Şimdi Ara

Hedefleri nasıl düşürdük bir anda noldu bize

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Noldu bize aga bir türlü anlayamıyorum. Sınavdan önce neleri hayal ediyordum şimdi neleri düşünüyorum bir bilseniz. O kadar söndü ki hayallerim fazlasıyla şişirdim zamanında her şeyi çünkü. Endüstri okumak hayalim vardı Boğaziçi Bilkent gibi yerlerde. Şimdi dımdızlak kaldım makine mi yazsam tıp mı yazsam yoksa aklımdan bile geçmeyen bi yer mi yazsam diye. Endüstride tutan ismi olan bi yer yok. Yemin ediyorum kafama sokamıyorum hala atlatamıyorum cevap anahtarı açıklandığı günü. Naptık Allah aşkına bunları hak edecek? Ne varsa verdim ben kendi adıma biyolojiye. Kahretsin ki gençliğimi böyle harcıyorum azıcık kafam ticarete bassaydı da atılsaydım keşke. Şurada senelerdir kurduğum 1 hayal vardı 1. Üstelik bu sene tonla zorluk yaşadım onların hiçbirine rağmen bırakmadım bir gün olsun umutlarımı. Bilmiyorum ben hak ettiğimizi düşünmüyorum..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tıp yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyaz önlük size çok yakışacak hocam

• Tek derdin bilkent endüstri tutmaması olsun be hocam

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    kolay değil işte hocam öyle tercihte bulunmak. verdiklerimin karşısına aldıklarımı her gittiğim yerde yazıyor olacağım o tatmin etmiyor beni. bu da mezuna bırakacak beni muhtemelen

• hayatta hiçbir şeyim yok hocam dert edinecek. o kadar tek başıma askerim. o yüzden de tek derdim bu

• Bu kadar taktıysan kafana mezuna kal dünyanın sonu değil 30 yıl o işi yapacaksın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O sıralamalardan mezuna kalmak akıllıca mı sence, girebileceğin tonla yer var takıntılı olma bence

• 2022ye göre kaç k getiriyor ki hocam, iyisin sen diye hatırlıyorum msüde 109 net mi ne yapmıştın sanki

• Kaç k geliyor aşağı yukarı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 6k gibi gelecek tahminime göre

• hvl00 kullanıcısına yanıt
    5 7 arası bekliyorum

• İlk senen mi

• Ephuz kullanıcısına yanıt
    evet ama sorun 11de de çalışmamda yani bi sene daha çalışmayı hiç kafam alamaz

• Sınav anı bir şey ters mi gitti hocam? Normalde kaç yapıyordunuz da düştü mü?

• biyolojide batırdım yoksa ilk 2bin geliyordu çok rahat. ama biyoloji adına meb kitabını ezberlemiştim resmen. ters giden sadece tytde tarihte 1 2 soru matta da 2 boş sorum oldu geri kalanı normaldi. şansa kaçanlar var

• 3Rayy kullanıcısına yanıt

sağlık olsun hocam,yine de çok iyi sıralama yapmışsınız değerlendirmeye bakın derim.

• Ephuz kullanıcısına yanıt
    varolun hocam. bu işleri bilen biriyle konuşmaya ihtiyacım var ama bulmam lazım

• hocam son derdin bu olsun millet neler yaşıyor ya. hayal ettiğiniz bölüm de endüstri yani, 5-6k'ya taş gibi mühendislikler yazılır yürür gidersiniz. boşverin iyi bile olmuş

illa endüstri gibi bir bölüm istiyorsanız itü işletme müh var. hem kolay bölüm hem network yaparsınız ve neredeyse endüstri bölümüyle aynı dersleri. mezunlarından biri rolls-royce'un ceosu. bir de microsoft türkiye'nin genel müdürü de galiba itü işletme müh mezunuydu. oraya da bi bakın isterseniz fazlasıyla gideri var.

şimdi kalıcaksın mezuna, sonraki sene başka neler yaşanacak belli değil. bir şey yaşayacaksın belki de tüm sınav sürecini etkileyecek. belki sonraki sınavda yine aynı hataları yapıcaksın belli olmaz ki. mezuna bırakacağın sıralama 5-6k olum, resmen rus ruleti oynuyorsun sen şu an. abartmaya gerek yok taş gibi sıralama. sen iyice bak bi o sıralamadaki bölümlere illaki sana göre bir şey bulursun ki itü işletme müh var yani direkt yazılıp geçilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3C285131 -- 15 Temmuz 2023; 11:59:14 >

• İtü işletme mühendisliği ile endüstrinin farkı nedir bilmiyorum ama orayı düşünebilirsiniz hocam çok yakın bölümler gibi geliyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.