Şimdi Ara

Kıbrısta okumak vs türkiye de 2 yıllık okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar, önümde 2 seçenek var ya kıbrısta halkla iliskiler(ingilizce) okumak ya da türkiye de otopsi yardımcılığı okumak aile maddi durumum çok iyi değil o yüzden fazla zorlamak istemiyorum. Siz ne dersiniz?

• Otopsi Yardımcılığı --> DGS (düşük puan) --> Hemşirelik --> KPSS (düşük puan) --> Devlette Hemşire Olmak --> 5000-6000 lira maaş. (Minimum 6 yıl)

Halkla İlişkiler --> Özel Sektörde 3000 lira maaş (Minimum 6 yıl)*

*: İngilizce bölüm olduğuna göre hazırlık da okuyacaksın. Oradan bir yıl gidecek. Sonra mezun olur olmaz iş bulamazsın. Ortalama bir yıl iş ararsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-06D4C1909 -- 3 Ağustos 2020; 19:37:48 >
  • Kıbrıs maddi durum olarak seni çok zorlar. Abim 6500 lira maaş alıyor ve 4 kişilik ailesi var. 6500 lira maaş yetmiyor. 1700 lira kira parası veriyor. Marketteki ürünler Türkiye'nin 2 katı fiyatını satılıyor. Ucuza ürün bulman çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 3 Ağustos 2020; 20:42:13 >
  • Otopsi ysrdımcılığında iş garantisi varmı?
  • hey b0ss H kullanıcısına yanıt
    Var
  • Tam bizim aile gibi konuştun bende böyle yapacağım karar verdim.
  • Kibrisa halkla ilişkiler okumaya gidilmez onu cikart aklından
  • Memur ol

• ulan çocuğum olsa şu Kıbsırısı kazansa şu kıytırık bölüm için bir de ona bakıp para mı yollayacağım 

• Bir yakınım için soruyorum. Kendisi sözelden sınava girmiş. Özel eğitim öğretmenliği istiyormuş ama sadece Kıbrıs’ta geliyormuş. Bunun için Kıbrıs’a gidilir mi?
  • Her türlü otopsi yardımcılığı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.