2022x....?
2022ye göre siralamalar farkli araliklarda nasil geldi ?
Girme kardesim
Kardeşim hala ogrenemedin mi sınavdan sonra foruma girilmez sinav kolay veya zordu yarın girersin hala ne diye buradasın git biraz rahatla asıl derbi yarın muhakkak çok çok çok daha iyisini yapan vardır da girdiğim sene 55kden 17kye çektim o yüzden asıl sınav yarın hala burada duruyorsun sonra moralin bozuluyor kimi trolldur kimi gercektir bugun bu foruma girmeyeceksin hadi kapat başarılar
Başarılar/En Büyük Hata
Herkese başarılar dilerim. 2 yıl önce forumu daha aktif kullanıyordum. Başka bir hesabım daha vardı sonra onu bırakıp buna geçtim. Allah zihin açıklığı ve kolaylık versin. Umarım evde yaptığınız provalar gibi geçer sınav anı, aşırı stres yaşamazsınız. Yarın SAKIN foruma girmeyin.PAZAR GÜNÜ VE SONRASINDA ZATEN HEP GİRERSİNİZ. Sınavdan sonra trolller buraya üşüşecek sonra yok optikte türkçe ile matematiğin yeri farklıydı dikkat ettiniz mi yok şu soru c miydi b miydi halbuki d'dir falan filan. O yüzden yarın sınavdan sonra buraya girmeyin. Hepinize başarılar dilerim.
Tıp Yatay Geçiş
Arkadaşlar yatay geçiş yapmak istiyorum ÖSYM sonucunu sorgula dediğimde yerleştirme değil de ham puanı baz alıyor sistem. Bana biraz tuhaf geldi. Her yerde böyle mi ?
Sinav hakkinda
Giren arkadaşlardan özellikle mezunlardan 2020 ve 2019 kıyaslamali bir yorum alabilir miyiz? Sorular nasildi? Sıralamalar tahminen nasil gelir?
BASARILAR
Herkese başarılar çok heyecanlanmadan rahat bir sınav anı geçirirsiniz umarım. Sınav nasıl geçerse geçsin TYT sonrası asla buraya gelmeyin. Sınav çok zor dahi olsa tam tersini söyleyecek sürüyle insan var. Troller sınav sonrası buraya akın ediyor. Hepinize tekrardan başarılar. Her şey gönlünüzce olsun
Uyku Düzeni
Arkadaslar son gün uykumu düzeltirim demeyin az uyusaniz dahi alısamadığınız için uyuyamayabilirsiniz o yüzden şimdiden düzeltin derim son gün sıkıntı çıkmasın
MSÜ Hakkında
MSÜ iyi geçtiyse bu iyi bir haber, rehavete kapılmadan en kritik zamanları çalışarak geçirmelisiniz. Kötü geçtiyse de yapacak bir şey yok önemli olan YKS. Hatalarınızı gözden geçirin belki şu ana kadar az deneme çözmüşsünüzdür. Daha fazla alan ve genel denemesi çözün. Heyecan yaptıysanız gerçek sınavda bunu yapmamanın yollarını arayın ve her ihtimale karşı 2. bir hedefiniz olsun. Tek bir şeye odaklanıp sadece onu istemek de insanı strese sokabiliyor. YKS'de daha iyi netler ve daha güzel sonuçlar alabilirsiniz MSÜ'ye göre. Artık sınav geldi geçti. Yapacak bir şey yok. Biraz üstüne kafa yorup hataları tespit edip çalışmaya devam.
Kritik Zamanlar
Arkadaşlar merhaba kritik döneme girdik sayılır. 27'sinde MSÜ sınavı varmış. Ola ki beklediğinizden düşük yaparsanız karalara bağlamayın. Benim MSÜ sınav sonucum geçen sene kötüydü çok stres olmustum. Geceleri uyuyamıyodum ama yapacak bir şey yok. Maalesef bazen bazı şeyler yolunda gitmiyor ve çok üzülebiliyoruz ama hayat devam ediyor ve zaman da akmaya devam ediyor. O yüzden hatalarımızdan ders çıkardıktan sonra planımıza eklemeler ve çıkarmalar yapıp iyi bir psikoloji ile sınava çalışmaya devam etmek zorundayız. Sınav gününe kadar pes etmeyin. Gerekirse kendinizi toparlayıp çalışma saatlerinizi arttırın, denemelere ağırlık verin vs. şeyler yapın. MSÜ sınavınız da iyi veya beklediğinizden de iyi geçerse gevşemeyin. Çalışmaya devam edin. Sırf MSÜ özelinde konuşmak istemiyorum. Bu girdiğiniz deneme sınavları için de geçerli. Sınavda kimin ne yapacağı da belli olmuyor. O yüzden son ana kadar devam. kolay gelsin
Yığılma meselesine dair
Arkadaşlar sınavın süresinin arttırılması , barajın kalkması vs bunlar yığılma olacağının göstergesi değildir. Geçen sene de burada çok insan vardı yığılma kaçınılmaz diyen ama en sonunda sonuçlara onlar bile şaşırdılar. Adamların nasıl bir sınav hazırlayacağını bilmiyorsunuz. Belki öyle bir sınav yaparlar ki değil 165 dk 200 dk bile yetmez. O yüzden yığılma olacakmış , olmayacakmış bunları kafanıza takmayın. Strateji değişiklikleri yapılabilir. Çok takip etmediğim için bilmiyorum ama hocalar bu konuda birtakım şeyler söyler büyük ihtimalle. Demek istediğim , siz sadece dersinize çalışın. Arkanıza bakmayın. Her yaptığınız şey sizin yanınıza kar kalır. O sürece kadar kendinize kattığınız her şey bir avantaj. Sürece odaklanın , olaylara değil. Olayları bir süre düşünebilirsiniz ne yapılabilir, ne edilebilir gibisinden ama kendinizi kaptırmayın. Siz elinizden gelenin en iyisini yapın, sonrasını boşverin. Bazen boşvermek kolay olmuyor ama öyle yapmak zorundasınız. Ben burada sınav açıklanmadan önce konular açıyordum 2. mezunluk senesi için çünkü asla böyle iyi bir sonuç beklemiyordum. Daha kötüsü de gelse bir şekilde hayata devam etmek zorunda oldugumu dusunuyordum yani yapacak bir şey yoktu. Neyse demek istediğim o ki sonuç ne olursa olsun zaman bir şekilde akıp geçiyor, yaşam kaldığı yerden devam ediyor o yüzden biz sadece üstümüze düşeni yapalım ayrıntılara takılmayalım sonra da iyi sonuç gelmesini temenni edelim.Aksi olursa fırsatınız , motiveniz varsa ve psikolojiniz kaldırırsa aynı zamanda şartlar da el verirse bir kez daha deneyeblilirsiniz. Ama yine de ne olursa olsun hayat devam ediyor. Üzmeyin kendinizi. Kendinize iyi bakın.
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 444
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 22.765 (Bu ay: 90)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 316 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar