Şimdi Ara

İSTABULDA OTURANLAR KUŞTEPE NASIL BİR SEMT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgi üni hazırlık oradaymış pek tekin değil diyorlar ne diyorsunuz

• Yapay Zekanın Yanıtı

İstanbul'da Kuştepe Nasıl Bir Semt?

İstanbul'un Avrupa yakasında yer alan Kuştepe, Bakırköy ilçesine bağlı bir semttir. Son yıllarda gelişmekte olan bir bölge olarak öne çıkan Kuştepe, sakinleri için çeşitli olanaklar sunmaktadır.

Kuştepe'de Yaşam

Kuştepe, hem sakin hem de hareketli bir semttir. Yeşil alanları, parkları ve çocuk oyun alanları ile aileler için ideal bir yaşam ortamı sunar. Ayrıca semtte, marketler, fırınlar, eczaneler ve kafeler gibi günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok işletme bulunmaktadır.

Ulaşım

Kuştepe, ulaşım açısından da avantajlı bir konumdadır. Marmaray, metrobüs ve otobüs hatlarına yakınlığı sayesinde şehrin diğer bölgelerine kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz.

Eğitim ve Sağlık

Semtte, özel ve devlet okulları ile birlikte üniversite kampüsleri de bulunmaktadır. Ayrıca, Kuştepe Devlet Hastanesi ve özel hastaneler de sağlık hizmetleri için mevcuttur.

Güvenlik

Kuştepe, nispeten güvenli bir semt olarak kabul edilir. Polis karakolları ve güvenlik kameralarıyla desteklenen bir güvenlik sistemi mevcuttur.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Her semtte olduğu gibi, Kuştepe'de de bazı sıkıntılı bölgeler bulunmaktadır. Özellikle "Gerzek Sapan" olarak bilinen bölgede zaman zaman huzursuzluklar yaşanabilmektedir. Bu nedenle, gece geç saatlerde bu bölgelerde dolaşmaktan kaçınmanız önerilir.

Genel olarak Kuştepe, İstanbul'da yaşamak için uygun bir semttir. Sakin ve huzurlu bir ortam, iyi ulaşım imkanları ve yeterli sosyal olanaklar sunmaktadır. Ancak, dikkat edilmesi gereken bazı sıkıntılı bölgeler bulunduğunu unutmamak gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Helvam fıstıklı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kuş ucurtmuyolar orda dikkat et

• quote:

Orijinalden alıntı: srknclk

Hocam kuş ucurtmuyolar orda dikkat et

hocam sakata gelmek istemiyorum açık konuşun
  • Kardeş cidden sıkıntılı bi yer. Hergün önünü keserler.

• 1 sene yaşadım, kısaca iyi bir yer değil hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinum IV

1 sene yaşadım, kısaca iyi bir yer değil hocam

neden yaşadınız hocam
    okul falan mı yoksa sebep neydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeçiçiÜye1

quote:

Orijinalden alıntı: Platinum IV

1 sene yaşadım, kısaca iyi bir yer değil hocam

neden yaşadınız hocam
    okul falan mı yoksa sebep neydi

Öğrenci evi, ucuz diye ordan tutmuştukBilmiyorduk tabi nasıl bir yer olduğunu, burdan önce güngören'de de kalmıştım ora da böyle bir yerdi.İstanbul'da insan gibi bi yerde yaşayamadım daha

• Welcome to cehennem

• Yola yağ dökülüp arabanızı yoldan çıkartıp sonra sizin topuk yapmanız gereken bir yer... (araba düşüneceğiniz son şey olsun o anda)

Emlakçıların oyunudur bu en pislik yere bile nezih yer derler maksat cebi doldurmak...

Hacı hüsrevi tek kıza tavsiye ediyorlar. Kıza tecavüz ederler yolda o derece... Ben gelen kızı uyarınca ne iyisin diyor...
  • kuştepe diye bi yer mi var la burda
  • Her gün cinayet, her gün gasp, her gün adam kaçırma bıktık valla
  • Kustepede oturuyorum merak ettiğin birşey varsa sor ozelden genel olarak yaşanacak bir yer değil ama unisi iyidir farklı yerlere yonelmedigin surece problem yasamazsın.

• Kemal Sunal'ın basrolunu oynadigi Gerzek Şaban filminin cekildigi mahalledir.
  • hocam gecmis olsun bi arkadas vardı forumda helvasını yedık kustepelı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonS_oF_Liberty

Kemal Sunal'ın basrolunu oynadigi Gerzek Şaban filminin cekildigi mahalledir.

Alakası yok gerzek şabandaki kuştepe zekeriyaköydedir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tarık mengüç de kuştepeli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.