Kız arkadaş ve cinsellik büyüttüğünüz kadar zor değil
Herkese merhaba rkadaşlr.Forumda bu cinsellik ve kız arkadaş mevzusu çok olduğu için böyle bir konu açmak istedim.Herkes kız arkadaşım yok cinsellik hiç yaşamadım diye ağlıyor.Bakın daha yeni sevgilisinden ayrılmış ve cinsel hayatı aktiflikten yeni nötr olmuş biri olarak konuşıyprum.İnanın kız arkadaş bulmak ve onla cinselliği yaşamak gözünüzde büyüttüğünüz kadar zor bir şey değil.Herkes ister kız arkadaşı olmasını (gerçi ben son yaşadığım ilişkiden sonra istediğim kız profili buldum darısı sizin başınıza ) onla cinsellik yaşamayı.Peki nasıl yapacaksınız bunları neden sizde olmuyor.
Öncelikle dediğim gibi bu büyütülcek bir konu değil.Zaten bir kere kızlara karşı olan tavrınız değiştimi gerisi geliyor.
Daha kolay anlaşılması için doğru bilinen yanlışları ve sevgili yapmadaki etken şeyleri sıralıyorum.
1-Öncelikle spora gidin kızlar kaslı erkek sever mevzusu kesinlikle saçmalık.Vücut yapmak başlı başına sizin sevgili yapmanızı kızları mıknatıs gibi çekmenizi sağlamaz.Sen vücut yapsanda o kızla konuşamadıktan sonra hiç bir işe yaramaz vücut yapmak.Peki neden vücut yapmayı öneriyorlar bu kız mevzularında ? Çünkü vücut yapmak fitness vs özgüven sağlar size.Özgüven olduktan sonrada kızlarla daha kolay iletişim kurarsınız .Yani neymiş vücut yapmak direkman kızları çekmez sadece özgüveniniz arttığı için doğal olarak kız konularında sie avantaj sağlar.
2-Klasik cümlelerden biride şudur '' Ya abi benim tipim kayık hiçbir kız bana bakmaz '' .Buda şehir efsanesidir .Bunu diyenler sokakta caddedeki çiftlere hiç bakmamış demektir.İnanın herkesin bir alıcısı var.Sen çirkin vs olabilirsin ama senin dengin 84 milyonluk ülkede kesinlikle vardır sadece sen denginle tanışmamıssındır.Sen ortalama bir tipsen ortalama tip bir kızla çıkarsın.önemli olan cidden sevgili yapmak istiyormuşum.( Ek olarak tip etken olsaydı ne tipsizlerin yanında güzel hatunlar var. Tip çok büyük bir etken olsada önemli olan çene arkadaşlar inan bana :)
3-Araba mevzusu.Arkadaşlar malesef bu olay doğru.Yani arabanız varsa 1-0 önde başlıyorsunuz .
4-''Kızlar cinsellikten utanır''.Kesinlikle yanlış.bakın ülke açısından genelleme yapacaksak çoğu kız için cinsellik bir tapudur.Ama gün gelir öyle bir kızla tanışırsınızki libiodosu sizi şaşırtır.inanın bana kızlar daha istekli cinsellik konusunda.Sadece doğru kıza denk gelmemişsinizdir.
Özet:Arkadaşlar inanın tek ihtiyacınız çene ve kızlarla olan iletişimi arttırmak.Tip para bunlarda çok önemli şeyler ama çene olmayınca hiç bir boka yaramaz.Gidersin eskortla birlikte olursun anca.
Dediğim gibi tek ihtiyacınız çene .Eğer kızlardan utanıyorsanız fazla iletişiminiz olmadığı için gidin sokaktaki kadınlara saati sorun.Ne biliyim Burger kingde çalışan kadınlara kolay gelsin deyin.Yani garip gelebilir ama direk iletişim kuramıyorsanız böyle küçük şeylerle ilerleme kaydedin.Zaten zamanla kadınlara olan o yabancılık azalacaktır.Birde kadınları fazla kafanızda büyütmeyin.Aslıdna yapmanız gereken tek şey kadınlara olan saygınızı kırmak.Bunu şiddet uygulayın küfür maksadında demiyorum.Onlarında normal birer canlı ve kusurları olduğunu idrak ettiğinizde daha kolay iletişim kurabileceksiniz.
Spor yapmadığım gün kaç gr proten almalıyım?
İdman günü kgx2 gr pr alıyorum:80 kiloyum idman günü i160gr protein alıyorum.Peki idman yapmadığım gün kaç gr protein almalıyım ?
idman günleri kilo başına 2 gr protein alıyorum biliyorum
fakat idman yapmadığım gün ne kadar protein almalıym ?
Spordan sonra kaç gr tavuk yenmeli
idmandan sonra 500 gr tavuk yiyorum tek öğün.Bu doğrumu .*
Mastürbasyon haftada ne kadar yapılmalı ?
Haftada ne kadar yapılmalı veya yapılmalı mı ? Haftada 1 defa yapsak dikkat eksikliği yorgunluk vs olurmu ?
Tipim nasıl ?
yok sil
Sorun hükümette değil halkta !
Hadi hükümet hırsız , kul hakkı yiyen,diktatör . Ki gerçektende öyle. Ya bu kıt beyinli halkı ne yapacaz ? Kendi hakkını savunamayan ama ekşide orda burda klavye delikanlılığını çok iyi yapan , ülke batağa sürüklenirken sanki bir bok yokmuş gibi enerjisini ''hangi bara gitsek yea '' veya '' kimin konserine gidelim'' diye harcayan .. Baştakinin profili halkın yansımasıdır. Her halk hakettiği gibi yaşar.Eğer sen durumdan memnun değilsen ki ben memnun değilim bunun için protesto yaparım isyanımı belli ederim.Öyle klavye başından ülkeyi kurtardığımı zannetmem.Bunu buraya yazmam muhaliflik yapmak için değil sadece özeleştiri yapmak amacıyla yazdım.Artık durumun farkına varıp enerjimizi suriyeli afgan meselesi olsun ekonomoik durum olsun bunlara yöneltmeliyiz.Yoksa 10 yıl sonra ülkede afganda ahkam keser duruma gelir,ülkende sen mülteci konumuna düşebilirsin..
Macbook air mi lenovo gaming laptop mu ?
Evet beyler ikisi arasında kaldım.Belirtmek isterim ki zaten hali hazırda oyun pcim var .Fakat ben ginede lenovo gaming laptop aldım.Ama aklım macbookda kaldı .Hali hazırda gaming pcim olması neden gaming laptop aldım sorusuna iti.Macbook daha hafif şarjı daha uzun gidiyor .Sizce laptobu değiştirip macbook mu almalıyım? zaten oyun pcim var çünkü.
Kickbox mu Hiphop Dans Kursu mu ? (hangisini seçmeliyim)
Evet beyler .Hangi kursu seçmeliyim ? Hiphop dans kursu eğlenceli çevresi de güzel ama kardeşime sorduğumda erkek adam kickbpx yapar diyo.Benim evim beylikdüzünde , kickbox kursu avcılarda arabayla gitmem lazım(arabam var).Dans kursuda beylikdüzünde .Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz ?
2020 opel corsamı vs 2008 audi q7 s line (hangisini alayım)
Babam arabasını değiştirdi( 2020 bmw 520 aldı) .Onun bir eski arabası bana kaldı audi q7 .benimde kendi aracım var opel corsa 2020 model .ikisi arasında kaldım biliyoruö audi eski ama araba taş gibi s line paketi bide . bi yandada opel corsa var yeni model.ama corsanın sürş zevki 0 o yüzden audi q7 yi almak istiyo gibiyim kararsızım.hangisini seçmeliyim sizce?
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 214
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 31.053 (Bu ay: 438)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 136 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic