Şimdi Ara

Tercih dönemindeki bir gencin dramı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar beni bilen bilir dicem de pek kimse bilmez beni. İlk liseye başladığımda yine burdan yardım almıştım teknik mi meslek mi diye, sonra alan seçerken yine burdan yardım aldım üniversite sınavına çalıştım yine sizden yardım aldım şimdi lisem bitti (sorumluluğu saymazsam :)) tyt 322 ayt sözel 80bin ininciyim
    Mühendis olmak istiyordum diceksiniz neden o zaman sözel oldun inanın bende bilmiyorum çok kararsız olduğum bir dönemdi bosluktaydim düştüm. Şimdi önümde 2 yol var ya otopsi okucam 2 yıllık sonra memur olcam hayatım boyunca otopsici olarak sabit maaşa tamah etcem ya da 2 yıllık elektrik okuyup mühendisliğe geçicem ama onda da ya başaramazsam korkusu var ayrıca aileme yük olmak istemiyorum ama bir yandan sabit memur olmak da istemiyorum ne yapayım a dostlar

Konu yanlış yere mi açıldı bilmiyorum ama içimi de döktüğüm için sınavlar yerine açmak istemedim kusura bakma admin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekatronikteknisyeniyim -- 13 Ağustos 2020; 1:17:5 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.