Şimdi Ara

11 YIL AŞK ACISI ÇEKTİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
5.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam, pek aşk acısıyla alakalı değil fakat geçen sene birbirimize biraz yakınlık gösterdiğimiz (ya da benim öyle sandığım) bi' kız vardı sınıftan. Kendisiyle neredeyse hiç iletişim kurmuyorum artık fakat aklıma gelince içimde ukde kalıyor, ondan hoşlandığımı söylememem. Acaba ileride pişmanlık duyar mıyım ki bunun için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cheritto

Sevda baştan geçmiyor sarılıp yatmayınca.

Yaa az mı dinlerdik bu türküyü

Alıntıları Göster
    saygilar ustad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-58DE270FE

Hocam, pek aşk acısıyla alakalı değil fakat geçen sene birbirimize biraz yakınlık gösterdiğimiz (ya da benim öyle sandığım) bi' kız vardı sınıftan. Kendisiyle neredeyse hiç iletişim kurmuyorum artık fakat aklıma gelince içimde ukde kalıyor, ondan hoşlandığımı söylememem. Acaba ileride pişmanlık duyar mıyım ki bunun için?
    nasil bir yakinlik ayakkabilarini bagladigin oldu mu mesela
    sariliyor musunuz
    sira arkadasi misiniz
    mesajlasiyor musunuz

yardimci olabilirim

• Lev Tolstoy L kullanıcısına yanıt
    Kendisini sinemaya götürdüm bir kez, okul dışında sınıftaki bazı arkadaşlarla nadiren buluştuğumuzda samimi olmuştuk bayağı (belki bana öyle geldi). Mesajlaşma vs. yok zaten, hatta bu okul dönemi başında mesaj attığımda kimsin diye sormuştu, numaramı silmiş galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-58DE270FE

Kendisini sinemaya götürdüm bir kez, okul dışında sınıftaki bazı arkadaşlarla nadiren buluştuğumuzda samimi olmuştuk bayağı (belki bana öyle geldi). Mesajlaşma vs. yok zaten, hatta bu okul dönemi başında mesaj attığımda kimsin diye sormuştu, numaramı silmiş galiba
    Hoşlanıyorsan konuş ne yap ne et onun gönlünü al. Seni anlamasını sağla. Israrcı ve nazik ol.

Not: Umarım red yemezsin benim gibi.Dikkati olgun ve sevecen davran çok dikkatli ol.
  • Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    Gönlünü alayım da kırmadım ki zaten hiç. Ya kendisinin duygusal bi' dönemine denk geldim ya da ben bu şekilde hissettim emin değilim fakat çekincem var biraz.
  • Dinleyin gençler anca keser sizi bu şarkı ve bu tarz şarkılar.

3:14'den sonrası benim içinde geçerli (malesef) Yaş 33 oldu. Evlenmem bile, sevebilir miyim ? Emin değilim.

Gerçi kimseye bağlanamıyorum bırak 11 seneyi 1 aydan sonra bayıyor aynı kişi.

1 tane yetmiyor, değişiklik ister arada.

3:14'den sonrası efsane...

• O 11 yıl boyunca 1 tane sevgilin olsa çoktan unuturdun. Nasıl bir yokluk yaşamışsan artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: dsaewq

O 11 yıl boyunca 1 tane sevgilin olsa çoktan unuturdun. Nasıl bir yokluk yaşamışsan artık
    O kadar da yokluk olmadı merak etme. Onu unutmak için 3 ayrı kadınla yattım. Biri parasızdı kendi evine davet etmişti 2003 dönemi

Hatta 2002 - 2004 / 2008 - 2009 dönemleri hep diskolara giderdim tanıdıklarla doyasıya eğlenirdik ama işte gönül bu 11 yılda ancak unutabildim.

Hiç kolay değildi sen bilemezsin.
  • Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    11 yılda üç kadın yetmemiş hocam kendimizi kandırmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cheritto

O kadar da yokluk olmadı merak etme. Onu unutmak için 3 ayrı kadınla yattım. Biri parasızdı kendi evine davet etmişti 2003 dönemi

Hatta 2002 - 2004 / 2008 - 2009 dönemleri hep diskolara giderdim tanıdıklarla doyasıya eğlenirdik ama işte gönül bu 11 yılda ancak unutabildim.

Hiç kolay değildi sen bilemezsin.

Alıntıları Göster
    hocam 11 senede sadece 1 skor (eskortlari saymiyorum) nasil bir yokluk? cidden uzuldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

hocam 11 senede sadece 1 skor (eskortlari saymiyorum) nasil bir yokluk? cidden uzuldum.

Alıntıları Göster
    BİRAZ baskın bir karakterim. O yüzden uzun vadeli sevgilim olmadı

Sorun değil benim için sekste pek çok kaçık şeyleri denedim zaten ; )
  • quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

11 yılda üç kadın yetmemiş hocam kendimizi kandırmayalım
    Hiç alaksı yok. Bunların hiç biriyle yeterince tatmin olamadım o dönem aklımda hep o kız vardı çünkü.

Not: En son 9 yıl önce ilişkim oldu

Bir gecelik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 4 Haziran 2019; 1:58:5 >
  • Zafer sen misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rovaniemi

Zafer sen misin?
    Hayır tanımıyorum
  • Aşk acısı ve bunu onurlu, saygı duyulacak bir şey gibi lanse etmek, hayatın anlamını bir kadına yüklemek falan... oğlum az içgüdülerinize kulak verin kadın dediğin erkeğin aksesuarı olmak ister. İhtiyacın olduğunda seni rahatlatıp sana yararlı olmak ve senin tarafından tercih edildiğine minnettar olmak ister. Peşinde sürünen bir ayakkabı bağcığıysan senden tiksinir. Gider kendi karakteri kendi amaçları olan birine kul köle olur sen de 11 yıl arkasından ağlarsın ve bu ezik davranışını meşrulaştırmak için seven adam kıskanmaz gibi olumlamalarla kendini rahatlatırsın. Parantez açıyorum, burda eski benliğime de bir eleştiride bulunuyorum yani aşağılama niyetim yok.

• 11 yıl aşk acısı mı olur aşk acısı değildir o

• 11 yıl boyunca gördün mü? Ben 4 yıldır göremiyorum hala seviyorum, göremeyince daha kötü oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

11 yıl boyunca gördün mü? Ben 4 yıldır göremiyorum hala seviyorum, göremeyince daha kötü oluyor.
    Kendisini en son 17 yıl önce görmüştüm. Fotoğrafını iki gün önce

Yırtsam mı fotoğrafı napsam okul hatırası diye koruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 4 Haziran 2019; 3:21:3 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.