Şimdi Ara

İstanbulda Bu İlçelerde Nerelerde Oturulur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
4.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba annem ve ben 2 kısı yasayacagımız için 2+1 veya 3+1 farketmez temız mahalle arayısımız var 1000 - 1400 lıra arasında Umranıye Atasehır Maltepe Uskudar ve Avrupa yakasında onerebılcegınız semtlerın hangı mahallelerınde oturulmasını onerırsınız.Ulasımda yuruyerek veya otobusle kısa zaman aralıgında metro vapur marmaray gıbı araclara ulasabılcegımız cevresı en azından rahatca dısarı cıkıp eve yuruyebılcegımız konumdakı mahallelerı hangılerıdır buralarda oturan tecrubelı arkadaslardan bılgı almak ıstıyorum

• Gülsuyu mahallesi güzeldir, Sarıgazi olabilir, Avrupa Yakasında da Tarlabaşını öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHP en çok oy aldığı semtlere bak,en elit semtler orasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thermodynamics23

Gülsuyu mahallesi güzeldir, Sarıgazi olabilir, Avrupa Yakasında da Tarlabaşını öneririm

üçüncü sayfa haberlerine misafir olmamak için uzak durun bu semtlerden

• thermodynamics23 T kullanıcısına yanıt
    Bahsedılen semtlerı bılıyorum okdr bılgısız degılız hocam
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Ben yukarda semt ısımlerı verdım o ilçelerin mahallelerınde oturupta onerı sunabılceklerden destek ıstedıgım herseyı sıyası malzemeyede cevırmemek lazım alının ılcesı velının ılcesı dıye
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Semtlerı bılıyorum arkadas esprı yapmıs kendınce konunun cıddıyetınden habersız olarakta zaten semt ısımlerı belırttım buralarda oturan arkadaslar yazarsa daha cabuk sonuca ulasırım dıye dusunuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    6 yıl önce açıldı
    Kocaeli de nerede oturmalı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bağcılar

• Çiçekçi semtine bakabilirsiniz, hem Kadıköy rıhtıma hem de Üsküdar meydana yakındır kira fiyatları hakkında bilgim yok ama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üsküdar, Bahçelievler mahallesine bak. Ortam olarak nezih ve ulaşım kolay ama o fiyatlara ev bulunur mu bilemem. Fiyatlar biraz yüksek diğer yerlere göre.
  • dudullu
    her yere yakın

• ikitelli
  • Beylikdüzü
  • Maltepe için idealtepe yi önerebilirim Maltepenin en elit semtlerinden biridir . Bunun yani sıra kartal için dragos, kordonboyu mah. Favorim. Tuzla için mercan fakat kiralar uçuktur kalekapı civarı olabilir bunun ötesi zaten kocaeli , maltepe sonrası hakkında bilgim yok ben maltepe Tuzla arasında yaşayan bir Homo sapiensim

• Bulunduğum yer itibariyle Maltepe Zümrütevler mahallesini öneririm.Şı ana kadar hiç bir kötü olayla karşılaşmadım.Metroyada çok yakın.

• Hocam ataşehir örnek mahallesi, fetih mahallesi, esatpaşa civarına bakmanı öneririm hem merkezi her anlamda her yere hem o fiyatlara bulabilirsin temiz aile yerleri

• Esenyurttan uzak durun hocam genelde ucuz evler buradadır ama dediğim gibi.

• Ataşehir türk iş blokları yada açarlar sitesi. 1400tl ye 2+1 ev bulabilirsiniz. Site içi olduğundan aile için uygun

• DenizÇ kullanıcısına yanıt
    Hocam oraları duydum oralara ek Kayısdagı ve Icerenkoyu kı ozellıkle ıcerenkoy bostancı metroya yakınlıgyla tercıh sebebı dendı
  • dgkn7 D kullanıcısına yanıt
    Esenyurtu hem bılıyorum hemde zaten mımlı yer ya oraları gectım zaten
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.