Hiç ders çalışasım yok 1.sınıfta sınıfta kaldım 1 sene uzattım şimdi 2 yim 1.dönem 4 dersten kaldım online olmasına rağmen 2.dönem geldi bütün dersleri geçmem lazım yoksa sınıfta kalıyorum ama ders çalışmak çok zor geliyor ne yapmam lazım? Bölüm bilgisayar mühendisliği bu arada. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Üniversite okuyorum ama çok zor geliyor
-
-
Okulu bitirmeyi düşünmüyorsan yalandan yere oyalama kendini.
-
hangi bölüm hocam
-
Hocam düşünüyorum da beceremiyorum bir türlü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yazıyor bilgisayar mühendisliği
quote:
Orijinalden alıntı: TheContortionistHocam yazıyor bilgisayar mühendisliği
pardon hocam görmemişim.
-
mühendislik okursan böyle olur hocam, en baştan işletme seçecektin
-
Hocam ben severek seçtim bilgisayar mühendisliğini ama bilmiyorum üniye gelince böyle oldu zaten hayatım boyunca hiç çalışan bir insan değildim üniversite sınavını 2 3 ay çalışmayla kazandım
Okuma
Hangi derslerden kaldın? Temel bilimlerden mi yoksa alan derslerinden mi?
-
okumayınca da yapacak bi şey yok hocam
-
alan derslerinden. data structures ,electircal circuits ,mantık devreleri tasarımı falan
-
O zaman yanlış bölümdesin. İlgi alanına göre bölüm değiştir. Diğer türlü okul uzar da uzar. Mezun olsan bile elinde sadece diploma olur.
-
Asıl soru bilgisayara (yazılım ya da donanım fark etmez) ilgin var mı? Eğer dersler zor geliyorsa ve okulu bitirebileceğinden emin değilsen okulunu dondur bilgisayar ile ilgili bir meslek edin. Mesela yazılıma ilgin varsa hiç derslerle uğraşma, videolar izle gerekirse kursa git. Okul senin ne isteyip istemediğini önemsemeden bilgisayar ile ilgili her şeyi öğretmek istiyor bu yüzden bunalıyorsun.
Kısacası tam olarak istediğin şeyi bul ve onun için uğraş. Gördüğün dersler meslek hayatında maksimum yüzde 30 falan etkilidir. Eğer okulu bırakmakta kararsızsan ve bir planın yoksa bırakma devam et, en azından mühendis sıfatını elde etmiş olursun.
-
hocam bilgisayara ilgim var küçükken trojan falan atardım milletin bilgisayarına visual basic 6 ile uğraşırdım bide çok bilgisayar oyunu oynardım. cracking ile falan uğraştım bi ara yani bilgisayara ilgiliyim. hocam okulu bırakırsam ne yapabilirim bilmiyorum aile falan da var okulu bırakıcam desem kabul etmezler.
-
Hangi üni hocam bide kaç puanla girdin ?
Umarım geçer sorunun..
-
Hocam dikkatini bir şeye verebilmen için kendini ona karşı sürekli sorumlu bir şekilde kontrol etmelisin.
Telkin vermelisin. Daha doğrusu örneğin bir şey yaparken "Dikkatimi gerçekten veriyor muyum?" şeklinde kendine sormalısın. Sürekli, sürekli bir şeye tam olarak dikkatini verip vermediğini sorgula kendin için.
Bunu ders çalışmak konusu için söylemiyorum. Genel olarak hayatta hemen hemen herhangi bir şeyde yeterince dikkatli olmazsan hiçbir şey elde edemezsin. Dikkat her şeydir.
Bunu yapmadığında ve dikkatini veremeyip bir şeyi yapamadığında, olumsuz bir geri feedback alıyorsun ve kendini odaklanamayan, hiçbir şey yapmak istemeyen biri olarak görmeye başlıyorsun. Acaba bunu sevmiyor muyum acaba ya da benim hiçbir şeye ilgim yok mu demeye başlıyorsun.
Sadece kendine sürekli dikkatini verip vermediğini sorgula, daha iyi hissedeceksin, çünkü bu şekilde odaklanabildiğini fark edeceksin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bölümün güzeldir hocam
En kötüsü yazılım öğrensen elinde kazançlı mesleğin olacak
Okuldan sonraki hayatını düşün öyle motive et kendini
Okulu bitirip işine gücüne bakman lazım, bi kere bir kanala girmişsin, kendini biraz motive et ve devam etmeye çabala
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- milli piyango online kazanan var mı
- youtube mp3 dönüştürücü forum
- gözü kaynak alması ne zaman geçer
- aferin aç karna içilir mi
- beylikdüzünden ortaköye nasıl gidilir
- yeşil nasim
- prompt mühendisliği
- 5g nedir zararları
- exxen filmleri
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X