Şimdi Ara

1.5 Yıllık İlişkim Bitti Ne Yapmalıyım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugun itibari ile 1.5 Yıllık İlişkimi noktalamıs bulunuyorum daha dogrusu ben bitirmedim kız bitirdi. Ama ben maalesefki çok sevıyorum argo degimi ile kopek gibi aşıgım ayrılsakta.. ve barısıcaz gıbıde durmuyor tamamen bitti.. Artık ne yapmalıyım unutabılırmıyım ? Unutmak ıcın ne onerırsınız,tavsıye edersınız yardım edın lutfen..

• naparsan yap unutamazsın ama anıları hatıraları onu hatırlatan şeyleri yok et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trkpower66

naparsan yap unutamazsın ama anıları hatıraları onu hatırlatan şeyleri yok et

Fotoğraflar aldıgı hediyeler vs. duruyor hocam napayım hepsını bır yeremı kaldırayım atayımmı yoksa ?
  • sağ sola direk saldır , senın çıktığın olduğu için bazı kızlar senı illaki sizi kıskanmıştır ve illaki ilişkin bittiği için peşinde insanlar olucaktır. Hatta senden ayrılan kızı kıskandırmak için senınle çıkan bile olucaktır öle onlarla takıl. Sakın insanlara üzgün durma zaafını belli etme kimseye sonra milletin ağzına sakız olursun. Hele ki senden ayrılan kızın öyle bir amacı varsa senın üzüntün onun egosunu tatmin etmekten başka bı işe yaramaz. Tekrar soyluyorum zaafını belli etme ve dik dur. Yaşamış bırı olarak gözlemlerım bunlar.
  • Git namaz kıl dua et.Nefsin sana sürekli acı çektirmek isteyecek.Hep acı görüntüleri olayları aklına getirecek.Senin bu noktada yapman gereken Allah'a sığınıp namazında niyazında olmak dua etmek.Öyle bütün gün değil.Sadece 5 vakit o da 24 saatin 1 saati demek.Geri kalan vakitte istediğini yap.

Kız aklına geldiği vakit Allah'ı an.Kuran'da geçmiyor mu kalpler Allah'ı anmakla huzur bulur diye.
    Zaten kula aşık kalp hastadır.Kalbinde Allah aşkı bulundurmaya bak.Sev ama Kalbinde yalnız Allah sevgisi olsun.

En iyi unutma ve en çok haz alınan yöntem budur bence.Mevlana'nın dediği gibi.Bi derdin varsa dön kıbleye otur. Ağla hiç bir şey deme ve ağla Allah zaten senin ne istediğini biliyor kalbinin içindekini,dışındakini,derdini biliyor
  • İçinden ne geliyorsa öyle yap. Ama şu da var, %100 unutmak diye bir şey yok da; "gözardı etmeye alışmak" var.
    Bazı şeyleri bir zaman sonra unutacaksın ama sonuçta o 1,5 sene aklına geldiğinde o kızı hiç yaşamamışsın gibi hatırlamaman olası değil.
    Uzun süre aklına gelmez, belki konuşmaya bile gerek duymazsın ilerde.
    Bu gününü yaşa ve gelecek için planlar yapıp hayaller kurmaya devam et.
  • düşünme başka şeylerle ilgilen yaşama sebebin bir kız olamaz demi başka bir kız bulursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.5 senelik ilişkim bitti
    3 yıl önce açıldı
    Tam 1 senedir işsizim.
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sana kız mı yok qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepScorp

quote:

Orijinalden alıntı: Trkpower66

naparsan yap unutamazsın ama anıları hatıraları onu hatırlatan şeyleri yok et

Fotoğraflar aldıgı hediyeler vs. duruyor hocam napayım hepsını bır yeremı kaldırayım atayımmı yoksa ?

eğer gerçekten unutmak istiyosan bir daha hatırlamıcam diye kendini sabitlersen hepsini at ama yok işte çok sevmiştim zamanında falan atmaya kıyamam hala çok seviyom dersen durabilir bakıp bakıp hüzünlenirsin
  • Yeni uğraşlar bul örneğin online oyunlara başla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepScorp

Merhaba Arkadaşlar..

Bugun itibari ile 1.5 Yıllık İlişkimi noktalamıs bulunuyorum daha dogrusu ben bitirmedim kız bitirdi. Ama ben maalesefki çok sevıyorum argo degimi ile kopek gibi aşıgım ayrılsakta.. ve barısıcaz gıbıde durmuyor tamamen bitti.. Artık ne yapmalıyım unutabılırmıyım ? Unutmak ıcın ne onerırsınız,tavsıye edersınız yardım edın lutfen..

unutmak o kadarda zor değilki....
    zaman bizlere neyi unutturmadıki allahın yarattığı 1 kulumu unutturmucak..
    onu unutabilirsin ama yaşadıklarını asla.
  • ilişkiyi bitirene kadar nerdeydin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbkaya -- 29 Aralık 2012; 16:26:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk7

Git namaz kıl dua et.Nefsin sana sürekli acı çektirmek isteyecek.Hep acı görüntüleri olayları aklına getirecek.Senin bu noktada yapman gereken Allah'a sığınıp namazında niyazında olmak dua etmek.Öyle bütün gün değil.Sadece 5 vakit o da 24 saatin 1 saati demek.Geri kalan vakitte istediğini yap.

Kız aklına geldiği vakit Allah'ı an.Kuran'da geçmiyor mu kalpler Allah'ı anmakla huzur bulur diye.
    Zaten kula aşık kalp hastadır.Kalbinde Allah aşkı bulundurmaya bak.Sev ama Kalbinde yalnız Allah sevgisi olsun.

En iyi unutma ve en çok haz alınan yöntem budur bence.Mevlana'nın dediği gibi.Bi derdin varsa dön kıbleye otur. Ağla hiç bir şey deme ve ağla Allah zaten senin ne istediğini biliyor kalbinin içindekini,dışındakini,derdini biliyor

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

quote:

Orijinalden alıntı: Turk7

Git namaz kıl dua et.Nefsin sana sürekli acı çektirmek isteyecek.Hep acı görüntüleri olayları aklına getirecek.Senin bu noktada yapman gereken Allah'a sığınıp namazında niyazında olmak dua etmek.Öyle bütün gün değil.Sadece 5 vakit o da 24 saatin 1 saati demek.Geri kalan vakitte istediğini yap.

/>

/>

• sakın kıza üzüldüğünü belli etme, ayrılıktan etkilenmiyormuş gibi davran, hatta öyle davranma öyle ol, dışarda milyon tane güzel kız var başka bi sevgilin olunca ne salakmışım diyeceksin
  • Unutursun dostum. Ama yeni heyecanlar şart... Tecrübe ile sabittir.
  • Zaman herşeyin ilacıdır.

Demesi kolay diyebilirsin ama çok da üzülme. Zaten olacaksa olurdu. Bu işte de bir hayır vardır. (Bkz. Ben ve tecrübe)

Bu karakter meselesidir. Şimdi yapan daha sonra da yapardı. İlerde mesela evlenince falan olsa (bir de çocuk olsa) çok daha yıkıcı olurdu. Belki kişilikleriniz uyuşmuyordu. Belki kız bunu yapmakla doğru olanı yaptı.

Bu yüzden çok kafaya takmak gereksiz. Gez-toz. Kendine hobi edin onunla uğraş.

Ama ayrıldık diey onu sağda solda kötüleme. Hele ortak arkadaş/tanıyan gruplarında asla yapma. Bu senin güvenilmez, ağzı gevşek veya saygısız, güvenilmez olarak görülmene neden olur.

TÜYO:
    Dediğim ortamlarda hep iyi şeyler söyle. İyi birini olduğunu ama hayat görüşlerinizin filan uymadığını, bu yüzden ayrıldığnı anlat. Daima geçmişe saygı göster. Özel sırları dökme veya özel şeyleri paylaşma.

Böyle davranışlar sana diğer kızların gözünde güvenilir, sağlam, adam gibi adam imajı kazandırır. Bu da sana yol-su-elektrik, pardon yeni hatunlar olarak döner.

• Yapacak bir şey yok oluruna bırakacaksın. Ben 12 gün çıktığım kızı unutamıyorum 1 yıl geçmesine rağmen.
  • Bir kız uğruna sattığın dostlarına arkadaşlarına kırdığın kalplere git bir de onlar vursun.
  • "Daha kaç vücut gerekli benim seni unutmama" demezsen iyidir aga.

Başka bir kız bulmaya bak. Muhabbet et. Flörtleş. Naparsan yap o kızla ilgini kes..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.