

2012 ygs1 43bin mf4 54 bin 2012 ygs1 5300 mf 4 3268

İşte bu çok iyi tebrik ederim sizi.nasıl çalıştığınızı,kullandığınız kaynakları özet geçebilir misiniz ?

Öncelikle teşekkür ederim .programdan ziyade dershaneyle paralel gittim ,günü gününe konu tekrarı ve soru .ilk sene yaptığım hataları yapmamaya çalıştım .mat için bilfen,fem,simetri,güray küçük modülleri,ösym tipi problemler adlı fasikül .geometri için körfez fem zafer karekök .fizikte fdd fem beyaz kitap simetri ayrıca .güvender 2008 basım özel öğrenciler için esen işleyen zeka.kimya palme ve fem .biyo aklına gelenilecek kaynakların hepsi :)

• 2012 ygs 20k
    2013 ygs 3,7k

bu kadarı yeterli.lys'yi karıştırmayayım.rezil olmaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Dt_huzurluksuz

2012 ygs 20k
    2013 ygs 3,7k

bu kadarı yeterli.lys'yi karıştırmayayım.rezil olmaya gerek yok

Sanki ilk sene kötü yapmışsın gibi yazıyosun bide ayıp :) LYS de rezil olmayayım dediğin de 14 bin olması lazım kan çıkar bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLemore

quote:

Orijinalden alıntı: bloodiakreagx

lysde nasıl o kadar geriye düstün, cok inanılmaz kötü yapanlar bile bi sekilde yükseltti sırasını. en kötü aynı kaldılar

Bu nasil bi mantik lys de kötü yaptiysan düsersin ötesi yok en kötü ayni kaldilar nasil oluyor. 3k dan 18k ya cektim ben ve cok kisi var böyle ayni sekilde inanilmaz yükselten de cok.

Soruyu soran arkadas da imkansiz gözüyle bakmasin girecegin bölümler icin 10k yeterli iyi bir calismayla rahat yaparsin hocam hatta ailene inat daha da fazla kas bogazicini koy önlerine.

valla benim etrafımdakiler o şekildeydi sınavı yarıda bırakıp cıkmadığın sürece, 3k potansiyeline sahip bi adamsan o kadar geriye düsmezsin.

büyük ihtimal sınavda biseyler ters gitmistir,asırı derece moral bozgunlugu olmustur bunlar istisna durumlar tabi.
    yinede o derecelere ragmen bi seneyi daha göze alan sizin gibi insanlara özenerek bakarım hep, inşallah hedeflerinize en kısa sürede ulaşırsınız.

• Bence kötü yapanlardan tavsiye al, neler yapmaman gerektiği ile ilgili.
  • Beyler bende mezuna kaldım.Biyoloji,kimya,matematik(türev,integral hariç) de sorun yaşamıyorum.Sizce şuandan itibaren çalışsam lysde ilk 30bine girermiyim?Geometrim epey kötü,fiziktede ısı,elektrik,dalga ve optik dışındaki konularda kötüyüm(istedigim bölüm 450-500puan aralığında)Ayrıca günlük ders çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nakor955

Mezuna kaldım ama kimse destek vermiyor(özellikle aile). Sıralamana yazık ettin,1 yıla değmez vs vs. Tam olarak verimli çalışmaya başlayamadım. sıralamam ygs-1 25bin mf-4 38bin. Bu sıralamalara yakın olup mezun oldugunda iyi dereceler yapanlardan yardım istiyorum. Psikolojik olarak yıpranmış durumdayım

Sonuc nedir ?

• hocam sıralamanıza yazık ettiğinizi düşünmüyorum, zaten çalışmayı bırakmazsanız 10-15kya rahat çekerseniz, sıkı çalışırsanız sizin sıralamanızda biri için ilk 5d da çok zor değil, ancak ilk bin işi biraz değişik bir olay, ama kesinlikle imkansız değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceoolacakbeyin

hocam sıralamanıza yazık ettiğinizi düşünmüyorum, zaten çalışmayı bırakmazsanız 10-15kya rahat çekerseniz, sıkı çalışırsanız sizin sıralamanızda biri için ilk 5d da çok zor değil, ancak ilk bin işi biraz değişik bir olay, ama kesinlikle imkansız değil

Entry nick uyumsuzluğu konu açılış tarihine bak

• quote:

Orijinalden alıntı: dereceyapıcakinsan

quote:

Orijinalden alıntı: ceoolacakbeyin

hocam sıralamanıza yazık ettiğinizi düşünmüyorum, zaten çalışmayı bırakmazsanız 10-15kya rahat çekerseniz, sıkı çalışırsanız sizin sıralamanızda biri için ilk 5d da çok zor değil, ancak ilk bin işi biraz değişik bir olay, ama kesinlikle imkansız değil

Entry nick uyumsuzluğu konu açılış tarihine bak

:D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.