Şimdi Ara

110-120 arasi kasmasi en zor level. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
17.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 115 olursak iyi olacak ya malum o 115 görevi iyi exp veriyormus.113 templedekiler bitti 111ede pek ugrayamıyoz jüpitere gittimi 113 e giriyoruz sürekli bu kasma rakamı anladıgım kadarı ile normal.
    0,2exp/h no ticket 118 lvllerde
  • Sen isroda 120 lv olup pvp yaparken farklı bir oyun oynamıyorsun ki, şuan 120 cap a sahip olan private serverlar da isro nun 1e1 aynısı.Ama sen diyosan ki ben 4 ay bota bağlayıp sürekli ayarlamalarıyla falan uğraşıcam, sonra bilmem kaç ay setimi tamamlamayla uğraşıcam.O zaman charım gözümde daha güzel olacak ve ben daha fazla keyif alacam.Tamam sen buna devam et demek kalır bana da.
    Ama diyosan ki oralar velet dolu, uğraşılmaz falan filan.İsro ya +18 sınırı mı geldi? Ayrıca private serverlardaki veletlerin bana bi etkisi yok.Velet olduğu kadar prof. kadro da çok private serverlarda.Birçoğu isronun son saçmalıklarından dolayı charlarını satmış kişiler.Neyse, zevkler ve renkler olayına döndü biraz.
  • s a
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark

115 olursak iyi olacak ya malum o 115 görevi iyi exp veriyormus.113 templedekiler bitti 111ede pek ugrayamıyoz jüpitere gittimi 113 e giriyoruz sürekli bu kasma rakamı anladıgım kadarı ile normal.

Hocam ne yap et 111 Cavelerin ikisinide bitir , o levelde verdigi xp gibi olmasa bile gene guzel birseyler verir diye dusunuyorum.
  • Sro-R oynasın isrodan bıkanlar. Mis gibi oyun parti kuruyoruz muhabbet falan. Çok velet de yok öneririm herkese. Server birincisi Türk ayrıca.
    PS:47 levelim.
  • Ortaya bir laf attım baktımki tüm private oyuncuları üstüne alınmış.İsterseniz server kurun oynayın isterseniz privatenin birine girin isterseniz hiç sro oynamayın metin2 oynayın beni bağlamaz.Ama şuan şahsen bendede Nova set olsa oyunda kimsem olmasa hiç isro'ya bulaşmazdım.Ama Legend 12 setle 120 olunca keyfi çok güzel çıkacak ve senden yaşça küçük habire anaya söven veletlerle aynı seviyede olmıyacaksın.Onlardan farkın olacak oyunda.Benım anlatmak istediğim bu işte de yanlış anlaşılmış olabilir.Neyse ben zaten şuan oynamıyorum charlarla arkadaş ilgileniyor.Bir daha bu tartışmaya girmicem.

İyi geceler.Ne oynarsanız oynayın keyifli oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Cronus

quote:

115 olursak iyi olacak ya malum o 115 görevi iyi exp veriyormus.113 templedekiler bitti 111ede pek ugrayamıyoz jüpitere gittimi 113 e giriyoruz sürekli bu kasma rakamı anladıgım kadarı ile normal.

Hocam ne yap et 111 Cavelerin ikisinide bitir , o levelde verdigi xp gibi olmasa bile gene guzel birseyler verir diye dusunuyorum.

Yaw cumartesi arkadaşla beraber sürekli görev yaptık bayıldık resmen bitmiyorlar birde 111e kalabalık girdiğimiz için görevlerde bitmek bilmiyor :) kasmaya saldık görevlere ara verdik biraz.Bayagı zaman alıyorlar 120ler cok dolu oldugu için bizde 118lerde kasiyoruz 114 lvle 0,3 u vurdurduk exp/h i :)

• Prvate varken isroyla ugrasilmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Cronus

quote:

Yaw cumartesi arkadaşla beraber sürekli görev yaptık bayıldık resmen bitmiyorlar birde 111e kalabalık girdiğimiz için görevlerde bitmek bilmiyor :) kasmaya saldık görevlere ara verdik biraz.Bayagı zaman alıyorlar 120ler cok dolu oldugu için bizde 118lerde kasiyoruz 114 lvle 0,3 u vurdurduk exp/h i :)

111'i oyle 8 kisi girmiceksin , onemli olan nokta su :

1 Cleric , 1 Wiz , 1 Warrior ve gorevler sadece bir kiside acik olucak. O zaman her gorev rahat rahat biter. Oyle cumbur cemaat gidersen sikinti olur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.