Şimdi Ara

İstanbulda Bu İlçelerde Nerelerde Oturulur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
4.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kıralıkların cogu burda bende duydum eskı zumrutevler yok denıyo metroyada yakın aslında dusunmuyo degılım
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Bunun bıde yukarısı asagısı var hangısı :D
  • mekatronikteknisyeniyim M kullanıcısına yanıt
    Kartal kordonboyu efsaneymıs hocam hanı fıyat olarak bakıldıgında 1300-1600 arasına bıyer bulmak denk getırmek mumkun olabılır ama degerde kendım guvenlık gorevlısıyım annem emeklı zaten acıkcası kartal benım ıcın Tuzladada calıssam servıs guzergahında pendıktede uskudardada kadıkoydede maltepedede avrupa yakasına gecmek ıstesen zaten marmaray M4 le en yakın vapur ıstasyonu falan guzel olabılır yanı
  • narsess kullanıcısına yanıt
    Ikıtellıde herhangı bır mahalle onerılırmı yoksa genel olarak her mahallesı olurmu cunku ıkıtellı dıye secım yaptımmı bazı mahalleler cıkıyo cunku
  • cagdas9292 C kullanıcısına yanıt
    Oralara saat 11.30'dan sonra ulaşım yok hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güngören de oturmanızı tavsiye ederim hem kiralar ucuzdur hemde norveç standartında insanlar yaşar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda Bu İlçelerde Nerelerde Oturulur

• Pendik uydukent.
    Avrupada yaşıyormuş gibi hissedersiniz. Havaalanı sayesinde ulaşımda sıkıntı yok ama mesafeler biraz uzun, denize uzak (pendik sahili arabayla 10dk).

• Çekmeköy'e bir bakın. Altunizade Boğaz köprüsüne araçla 15 dakika. Metro falan da geldi. Diğer semtlere göre daha yaşanabilir durumda. Mimar Sinan mahallesi civarında 800 - 1100 TL civarı kiralık daireler mevcut.
  • Avrupa yakasını geçin derim. Ümraniye ve maltepe nin mahallelerine bakınız. Ben ümraniyenin altında üsküdar bağlı bulgurlu mahallesindeyim. Ulaşım 10 numara.

• Avrupa Yakasında Şişli Halide Edip, Bomonti, Kâğıthane de Gürsel in bazı kesimleri, Hamidiye nin her yeri güzeldir. Her yerede rahatlıkla gidip gelebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thermodynamics23

Gülsuyu mahallesi güzeldir, Sarıgazi olabilir, Avrupa Yakasında da Tarlabaşını öneririm
    avrupa yakasına ek olarak hacıhüsrev'i de ekleyelim. bu yakanın en nezih semtlerinden birisidir.
  • Merter.

• thermodynamics23 T kullanıcısına yanıt
    Selamsız'ı unutmuşsun
    Avrupa yakasında da Gültepe, Nurtepe ve Okmeydanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rallier_61 -- 24 Aralık 2019; 9:28:30 >
    Kartal Kordonbpyu d abşr okuldayım suan ve kesinlikle güzel yer. İnsanları iyidir tavsiye ederim. Onun dışında kartal için dragos ve soğanlık'ı tavsiye edebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagdas9292

Kıralıkların cogu burda bende duydum eskı zumrutevler yok denıyo metroyada yakın aslında dusunmuyo degılım
    Şu ana kadar ne bir kötü olayla ne bir tinerci nede bir gaspçıyla karşılaştım.Bence iyi bir yer.

• Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    Avrupa yakasını zaten bılmedıgım ıcın hanı belkı oneren vardır dıye sormakta ıstedım ne yalan soleyım ama genel kapsamda bakarsak nıyetım maltepe umranıye cekmekoy atasehır kartal semtlerınden bırınde oturmak uskudar ısterdım ama nereler uygundur nereler rahat ve guzeldır ozellıkle butceme gore zaten vapura bındınmı karsıdasın falan
  • Çekmekoy benımde takıbımde ama nerelerınde oturulur ulasım nasıldır en yakın metroya falan otobusle kac dakıkadır bunları hıc bılmıyorum aracım olmadıgı ıcın toplu ulasım bana gercekten laızm
    Usta 3 aşağı 5 yukarı her yer aynı. Tahmini olarak metroya ve otobüs duraklarına yakınlığına göre fiyatları artıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagdas9292

Çekmekoy benımde takıbımde ama nerelerınde oturulur ulasım nasıldır en yakın metroya falan otobusle kac dakıkadır bunları hıc bılmıyorum aracım olmadıgı ıcın toplu ulasım bana gercekten laızm
    Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi belediye binasına çok yakındır. Yürüme mesafesinde (3-4 dakika) Doğa Parkı mevcuttur. Otobüs durağı yine yürüme mesafesinde. 2 dakika. Sarı dolmuşlar da mevcuttur.

Metro ile ulaşım sağlayacaksanız biraz yürümeniz gerekir. Mehmet Akif mahallesinde. 2 kilometre civarı bir yürüme mesafesi var.

Mehmet Akif mahallesinde daire bulursanız daha da kısalır bu mesafe. Ama oralar nispeten daha yoğundur. Mimar Sinan biraz daha sakindir. Beşyıldız gibi güvenlikli siteler olduğu gibi (kiralar nispeten yüksektir), güvenliksiz, dar-ora gelir grubuna hitap eden Akkon gibi sitelerde mevcuttur. Genelde muhafazakar aileler oturur. Buraya da bakabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.