Şimdi Ara

110-120 arasi kasmasi en zor level.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
17.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

110-120 arasi level kasmanin olum oldugunu hepimiz biliyoruz... 117 levele ulastik cok sukur , fakat ne bitmez leveldir arkadas... 3 hafta oldu bi level atlayamadik.

Sizin en zorlandiginiz level nedir.(110-120 arasi) O level cabucak nasil atlatilir ?

Tesekkurler , hayirli gunler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Cronus -- 3 Ocak 2012; 7:45:48 >

• 113-114 sürünüyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

113-114 sürünüyoruz

Gene rahat seninki hocam , temple ile atlatirsin o levelleri.
  • bırakın artık şu oyunu dönün privatelere :) işkence çektrmeyin kendinize. tavsiye verebilirm ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: inFiniTyDark

bırakın artık şu oyunu dönün privatelere :) işkence çektrmeyin kendinize. tavsiye verebilirm ^^

Aynen, adamlar aylardır kasıyor.Ben geçenlerde grdim bi private servera 2 günde 120 ye kastım pvp yaptım eğlendim , setleri skilleri denedim çıktım
    Yani emek verdiğinin zevki farklı olur ama o artık emekten çıkıp köleliğe, işgenceye gidiyor.
  • quote:

bırakın artık şu oyunu dönün privatelere :) işkence çektrmeyin kendinize. tavsiye verebilirm ^^

Valla , sizi iSro'ya davet edelim biz. Iskence falan ama , sefasinida biz surucez degil mi ? Her turlu yardim yapariz , item , gold , level kasma .. 113'e kadar getiririz sizi ordan sonrasi size kalmis artik.
  • quote:

Privateler çoluk çocuk dolu ben charla uğraşıp 14-15 yaşında bir veletle aynı konuma geleceksem hiç oynamıyım daha iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hols

quote:

Privateler çoluk çocuk dolu ben charla uğraşıp 14-15 yaşında bir veletle aynı konuma geleceksem hiç oynamıyım daha iyi.

+1 Ama Normal Kasmakta para-zaman-emek istiyor
  • quote:

quote:

ortamına göre değişir. benm guildim var ve olgun kişileri alıyorum. ayrıca isroda velet ykmu kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Cronus

quote:

Valla , sizi iSro'ya davet edelim biz. Iskence falan ama , sefasinida biz surucez degil mi ? Her turlu yardim yapariz , item , gold , level kasma .. 113'e kadar getiririz sizi ordan sonrasi size kalmis artik.

110 Novalı charım vardı. botumda var. dostum önce biz ndn kasıyoruz bunu bilelim. bana açkçası kasmak zevk vermiyor. 120 geleli ne kdr zaman oldu hala çoğu kişi 120 olamadı. 120 olunca ne yapacaksın kendine bi sor. 120 olunca yapacakların pvp falandır. privatede'de 120 var, pvp var, kale savaşı var, item yapabiliyorsun. yani tek fark ne biliyormusun. kasma kolaylığı. Ben ndn kendime eziyet edeyimki. pre alcam , plus alcam, amac para harcayarak eziyet çekmekmi. ben zevk alamıyorm bu şeklde. açıkçası acizlik değin ne derseniz değin ama private bana hitab ediyor. bir denemekte fayda var derim. ben sana charını sil demiyorum satda demiyorum sadece öle bi dene. oyna.

• Demekki biz baya hızlı kasmışız yav ama malesefki bıraktım oyunu verdiğimiz emeklere yazık oldu.

Edit: Tam 2 ay olmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Caudion_ -- 4 Ocak 2012; 21:33:49 >
  • quote:

quote:

Cok guzel bir konuya denk dustun hocam , genellikle iSro'da tutunamayan insanlar ve cogunlukla bu kisiler velet (beni yanlis anlamayin , genel konusuyorum) oluyor.

Ben iSro'da cok ama cok memnunum , verdigim paranin emegini aliyorum , almaya calisiyorum ve hepinizi iSro'da tutunmaya davet ediyorum.

Not : Hocam , senin videolarini izledikten sonra karakterimi Rogue-Warlock cevirdim cok memnunum.

• Bıraktım mutluyum uğraşım yok zaman kaybı olduğunu anladım
  • isro'da oyanacaksanız hazır karakter satın alın diyorum 0'dan kasmakla uğraşılmaz alacağını kaarakter 120 olamasa bile en azından üzerinde uzunca bir zaman uğraşılmış olacağından size vakit tasarrufu sağlar. 0'dan kasmak işkence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

isro'da oyanacaksanız hazır karakter satın alın diyorum 0'dan kasmakla uğraşılmaz alacağını kaarakter 120 olamasa bile en azından üzerinde uzunca bir zaman uğraşılmış olacağından size vakit tasarrufu sağlar. 0'dan kasmak işkence.

0'dan kasmanin zevki bir baska hocam , ama ugrasilmaz diyenler icin evet , cok haklisin. Cunku canini sevdigimin Joymax'i su xp rateleri bi yuksek tutamadi , ondan dolayi herkes private serverlarda oynuyor , ama biz seni boyle seviyoruz be... Sen bize cefasini cektiriyosun ama sefasini surucez uleeeeeeeeyn..

• quote:

Orijinalden alıntı: Nick Rey

Bıraktım mutluyum uğraşım yok zaman kaybı olduğunu anladım

+1
  • Hala isro oynayanar varmi
  • ya şu 115 lvlde acilan sürekli yapilan görevin adı ney
  • quote:

Orijinalden alıntı: phenomll

ya şu 115 lvlde acilan sürekli yapilan görevin adı ney

Scrap Metal.

Turkcesini bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

Hala isro oynayanar varmi

Oynayanlarda var Oynıyamayanlarda var ( genelde bu kişiler private serverlarına kaçarlar zor gelince )
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.