Şimdi Ara

11 YASINDAKI K.O OYNAYAN NOOBUN DRAMI ADMINLER KURTARIN :((( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aydin66

quote:

Orjinalden alıntı: RogueHunter

quote:

Orjinalden alıntı: Eternal_Fox

sayende herkez id sini öğrendi

Geriye kaldı şifre

bilsen nolcak zaten char bugda

Kendime yapılmasını istemediğim birşeyi başkasınada yapmam zaten

• şifreyi ben bulmadımki çocuk çar açılmadı ticket atarmısın ingilizceden dedi bende kendim ticket attıktan sonra bunu attığını gördüm.. fake fln yok :)
  • TEk kelıme

Launguage: English
  • keyloger pc de deep freeze yoksa olabilir
  • acıdım..olympia mı?
  • belki onun için daha iyi oldu bu yaşta bu illetten kurtulabildiyse ne mutlu ona
  • Niye dalga geçiyorsunuz oyun'u oynamak için belli bir yaş sınırımı gerekiyor adı üstünde oyun o zaman 30 ve üzeri yaşında olanlarıdanda böyle bahsedin
  • bunun ıngılızce ogretmenı ıyı ogretmıs ıngılızyeı
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydin66

iyi yazmıs belki gmler cebine 3-5 kurus sıkıstırıp yollarlar

• quote:

Orjinalden alıntı: explore

bunun ıngılızce ogretmenı ıyı ogretmıs ıngılızyeı

Senin Türkçe öğretmenin daha Türkçe'yi bile öğretememiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeriaN

quote:

zauhauhauha

• niohaha
  • Ortada Dalga geçilecek birşey var ise oda senin şuan düştügün ve o çocugun haliyle dalga geçen İNSAN!!!lardır..
    1.11 yaşında bir çocuktan çok fazla birşey bekleyemezsin heleki böyle pislik bir oyun oynuyorsa..
    2.Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bir düşün istersen 11 yaşında iken yaptıgın şeyleri..Eminim O kadar salakça şeyler vardırki bu yanında hiç kalır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hater- -- 23 Aralık 2007; 0:39:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Myst!que

Ortada Dalga geçilecek birşey var ise oda senin şuan düştügün ve o çocugun haliyle dalga geçen İNSAN!!!lardır..
    1.11 yaşında bir çocuktan çok fazla birşey bekleyemezsin heleki böyle pislik bir oyun oynuyorsa..
    2.Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bir düşün istersen 11 yaşında iken yaptıgın şeyleri..Eminim O kadar salakça şeyler vardırki bu yanında hiç kalır..

ya bence olaya çok sert bakıoyorsunuz
    gerçektende gülüncek gibi bir olay bu hani okuyunca insanın yüzünde tebessüm yapıor
    valla ben alışkınım bu tarz lara gerek oyunda gerek cafelerde ohh olmuş :D keşke
    hepsi askıda kalsa

• quote:

Orjinalden alıntı: L4st

quote:

Ortada Dalga geçilecek birşey var ise oda senin şuan düştügün ve o çocugun haliyle dalga geçen İNSAN!!!lardır..

ya bence olaya çok sert bakıoyorsunuz
    gerçektende gülüncek gibi bir olay bu hani okuyunca insanın yüzünde tebessüm yapıor
    valla ben alışkınım bu tarz lara gerek oyunda gerek cafelerde ohh olmuş :D keşke
    hepsi askıda kalsa

Yazık...

• quote:

Orjinalden alıntı: KeriaN

quote:

bu daha da komikti koptum

• quote:

Bu konu ile dalga geçende eminim fazla büyük değildir.Burada konu açıp milleti güldürmek, orada ki çocuğa yardım etmekten daha değerliymiş sanırım.Tek kelime ile zavallı diyorum.Üstelik Eternal'in da belirttiği gibi İD'yi tüm forum öğrendi, insan bi onları kapardı hiç değilse.

Komik bir ticket şekli ama yine de senin bunu hiç özen göstermeden ve karşındakinin halini düşünmeden koyman ayıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 23 Aralık 2007; 6:16:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: alonecaner

Niye dalga geçiyorsunuz oyun'u oynamak için belli bir yaş sınırımı gerekiyor adı üstünde oyun o zaman 30 ve üzeri yaşında olanlarıdanda böyle bahsedin

4. HESAP

(a) Nitelik. Hesaplar 18 yas ve ustu yetiskinler icindir. Eger 18 yaşından kucuk ve servis kullanimindan yararlanmak istiyorsanız, ebeveynlerinizden birinin kayıt işlemini tamamlaması, kendi adlarına hesap olusturması ve bu sözleşmediki bütün sorumlulukları ustleniyor olmalidir. Bu surecleri tamamlamış ve hesaplarıni iyi bir sekilde surdurenlerden, bu sözleşmede "Üyeler", "Kullanicilar", veya "Oyuncular" olarak bahsedilmistir. "Servis kurallarıni okudum ve katiliyorum" dugmesine basarak 18 yaşınin ustunde olan bir yetiskin olarak kabul ettiginizi kabul ediyorsunuz. Hesabin kayıtlı kullanıcısi hesabi kullanabilir veya 18 yaşınin altindaki cocuguna hesabi kullanması icin izin verebilir. Hesabınızda yapılan bütün işlemlerden sorumlusunuz.

Kaynak

Kendi notum: Acaba anne babası oğlunun internet cafelerde bu oyunu oynadığını biliyormu...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• SİZ HERŞEYLE DALGA GEÇİYORSUNUZ GÜLÜYORSUNUZ BU DALGA GEÇENLER KESİN 11 YASINDA BİLEDEİL

EGER 11 YASIN ÜSÜTNDEYSELE RKUSRA BAKMASINLAR SİZLER 11 YASINADYKEN PC BASINA OTURMAMIŞSINIZDIR
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.