Şimdi Ara

Kritik Zamanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba kritik döneme girdik sayılır. 27'sinde MSÜ sınavı varmış. Ola ki beklediğinizden düşük yaparsanız karalara bağlamayın. Benim MSÜ sınav sonucum geçen sene kötüydü çok stres olmustum. Geceleri uyuyamıyodum ama yapacak bir şey yok. Maalesef bazen bazı şeyler yolunda gitmiyor ve çok üzülebiliyoruz ama hayat devam ediyor ve zaman da akmaya devam ediyor. O yüzden hatalarımızdan ders çıkardıktan sonra planımıza eklemeler ve çıkarmalar yapıp iyi bir psikoloji ile sınava çalışmaya devam etmek zorundayız. Sınav gününe kadar pes etmeyin. Gerekirse kendinizi toparlayıp çalışma saatlerinizi arttırın, denemelere ağırlık verin vs. şeyler yapın. MSÜ sınavınız da iyi veya beklediğinizden de iyi geçerse gevşemeyin. Çalışmaya devam edin. Sırf MSÜ özelinde konuşmak istemiyorum. Bu girdiğiniz deneme sınavları için de geçerli. Sınavda kimin ne yapacağı da belli olmuyor. O yüzden son ana kadar devam. kolay gelsin

• şu an nerdesiniz hocam
  • eniyiyayınösym kullanıcısına yanıt

Sivas'ta tip okuyorum

• Garavel16 kullanıcısına yanıt
    Msü kaç kydı hocam genel sıralama
  • Garavel16 kullanıcısına yanıt

vay be adamsınız hocam, sınava girecekleri düşünüp vakit ayırıp yazmışsınız. size de derslerinizde başarılar

• Hocam bakmam gerek ama iyi değildi harbiden.

• eniyiyayınösym kullanıcısına yanıt

Est. Hocam tamamen içimden gelenleri yazmaya çalıştım tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garavel16 -- 21 Mart 2022; 19:49:7 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.