Şimdi Ara

Üniversite okuyorum ama çok zor geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
4.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O zaman okulu bırakma ama çokta kasma (uzarsa uzar) ve yazılımla ilgili bir meslek edin yani şimdiden para kazanmaya çalış. Maddi durumunu bilmiyorum lakin gelecek kaygın varsa meslek öğrenmen ve para kazanman seni rahatlatacaktır. Okulu bitiremesen bile mezun olacağın yıla kadar baya bir tecrübe edinirsin. Müşteriler için site yapabilirsin, şirketler için program yazabilirsin vb. bir şekilde bilgisayar sektörüne girmeye çalışmalısın.

• sırf bu yüzden ingiliz dili ve edebiyatı okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun öğretim görevlisinin kalitesizliği, dersin zorluğu falan olsa halledilirdi de çalışasın yoksa senin için elimizden bir şey gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheContortionist

Hocam ben severek seçtim bilgisayar mühendisliğini ama bilmiyorum üniye gelince böyle oldu zaten hayatım boyunca hiç çalışan bir insan değildim üniversite sınavını 2 3 ay çalışmayla kazandım

homca 2 3 ayla nasıl 40 k yapıp egeye girdiniz ki şuan 3 ay kalmış sınava yerimde duramıyorum valla. umutsuzluk kaplıyor içimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci

homca 2 3 ayla nasıl 40 k yapıp egeye girdiniz ki şuan 3 ay kalmış sınava yerimde duramıyorum valla. umutsuzluk kaplıyor içimi.

Alıntıları Göster

hocam mezun senemde kazandım ilk sene 140kydı matematik geometrim iyiydi ama fenim çok kötüydü hatta fiziğim -1 netti

2.sene ilk 2-3 ay falan durmadan çalıştım sonra internet kafeye takılmaya başladım bıraktım ders çalışmayı bir de son 1 hafta çalıştım sonuç 38 bin geldi

• barryallenn kullanıcısına yanıt

hocam teşekkür ederim tavsiyenizi uygulayacağım.

• moltakor12 M kullanıcısına yanıt

hocam ege üniversitesi puanı hatırlamıyorum 38 bininci olarak girdim

• Sevmiyorsun demekki başka bir alan bul

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de senin durumundaydım, çalışıyorum kendimi idare ediyorum nasılsa diye 4 sene gitmedim okula. Böyle farklı bölümlerden birkaç arkadaşım vardı okula dönüp düzeltenler genelde kötü bir şeyler yaşayanlar oluyordu. Etrafta zaten sana fikir vermeye çalışan bir sürü insan vardır her ortamda belki de muhabbeti açılıyordur. Etrafındaki insanlarla bu konuyu konuşmaya çalışırsan da yukarıdaki bir arkadaşın işletme seçecektin dediği gibi boş muhabbetiyle uğraşırsın. Tavsiyem psikolog randevusu al zaman geri gelmiyor çünkü.

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt

Adam PDR

• Okul derslerinin cokta onemi yok dişini sık ve dersleri gecmeye bak onun disinda neye ilgin varsa yazilim vs ona calış. Bende EE muhendisligi okuyorum yine bolumumle alakalı bir yerde calsiiyorum sozde ama okulda ogrendigim hicbir bilgi burda isime yaramiyor kendim fazladan kurslara giderek internetten vs ogrenerek bu alana yoneldim. Notlarini yuksek tutmak elbette onemli ama okul dısında kendine ne kattiginda onemli.

• Üniversite okuyorum ama çok zor geliyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.