Şimdi Ara

Ne Bekliyorduk,Ne Oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen söyleyin bana sene başında şampiyonluk veya ikincilik bekleyen var mıydı?Veya 1 senede Dortmund gibi tüm borçları kapatıp düzlüğe çıkacağımızı bekleyen var mıydı?Sene başında küme düşer,ilk 7 zor bilmem ne denilen takım 9 hafta kala liderlik mücadelesi veriyor.Rakiplerinin yarısı kadar bütçeye sahip bu takım hala 2. sıradaysa biz bunu Samet Hoca ve Fikret Orman'a borçluyuz.Lütfen sabır.Şu takıma sahip çıkın biraz.2.yarı kötü oynamadı ki takım.Birazcık şans olsa kazanmıştık maçı.Ha defans ve kaleci kötü anlarım ama yok bu takımdan bi halt olmaz,yok Başkan değişsin,Samet Hoca gitsin falan bunlar yanlış şeyler.Eleştirmenin de bir sınırı var.

Lütfen Okumadan yorum Yapmayın.

• Ya tamam sene başında beklentimiz yoktu da böyle bir sezonda şampiyonluk her fırsatta bize sunulurken bunu geri tepmek cidden eleştirilmesi gereken bir durum.

Sene başında Ralf Ragnick takımın başına geçseydi bilmem kaç puan farkla şu anda liderdik.

Yanlış anlaşılmasın Samet Hoca'yı hep destekledim, desteklerim de ama şu süreci iyi değerlendiremedi. Açıkçası şampiyonluğa oynayan bir takımın baskısını hem kendisi hem de oyuncular kaldıramadı.

Bunun yanında takımda ne bir sistem var ne de taktiksel bir hamle. İman gücüyle ve 90 dakika koşarak maç kazanmaya çalışıyoruz. Bu yöntem de her zaman tutmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Ya tamam sene başında beklentimiz yoktu da böyle bir sezonda şampiyonluk her fırsatta bize sunulurken bunu geri tepmek cidden eleştirilmesi gereken bir durum.

Sene başında Ralf Ragnick takımın başına geçseydi bilmem kaç puan farkla şu anda liderdik.

Yanlış anlaşılmasın Samet Hoca'yı hep destekledim, desteklerim de ama şu süreci iyi değerlendiremedi. Açıkçası şampiyonluğa oynayan bir takımın baskısını hem kendisi hem de oyuncular kaldıramadı.

Bunun yanında takımda ne bir sistem var ne de taktiksel bir hamle. İman gücüyle ve 90 dakika koşarak maç kazanmaya çalışıyoruz. Bu yöntem de her zaman tutmuyor.

Kesinlikle haklısın.Ama ben bu takımı başka bir hocanın yönetebileceğini düşünmüyorum.Emin ol Samet Hoca bu takımı iyi yönetiyor.Olcay,Holosko gibi düz oyuncular bu kadar katkı veriyorlarsa bu Samet Hoca'nın başarısı.Gerçi taktik zekası fazla değil haklısın o kunuda.

Sistem bence de yok.Takım olarak defans yapamıyoruz.Ama hücumda iyi olduğumuzu düşünüyorum.Azıcık beceri ve şans olsa şu maçı kazanırdık.

• Hocam ben bu mantığı anlamıyorum ya.niye küme düşsün 100 milyon Euro değerindeki takım?super ligin kadro degeri olarak 3. Takımı,su an da 2. zaten.niye beklenti düşürüyorsunuz ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir takim her macta leblebi gibi gol yiyorsa ama cozum icin birsey yapilmiyorsa yada eldeki en iyi tedbirler kenarda yedek beklerken sahadakiler kendi mevkilerinde bile oynatilmiyorsa bu iste bir orun vardir.

Art niyet yok deseniz bile, ayni hatayi tekrar tekrar yapinca tecrubesiz degil yetersiz olarak degerlendirilirsiniz. Bu tum profosyonel is yasaminda boyledir.

Bence Aybaba otursun ciddi ciddi "ben bu takim icin dogru kadro kararlari verebiliyor muyum?" diye kendi muhasebesini yapsin.

Bu takimin 11+1 yada 11+2 kisilik kadrosu bile, 18 kislik Bursa, TS yada K.Pasa'dan ustun. Yani kadro yetersiz demek anlik mazeretten otesi degil.
  • Turu geçtik. bu galibiyeti Beşiktaşlılara armağan ediyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: the psikopat

quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Ya tamam sene başında beklentimiz yoktu da böyle bir sezonda şampiyonluk her fırsatta bize sunulurken bunu geri tepmek cidden eleştirilmesi gereken bir durum.

Kesinlikle haklısın.Ama ben bu takımı başka bir hocanın yönetebileceğini düşünmüyorum.Emin ol Samet Hoca bu takımı iyi yönetiyor.Olcay,Holosko gibi düz oyuncular bu kadar katkı veriyorlarsa bu Samet Hoca'nın başarısı.Gerçi taktik zekası fazla değil haklısın o kunuda.

Sistem bence de yok.Takım olarak defans yapamıyoruz.Ama hücumda iyi olduğumuzu düşünüyorum.Azıcık beceri ve şans olsa şu maçı kazanırdık.

Ben de aynı görüşteydim sene başında. Bu takımı Samet Hoca'dan başkası yönetemez diye düşünüyordum ki o dönem için böyle düşünmek gayet doğal. Çünkü takım enkaz halinde. Yönetim daha çok yeni. Stad mevzusu belirsiz, alacaklılar kapımızda.

Şimdi ise pek çok sorun çözüldü ya da adım atıldı. Şu anki durumumuzda değerlendirdiğimde Beşiktaş daha iyi hocaları getirtebilir diyorum.

Samet Hoca kötü değil, çok iyi yaptığı ve takdir edilmesi gereken pek çok iş var. Ama biraz kendimizi toparlamışken şu takımın başına Schuster, Ragnick gibi modern futbolu oynatabilecek bir hoca gelmeli bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ee şimdi ne olacak?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.