Şimdi Ara

11 YASINDAKI K.O OYNAYAN NOOBUN DRAMI ADMINLER KURTARIN :((( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne olursa olsun insanların zayıflıklarıyla alay etmek çok aşşağılık, evet ticket ofsayt ama sen adam olsan bununla dalga geçip buraya taşıyana kadar yardım edip doğrusunu gösterirdin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alonecaner

Niye dalga geçiyorsunuz oyun'u oynamak için belli bir yaş sınırımı gerekiyor adı üstünde oyun o zaman 30 ve üzeri yaşında olanlarıdanda böyle bahsedin

15+ gerekiyor benim bildiğim oyundada yazıyordu .
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeriaN

quote:

Orjinalden alıntı: explore

bunun ıngılızce ogretmenı ıyı ogretmıs ıngılızyeı

Senin Türkçe öğretmenin daha Türkçe'yi bile öğretememiş...

• charın ıdsi önemsiz gibi gözüksede çok önemlidir ıdyi yazınca şifreleri deneyen bir program var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Myst!que

Ortada Dalga geçilecek birşey var ise oda senin şuan düştügün ve o çocugun haliyle dalga geçen İNSAN!!!lardır..
    1.11 yaşında bir çocuktan çok fazla birşey bekleyemezsin heleki böyle pislik bir oyun oynuyorsa..
    2.Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bir düşün istersen 11 yaşında iken yaptıgın şeyleri..Eminim O kadar salakça şeyler vardırki bu yanında hiç kalır..

11 Yaşındaiken müdürümüz saçlarını kestir yoksa ben keserim dedi bende inanmıştım tabi (omg.gif) kestiremedim sonra gittim elime aldım makası önden aldım da bayağa yamuk olmuştu, akşam berber bile beni görünce ne bu saç demişti

• böle bebeler yüzünden oyunda çok küfür yiyodum 3 yıl önce bıraktım wow a başladım mutluyum
  • İnsanın yüzünde tebessüm yaratıyo ama bu kadarda dalga geçilmesi bencede hoş değil.
    Düşünün şimdi o çocuk bu foruma üye olsa ve bu konunun tamamını okusa onun bi gururu bi onuru haysiyeti var dimi bunu düşünmek gerek.
    Yukarda yazdığım durumda bide kendinizi düşünün bakalım hoşunuza gitcek mi ¿¿¿

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RogueHunter -- 23 Aralık 2007; 12:37:57 >
  • ben o çocuktan ingilizce bilsin istemiyorumki yazdığı yazının komik olduğunu gösterdim sadece..

o çocuğun bu foruma üye olma gibi bi durumu yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: **C@ner**

ben o çocuktan ingilizce bilsin istemiyorumki yazdığı yazının komik olduğunu gösterdim sadece..

o çocuğun bu foruma üye olma gibi bi durumu yok.

Anlama zorunlusun heralde düşünün diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RogueHunter -- 23 Aralık 2007; 12:52:52 >
  • buda exploreye kapak olsun
    quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: kafadar

quote:

Su resme bi bakin ve bizim cafedeki 11 yasindaki kucuk alperen kardesimizin dramını okuyun

1 hafadır giremediği bugda kalan karakteri 58 lvl ve cafe sahibinden aldigi 1 gb ile dizdigi +8 cleaver +7 cleaver ve +7 fp seti kaybetti diye feryatlar içinde ağlamakta ve ticket atmayı da nerden ogrendi bilinmez işte buyrun ve o muhteşem acı dolu satırları okuyun...

http://img502.imageshack.us/img502/5203/kurtaragasv4.jpg

komedi trajedi :)

Aslında Gülmek Yerine Yardım etsek

ticket attım zaten ingilzceden 1.5 hafta oluyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

quote:

Orjinalden alıntı: Myst!que

Ortada Dalga geçilecek birşey var ise oda senin şuan düştügün ve o çocugun haliyle dalga geçen İNSAN!!!lardır..
    1.11 yaşında bir çocuktan çok fazla birşey bekleyemezsin heleki böyle pislik bir oyun oynuyorsa..
    2.Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bir düşün istersen 11 yaşında iken yaptıgın şeyleri..Eminim O kadar salakça şeyler vardırki bu yanında hiç kalır..

11 Yaşındaiken müdürümüz saçlarını kestir yoksa ben keserim dedi bende inanmıştım tabi (omg.gif) kestiremedim sonra gittim elime aldım makası önden aldım da bayağa yamuk olmuştu, akşam berber bile beni görünce ne bu saç demişti

• quote:

quote:

quote:

Su resme bi bakin ve bizim cafedeki 11 yasindaki kucuk alperen kardesimizin dramını okuyun

1 hafadır giremediği bugda kalan karakteri 58 lvl ve cafe sahibinden aldigi 1 gb ile dizdigi +8 cleaver +7 cleaver ve +7 fp seti kaybetti diye feryatlar içinde ağlamakta ve ticket atmayı da nerden ogrendi bilinmez işte buyrun ve o muhteşem acı dolu satırları okuyun...

ticket attım zaten ingilzceden 1.5 hafta oluyor..

Sen kendi attığın ticketi koy bide senin ticketle dalga geçilsin bakalım ...

• quote:

Orjinalden alıntı: Num@n

quote:

Orjinalden alıntı: alonecaner

Niye dalga geçiyorsunuz oyun'u oynamak için belli bir yaş sınırımı gerekiyor adı üstünde oyun o zaman 30 ve üzeri yaşında olanlarıdanda böyle bahsedin

4. HESAP

(a) Nitelik. Hesaplar 18 yas ve ustu yetiskinler icindir. Eger 18 yaşından kucuk ve servis kullanimindan yararlanmak istiyorsanız, ebeveynlerinizden birinin kayıt işlemini tamamlaması, kendi adlarına hesap olusturması ve bu sözleşmediki bütün sorumlulukları ustleniyor olmalidir. Bu surecleri tamamlamış ve hesaplarıni iyi bir sekilde surdurenlerden, bu sözleşmede "Üyeler", "Kullanicilar", veya "Oyuncular" olarak bahsedilmistir. "Servis kurallarıni okudum ve katiliyorum" dugmesine basarak 18 yaşınin ustunde olan bir yetiskin olarak kabul ettiginizi kabul ediyorsunuz. Hesabin kayıtlı kullanıcısi hesabi kullanabilir veya 18 yaşınin altindaki cocuguna hesabi kullanması icin izin verebilir. Hesabınızda yapılan bütün işlemlerden sorumlusunuz.

Kaynak

Kendi notum: Acaba anne babası oğlunun internet cafelerde bu oyunu oynadığını biliyormu...

acaba k2 bunun arkasında duruyor mu?
    17 yaşındayım biLgiLeri dogum tarihim dahiL dogru giriyorum hata filan vermio?
    Kural olsun die yazmısLar

• quote:

quote:

• Language : English

diye gülüyorsunuz.Sizce o çocukta GOLD PREMİUM varmı ? Gold presi olmayanların Türkçe destek alamadıgını bilemeyecek kadar noobsunuz işte.

Herkes çocukla dalga geçmiş.Yazık değilmi bu cocuga.Sizin gibiler böyle cocukları eziyor,bu yüzden oyunda noob dolu.Ezilen çocuk karakterini geliştirdikten sonra leveli düşük olanları eziyor.Öyle öyle server ezik doluyor.Bende ilk başladıgımda millet eziyodu beni.Sonra onlardan daha çok şey ögrendim.Birşey oldumu hemen gelirler yanıma bu nasıl olacak , nasıl yapacagız diye sorarldı.Bu cocuk karakterini kurtarmak için doğru olanı yapmış.Knight Online yöneticilerinin bu cocuga yardımcı olması gerek.Bu cocugu tanısam ticketini atmasında yardımcı olurdum böyle resmi çekip nooba bak fln diyekonu acmazdım.

Vicdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 23 Aralık 2007; 14:48:58 >

• quote:

quote:

buna halk arasına TRAJİKOMİK olay denir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.