Yalnızlıktan kpss çalışamıyorum
Durum bu beyler nerde güzel kız görsem üzülüyorum nerde çift görsem üzülüyorum napmam lazım 3 sonra kpss var
Seyyar Satıcılık tecrübem
Merhaba dostlar,
Uzaktan eğitim ile aylardır evde olan önlisans 1. sınıf öğrencisi bir öğrenciyim. Part-Time iş bulmaya karar verdim bulacağım iş ders saatlerime uygun olmalıydı ve ara ara 1 tane bulabildim. Satış işiydi, kapı kapı gezip ağız bakım ürünleri satıyorduk yaklaşık 30 dakikalık bir mesai sonunda işi bıraktım. Part-time denilmesine rağmen full-time çalışma saatleri vardı ayrıca kayıtsız bir işti içimdeki liberali dinledim ve kendi ürünlerimi alıp satmaya karar verdim.
Böylece hem kendi işimin patronu olacak mesai saatlerimi belirleyecektim hem de kazancımı kimseyle paylaşmayacaktım. Aldım malları indim meydana, aldım elime 3 tanesini tek tek satmaya başladım 1 saatte bir asgari ücretlinin saatlik ücretinden daha fazla kazandım. Bu işe devam etme kararı aldım. bir ortak ile beraber stand ayarladık artık daha kurumsal(!) bir hava vererek satış yapıyoruz. 2021 de kendi e-ticaret mağazamızı açmak için çalışmalara başladık bile.
Kendim bir türlü hayalimdeki bölümü bulamamış bir insanım ve anladım ki benim istediğim işin bölümü yok ben satış yapmayı seviyorum. Ama ailem bir yandan memur olmam için baskı yapıyor bir yandan kpss çalışmak bir yandan satıcılık yapmak arasındayım. Sizce ailemi dinleyip KPSS mi çalışmalıyım ? Yoksa hedefime mi yönelmeliyim ?
Memleketin durumuna bakınca bir yanda garanti meslek, ömür boyu mütevazi şekilde yaşatacak para bir yandan da hayatı yaşatacak(!) bir kazanç vaat eden bir iş var. İşin sonunda çuvallamak da var tabii.
Arkadaş bulma önerisi
|
Tercih dönemindeki bir gencin dramı
|
|
Kız düşürebileceğim yerler
Merhaba dostlar, yks ye girdim boş zamanım bol bende bu süre zarfında milli olmak istiyorum bunun için çeşitli şeyler yaptım. Sol partiye katıldım kız düşmedi çıktım kafe de kızlarla kesiştim olmadı sosyal medya da olmuyor kızlar abaza bol olduğu için çok temkinli yaklaşıyor şuan elimde 150 tl var bu paraya nerde milli olurum genelevler kapalı ne yapmalıyım? Çevremde kız yok.
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır kafamı meşgul eden bir konu var. Bildiğiniz gibi psikolojinin babası olan freud, ateşli bir materyalisttir. Bu durum da ruhun varlığını kabul etmez fakat kendini Türkiyenin en iyi akıl hastanesi olarak gören bir kurum isminde "ruh" ismini geçirir. Bunun nedeni nedir? Bunu nereye şikayet edebiliriz ? Artık tahammülüm kalmadı her gidişimde çıldırıyorum.
Yurt dışına çıkmak yolları
|
Sohbet robotu, sitesi var mı ?
|
|
Meslek: ögrenci
OkuIumun, eğitimime engeI oImasına asIa izin vermedim. - Mark Twain |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 716
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 106.471 (Bu ay: 1.028)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 227 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic