Şimdi Ara

HEMŞİRELİK ÇOK MU ZOR??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yazmayı düşünüyorum ama çok mu zor kendime hiç vakit ayıramaz mıyım bunları merak ediyorum?? Sizce
    Ve genelde hemşirelere bakıyorum sinirli mutsuz yani çok mu yıpranıyorlar acaba??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağlık meslek bu yıl bitti ve hala yaz stajıyla uğraşıyorum şu anda hastaneden yazıyorum sağlığa girdiğime bin pişmanım yeri gelince kendi yeri gelince hasta bakıcı yeri gelince doktorun işini yapıyorsun. Şahsen ben milletin emri altında çalışmaya dayanamıyorum. Yazmadan önce bin defa düşün bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Userrr555 -- 21 Temmuz 2017; 11:2:8 >
  • Ama ben sağlık meslek bitirmekten bahsetmiyorum fakülteye girmekten bahsediyorum her konuya milleti kararından vazgeçirmek için cevap atıyorsun ben mf3ten tercih edicem yani senle alakası yok.

• Çöp

• Tıp diş hariç en garanti meslek hocam.

Abimden biliyorum. Tek sıkıntı yaz stajı ama para kolay kazanılmıyor bu devirde

• Ulan djsksksks ben de sana hemşireliği anlattım zaten sonuçta okuldan mezun olunca hemşire oluyosun ben sana fikrimi söyledim napıyosan yap her konunun altında da kötülüyorum hemşireliği yazın garanti meslek diye sonradan kafanızı duvarlara vurursunuz zaten

• Hocam senle alakası yokta zaten vazgeçtim ya saol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hemşirelik bölümü dersleri nelerdir?
    Hemşirelik okumak zor mu?

www.hemsire.com
    Hemşirelik Dersleri Nelerdir? Hemşirelik Okumak Zor mu?
    https://www.hemsire.com/hemsirelik/hemsirelik-bolumu-dersleri-nelerdir-hemsirelik-okumak-zor-mu-h1233.html

Yukarıda paylaşmış olduğum hemsire.com sitesinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Size rehber olacağını düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.