Şimdi Ara

11 yıllık hattımı taşıyorum ama hangisine ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, 11 yıllık turkcell hattımı, turkcell'in aç gözlülüğü yüzünden taşımaya karar verdim blackberry'i aldım 12 ay taahüt etme koşuluyla 30 tl olur dediler etmesen taahüt 42 tl dediler, diğer şirketlerde böyle bir durum yok. ayrıca çok daha ucuza, sms ve konuşma paketleri var. vodafone ve avea arasında kaldım, aklımda aveanın yeni yıl tarifesi var 3.ay faturanı avea ödüyor + bis aldım mı mis olur gibime geliyor, fikir vericek var mı bana? şimdiden teşekkürler

• Avea kral tarifeyi incele derim.
  • daha az çekim sorunu yaşamak istiyorsan vodafone'a geç derim. Avea'da belki çok konuşursun ama şebeke çekim sorunu çok yaşarsın.
  • avea tek geçerim
  • yaş 25'in altındaysa Vodafone Genç Avantaj'ı tavsiye ederim.

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/genc-avantaj.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: vodaveacell

yaş 25'in altındaysa Vodafone Genç Avantaj'ı tavsiye ederim.

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/genc-avantaj.php

yaşım haziranda 25 olacak fakat, hat babamın üstüne olduğu içini onu kullanamam, kaldıki üstüme alma gibi işlerle de uğraşmak istemiyorum hattı.
  • vodafone tası memnun kalırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vodafone
  • aveada kim aramış mesajları bile ücretli
  • aveaya geçme.
  • ya arkadaşlar,şuna geç buna geçme diyorsunuz da neden bunu da yazarsanız sevinirim.
    niye geçmiyim avea'ya neden geçiyim vodafone'a
  • quote:

Orijinalden alıntı: dix1

ya arkadaşlar,şuna geç buna geçme diyorsunuz da neden bunu da yazarsanız sevinirim.
    niye geçmiyim avea'ya neden geçiyim vodafone'a

aveanın ciddi anlamda kalite problemi var. çekmiyor. bazen mesaj atıyodum iki saat sonra gidiyodu, konuşuyosun sesini duymuyosun karşıdakinin vs. sonunda geçtim turkcelle ben de rahat ettim.
  • nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama ben istanbulda yaşıyorum 3 yıldır avea şirket hattı kullanıyorum yaşadığım sorun diğer hatlarımla (vodafone ve turkcell de kullanıyorum) yaşadığım sorunlardan daha fazla değil.Pazar günü halıcıoğlu-bademlikte oturan bir arkadaşıma misafirliğe gittim evinde turkcelin çekmediğini gördüm,oysa ki o anda benim avea hattım full çekiyordu.Vodafone yanımda olmadığı için ona bakamadım ama arkadaşım cam önünde konuşmaktan bıkmış,benim aveanın full çektiğini görünce yarın ilk işim aveaya taşımak olacak dedi.Ona da yıllardır avea hiç çekmiyo propagandası yapmışlar o da turkcelin çekmediği yerde avea hiç çekmez diye düşünüyormuş :)
    böyle lokal durumlar yaşanabiliyor işte.
  • hepsini dene ve kararini kendin ver.

bir de şu noktayı atlama: turkcell in bis paketlerinde + 4 GB internet var. + haftasonu turkcell içi konusma ve mesajlasma var.
  • Sen bilirsin. Hangisini istiyorsan ona taşı

ben kendimden söyleyim. Turkcellden Vodafone a geçtim. Yaklaşık 3-4 ay sonra tekrar Turkcelle döndüm.
    Sebebi çekmeme falan değildi. O an Turkcell kampanya yapmıştı numarasını taşıyanlara o yüzden tekrar geri döndüm. Bir de Vodafone da 3G modunda iken telefon ısınıyordu ve şarjı çabuk bitiyordu. Özellikle interneti kullanırken. Bir de Vodafone en sevdiğim yanı aylık cepnet pakati idi :) onu hala arıyorum o da bir gerçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 16 Nisan 2011; 3:04:24 >
  • Turkcell harici vodafonedan başka oepratör yokku
    2 seceneğin var, ya turkcelde kal yada vodafonea gec.
  • 8ana bu çekiyor çekmiyor muhabbeti biraz boş muhabbetmiş gibi geliyor. 1997 yılında kullanmaya başladığım Turkcell hattımı, MNT çıkar çıkmaz Avea ya taşıdım. Ve bahsedildiği gibi çekip çekmeme olayını hiç yaşadığımı hatırlamıyorum. Ve her şeye rağmen Avea dan memnunum diyebilirim. Ama bazende çok kızıp taşımayıda düşünmüyorum değil hani... Yalnız şunu söyleyeyim, kızgıınlıklarımın hiçbirisi Avea nın çekmemesi yüzünden değildi.

Bununla birlikte şunuda çok rahat söyleyebilirimki; dört dörtlük insanın olmadığı gibi, dört dörtlük operatörde yok...

Bence geçilecek operatörün tarifeleri ve altında yazan küçük harfli ibareler dikkatlice okunduktan sonra uygun bulunan operatör-tarifeye geçilebilir. Yani tarife uygunsa,Turkcell dede kalınabilir.

Evet, benimde Avea ile tonla sorunum oldu ve oluyor. Ama hala Avea dayım. Çünkü az para verip çok konuşuyorum ve bu benim birinci önceliğim... Bu birazda tercih meselesi... Sizin neleri nelere tercih edeceğinize bağlı olan bir durum. Benim tercihim budur.

• avea da cekım sorunu var dostum 2008 den bu yana vodafone kullanıyorum kesınlıkle tavsıye ederım cekmedıgı yer yok , turkcell ıle aynı cok gezen bırıyım otomobıl ıle vodafone cekmıyorsa turkcellde cekmıyordur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf
    Turkcell harici vodafonedan başka oepratör yokku
    2 seceneğin var, ya turkcelde kal yada vodafonea gec.

işte önyargılarına yenilmiş, hayatında hiç avea kullanmamış bir kişi...
  • Ya kardeşim ben dedim geceyim avea ya
    Taşıdım hattımı
    Dediler heryöne verelim sana 250 dakika
    E dedim alayım, yazıyorum kayıt 1225 e, geliyor bana olumsuz yanıt
    Arıyorum müşteri hizmetlerini, biri der sana yok, öteki der sana var ama bekle 48 saat bakacuz.

2 gündür bekliyorum, kredi de yüklemiyorum. Taktım o hattı iphone, yapılmıyor hiç bir ayar ne mms ne internete

Zaten kırptım hattı, bugünde bu 250 dakikaya bulmazlarsa çare, atacağım onu kırıp çöpe
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.