Şimdi Ara

11 yıllık hattımı taşıyorum ama hangisine ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TürküDiyarı

daha az çekim sorunu yaşamak istiyorsan vodafone'a geç derim. Avea'da belki çok konuşursun ama şebeke çekim sorunu çok yaşarsın.

Tam tersi.. Vodafone problemlerle ve sistem hataları ile dolu bir operatör ve Avea'nın çekim kalitesi Vodafone'dan daha iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

daha az çekim sorunu yaşamak istiyorsan vodafone'a geç derim. Avea'da belki çok konuşursun ama şebeke çekim sorunu çok yaşarsın.

Tam tersi.. Vodafone problemlerle ve sistem hataları ile dolu bir operatör ve Avea'nın çekim kalitesi Vodafone'dan daha iyi..

Bunu bir tek setha söylüyor..avea vodafondan iyiymiş bak sen..
  • Bende 15 yıllık turkcell hattımı vodafone'a taşıdım. Şu an memnunum. Çekmeme gibi bir problem yaşamadım.
  • 10 yıllık turkcell hattımı vodafone taşıdım dün itibariyle. kullanıkp göreceğiz bakalım nasıl.
  • bende taşıdım kurtuldum.yaşasın her yöne ucuza konuşmak
  • avea'ya taşıdım bakalım memnun kalacakmıyım, denemesi bedava nasılsa eğer başım ağrırsa vodafone'u denicem.
  • İyiki rekabet var ve vodefone gibi dünya devi türkiyede faaliyet içerisidinde yoksa bu turkcell denen kan emici şirket daha çok kan emecekti gelçi halen kan emici bir şirket hazırkart ta tarife dene bişey yok yok 30 tl yükle sonra içinden bana 20 tl ver 1 hafta zart zurt dakika kazan bu ne yaw bu ne kardeşim kırmızı
     11 yıllık hattımı taşıyorum ama hangisine ?

En kısa sürede vodefone geçiş yapıyorum hem daha ucuz hem 5 tl yüklemeye bile bedeva veriyor daha birçok avantajı var vodefone nin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 19 Nisan 2011; 21:45:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

Bunu bir tek setha söylüyor..avea vodafondan iyiymiş bak sen..

sevimlican , bilgiye dayanarak yazan biri olduğuna inanıyorum,yazılarını okduklarımdansın ama ben de Setha ile aynı fikirdeyim.Vodafone aynen Setha'nın ifade ettiği gibi.
    Ben senin samimiyetine inanıyorum,sen de birgün Avea'yı önereceksin,çünkü doğru bildiğini yazan biri olduğuna inanıyorum.Şu an sadece sanırım şanslısın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.