Şu forumda trollük yaparak eğlenecek kadar boş, işsiz bir zavallı olmam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GEREKİRSE 7 KEZ MEZUNA KALIRIM AMA
-
-
Trollük yapmıyoruz aslan. 110 TYT 70 AYT 50K gelicek diyoruz. Görürsün sonuçlar açıklanınca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eğer böyle gelmezse hesabını kapatacaksın gelirse de ben kapatıcam
-
hâlâ senin derecenden iyi bro
mezuna kalmamızın sebebi zaten trollük yapmak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bi trol hesabını asla kapatmaz hocam en fazla banlanır yeni hesap açar
-
Biz burada mizahın sınırlarını genişletiyoruz kendi pencerenden zavallı görünebiliriz ama doğa ana bizi savaştan kaçmayan mizah bekçileri olarak görüyor.
Troll değil kolaydı kabullenin zor olunca zor da diyoz
110 tyt 70 ayt 50k mı özalddasdk şaka mısınız
-
Basit denemeler çözüp kendini tatmin edenler , sınav kolaydı yığılma olacak dediğimizde bize trol diyor
Siz zor sınav görmemişsiniz aslanlar
21dan kötü gelecek
Şöyle üniversite sınavı konularına acayip gülüyorum ayrıca boş buluyorum biraz da üzülüyorum. İstersen sınav birincisi ol, Fen lisesi mezunu ol 1 2 sene sonra elinde keleş ile yıkık binaların arasında mevzilenmiş olabilirsin. Böyle bir ülkede bu neyin planı, ümidi, hevesi anlamış değilim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonderCx -- 20 Haziran 2022; 5:25:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Boşver hocam gençler iki eğleniyor işte bu iğrenç ülkenin gerçekleriyle tanışmadan önce birkaç yıl hayatlarını yaşasınlar bari. 4 sene sonra dünyaları başlarına yıkıldığında en azından üniversite hayatı yaşadım derler.
Sen çalış türko
aslan parçası 2020 çarpı 0.9 git ne yaprsan yap bu bilgiyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
hâlâ senin derecenden iyi bro |
bi trol hesabını asla kapatmaz hocam en fazla banlanır yeni hesap açar |
Boşver hocam gençler iki eğleniyor işte bu iğrenç ülkenin gerçekleriyle tanışmadan önce birkaç yıl hayatlarını yaşasınlar bari. 4 sene sonra dünyaları başlarına yıkıldığında en azından üniversite hayatı yaşadım derler. |
Yanlış anlamayın gençler ben sizi destekliyorum 17 yaşında liseden mezun olmuş gençler sanayide, inşaatta amele mi olsun tabiki üniversite okusunlar. Benim demek istediğim ülke kötü durumda çok da kasmayın bu üniversite sınavını..
|
Şöyle üniversite sınavı konularına acayip gülüyorum ayrıca boş buluyorum biraz da üzülüyorum. İstersen sınav birincisi ol, Fen lisesi mezunu ol 1 2 sene sonra elinde keleş ile yıkık binaların arasında mevzilenmiş olabilirsin. Böyle bir ülkede bu neyin planı, ümidi, hevesi anlamış değilim..
|
Benzer içerikler
- tercih simülasyonu
- baykar staj soruları
- töder sıralama
- vitreolizis tedavisi olanlar yorumları
- işin içinde bi kahbelik olabilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X