Şimdi Ara

Yalnızlıktan kpss çalışamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Durum bu beyler nerde güzel kız görsem üzülüyorum nerde çift görsem üzülüyorum napmam lazım 3 sonra kpss var

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91EE1B1DA -- 30 Temmuz 2022; 3:44:46 >
  • Kız olunca da kızdan çalışamayacaksın. Sınava çalışmak için sevgilisinden ayrılanlar var. Bahane aramayı bırak da çalış

• Tam tersi olması lazım değil mi hazır kafayı meşgul eden kız yokken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-91EE1B1DA

.

Hocam sen öyle değilsin sadece öyleymiş gibi yapıyorsun.
    Aseksüel gerçekten ilgi duymayan.
  • SuKurgusu kullanıcısına yanıt

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91EE1B1DA -- 30 Temmuz 2022; 3:44:40 >
  • yapacak bir şey yok. zaten büyük oranda bu senin suçun değil, internet ve sosyal medya sayesinde insanlar fazla doyumsuz. kadın erkek ilişki taleplerinin aşırı dengesiz olduğu bir dönemde doğduk. belli başlı kriterleri sağlayamıyorsan yalnızlıktan kurtulmak zor. imkansız değil tabi. kpss sonrası iyi bir iş bu durumu kolaylaştırabilir. o yüzden kendini ikna edip sınava odaklanman en iyisi.

• Anladığım kadarıyla lise mezunusun çünkü teknisyen yazıyor

Atanman senin için çok iyi olacak iyi para kazanacaksın (TR şartlarına göre)

Büyük ihtimalle yaşın da 18 falan

Bence kesinlikle dert etmemelisin yaşın daha çok genç

Genç gibi gelmese de çok genç cidden diyorum

Yapman gereken atanmak sonra bakarsın kız işlerine

İşsiz güçsüz olursan kız işi de sekteye uğrar

Kızla gezip tozacaksın ee para lazım? Kız kendi yediğini ödeyecek olsa dahi para lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-91EE1B1DA

.

Hocam ulaşamadığımız için istiyoruz aseksüel olmayı. Ama aslında istememize gerek yok çünkü ulaşan da mutlu değil.
    Örneğin adam ev araba almak için çabalıyor onu alınca mutlu olcam diyor ama evi arabası olanlarda mutlu değil. Ama alınca mutlu olcam hayalî alana kadar onu mutlu ve motive etti.
    Bizde kadınları sevebiliriz ve hayalî gerçeğinden daha iyi olduğu için mutlu olabiliriz diye düşünüyorum
  • MILWAUKEE BUCKS kullanıcısına yanıt

20 yaşında teknikerim hocam haklısınız dediğiniz gibi köpeklixem

• Kpss gruplarına gir. Sosyal medyayı sil evden cikma, kpss calis ..
    Kazanınca afedersin it gibi gez
    Ben öyle yapıyorum
  • Hayatımda gördüğüm en saçma bahane kardeşim ,kafan rahat miss dırdır yok, trip yok, kapris yok, sevgili sorumluluğun yok o yüzden kpss ye odaklanıp rahatça ders çalışabilirsin. Hayatının ders çalışmak için en mükemmel zamanındasın.

• bıdı bıdı yapma kral kalıbının adamı ol işini yap biz de yalnızız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.