Şimdi Ara

11. Sınıfın yazı için tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
2.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dönem içinde onca ayt konusu arasında 2 ay tyt fizikle uğraşacak adam zaten girmesin sınava dostum o mantıkla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teslas

Dönem içinde onca ayt konusu arasında 2 ay tyt fizikle uğraşacak adam zaten girmesin sınava dostum o mantıkla.
    hocam öyle bişey olabilir mi. sağlam temelli adam koca dönem konu mu calisicak ayt bitince tekrara döner illa ki aradan tyt de cikar

• yoqartık kullanıcısına yanıt
    Bence ciddi bir derece isteyen öğrenci fiziği dönem içine bırakmamalı. Öyle ki insanlar tyt kasarken o ayt den fark açmalı bu süre zarfında da sürekli tyt denemeleri atacak tabi varsa unuttuğu ufak tefek şeyler hızlıca halledecek. Hatta bence mümkünse yazın kimyayı bile elden çıkarmak çok iyi olur.

• quote:

Bence ciddi bir derece isteyen öğrenci fiziği dönem içine bırakmamalı. Öyle ki insanlar tyt kasarken o ayt den fark açmalı bu süre zarfında da sürekli tyt denemeleri atacak tabi varsa unuttuğu ufak tefek şeyler hızlıca halledecek. Hatta bence mümkünse yazın kimyayı bile elden çıkarmak çok iyi olur.
    hocam yapamyın etmeyin allah aşkına kimyanın ne canı var dönem içinde dersi takip eden adamın kimyadan full yapmaması için bi sebep gösterin
    Konu sahibi alması gereken cevapları aldı bence daha fazla sebep sıralamaya vs gerek yok. Başarılar

• quote:

Konu sahibi alması gereken cevapları aldı bence daha fazla sebep sıralamaya vs gerek yok. Başarılar
    sizin zekanız biraz düşük hocam siz 10 kaynak bitirmeden girmeyin sınava
    Block çomar dostum

• veysel027 V kullanıcısına yanıt
    Hocam vallahi iki defa okudum da anlamadım. Bunları 11de mi yaptın, 12nin yazında mı 12de mi? Bir de merak ettim şuan kaç net yapıyorsun ve hedefin neresi?

• aceledenickyok A kullanıcısına yanıt
    Vallahi tramvaydaydım anca bu kadar oldu, arap saçı gibi olmuş cidden

11de 130 üstü yapmıştım genelde 120 130 arasıydı ama netler, 120 altını da görmüyordum elbet. Bu dönemde şubat tatilinden mayısa kadar mat1 denemesi çözdüm epeyce. Ama bunun bir yararını görmedim.

11 sonunda limit çalıştım büyük oranda bitirdim ama o dönem aldığım apotemi limit henüz bitmedi her ne hikmetse

Yazın ygs çalışmak fayda sağlamaz diye düşündüm ama yine de feni tekrar ettim, türkçede pratik için soru çözdüm, mat 1 denemesi ve genel denemeyle 1 ayı geçirdim.

Dediğim gibi fayda sağlamaz diye 1 ay 1.5 ay sürdürdüm bunu. Kalan dönemde türev, integral, modern fiziğe kadar 12 fiziği, bitki biyolojisi ve organik kimya bitirdim. Protein sentezi yarım kaldı. Fakat bunları yapmak her ne kadar bana zaman kazandırmak gibi çok büyük bir fayda sağlasa sa rahatlık getirdiğinden zarara da sebep oldu.

Netlerim iyi değil şu an uçurumun dibindeyim, iyi olur umarım. Bunları bir gün özelden konuşuruz artık

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.