Şimdi Ara

110 bine kendini Gösteren şekil araç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla 110 bine jilet gibi degil ya yuksek model polo corsa dacia alirsin ya da jilet olacak araba alirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Buharkentli

Dostum bunun kibirle alakası yok. Araba hastalığı var bende, 2-3 yıl yemedim içmedim para biriktirdim, ayrıca 110 bine araç aldığımda haklı olarak dikkat çeksin istiyorum. Mahallemde herkes beni konuşsun, Tarık son model araç almış desin yaşlı amcalar teyzeler onları nkızları çocukları. Yani 110 bin verip rent a car aracı olan polo golf oktavya focus megane gibi araçlara binmem çok saçma. Ayrıca gencim bırakta şekil atcağım piyasa yapcağım araç isteyim.

Alıntıları Göster
    Golf un dolusu 180 bin tl.Ama onuda alamıyorsun.Golf,3 serisi,passat felan her yerde dolu.Kimse bu araçlara vaaovv felan demez.

Sen en iyisi vazgeç bu gösteriş svdasından.Onlar boş işler.

• quote:

Orijinalden alıntı: dahakathekiller7

Mazda rx-8 sahibi biri olarak, yeni Mazda mx5’i tavsiye ederim.

Yakıt çok problem değilse rx8 alın.

Rx8 alıp yanına bir de günlük az yakan araç bile alabilirsiniz.
    Mx5 i 110 bine bulamıyorsun hocam ya yoksa incelemiştim bir ara.
  • W204 c coupe geldi benim aklima ilk.

SAHİBİNDEN EMSALSİZ KAZASIZ MERCEDES C COUPE AMG-7 İLERİ-BAYİ

İlan No: 556467429

İlan temsilidir.

• Buharkentli kullanıcısına yanıt
    İkinci elde var hocam, biraz bekler biraz araştırılırsa bulunur

• Geçen ay burda biri araç tavsiyesi için konu açmıştı.Konuyu açan vatandaş kendisine yapılan her yoruma bir kulp takmış,güya yapılan tavsiyeleri küçümsemiş,araç tavsiyesi isterken kendisine yorum yapanlara araç önerisi verir gibi ukala tavırlar takınmış ve bir sürü eleştiri almıştı.Polo yazan vatandaşa yaptığınız yoruma bakarak bunları hatırlatma gereği duydum.

Konuya dönecek olursak,1.el mi 2. el mi düşünüyorsunuz belirtmemişsiniz.Artı 110 binlik aracı kimsenin kıskanacağını düşünmüyorum çünkü en dandik arabalar 80-90 dan başlıyor.

Benim tavsiyem siyah renk Skoda Octavia.2.el düşünürseniz de siyah renk Skoda Superb.

• ikinci el İnfiti g35 lere falan bak 350z lerle hemen hemen aynılar diyeceğim de araba 280 beygir olduğundan genelde hep hasarlı tramerli oluyor özürlü gibi kullanıyorlar birde Toyota gt86 var onlara da bakabilirsin. rx-8'i pek tavsiye etmiyorum Mazda wankel motorlar renesis tipi silindir kullanıyor onun için hem çok yakıt tüketiyor hemde 100.000 km den sonra resmen motoru komple söküp yenisiyle değiştirmen gerekiyor ama arabanın tasarımı falan şahane ona lafım yok. Son tavsiyem çok sıradan olacak öyle kimseyi döndürüp baktırmaz ama uzay gemisi gibi araba Opel insignia.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 27 Mayıs 2018; 19:30:30 >
  • İkinci el önerim, dizel otomatik. Ama kilometre yüksek olabilir.

Mercedes cla 180d
    Bmw 1.16 d
    Bmw 1.18 benzinli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wv cc cok hos

• 2. el skoda superb olabilir gayet şekildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorVerenHesapMakinası -- 27 Mayıs 2018; 19:43:38 >
  • Ne bos adamlar var lan bu ulkede.. 110 bin araba için para degil aslan parcasi. Sekil yapicam herkes beni konussun diyosan s serisi coupe, cls tarzi arabalara bineceksin. Guc bela biriktirdigin 100bin tl ile bu arabalarin yanindan gecemeyecegine gore kimse suratina bakmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kemal Sunalın bir filmi vardı başlık parası biriktiriyordu tam parayı denkleştiriyordu gidip kızı alacak ama zam geliyordu. Seninkide o hesap. Bir umut biraz daha biriktir bakalım...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • qardes o parayi real madride bassaydin 300.000 olmustu hic kafan calismiyor

• At arabası

Bence baya dikket çekker. Yakıtıda az

• quote:

Orijinalden alıntı: DisArt5k

qardes o parayi real madride bassaydin 300.000 olmustu hic kafan calismiyor
    Ya bazen kardeş şeytana uyasım geliyor iddaada tek maç olan şeyleremi bassam yada banko 2 oran falan olan kupon yapıp 2 yemi katlasam diyorum daha lüx şekil son model üstü açık cabrio bir Mercedes'e binerim falan diye. İnsan bi kere yaşar risk alırsam süper bir arabam olabilir diye düşünüyorum.

Ama sonra düşünüyorum riske atmaya gerek yok yatarsam kesin psikolojim gider nasıl tepki veririm bilmiyorum ama intihar bile olabilir işin sonu diye sonra frenliyorum kendimi.

• Araçla ilgili hiçbişey bilmiyorum Ama başlığa uyuyor bence o fiyata aradığın kriterde yeni araç olacağını sanmıyorum en azından bu kadar "şekil" olan yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S-AINT -- 27 Mayıs 2018; 20:56:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavi-Ay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ds-automobiles-4.750tl-pesinat-ile-siyah-2016-ds4-crossback-1.6-bluehdi-120hp-558821307/detay
    dalga mı geçiyorsun bu mu şekil ? Bu ne la kambur balina gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: S-AINT

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-audi-tt-cok-temiz-full-bakimli-2008-model-s-tronic-571494276/detay

Araçla ilgili hiçbişey bilmiyorum Ama başlığa uyuyor bence o fiyata aradığın kriterde yeni araç olacağını sanmıyorum en azından bu kadar "şekil" olan yoktur
    Evet TT'ler listemde ama benimde hiç bir bilgim yok. Yakıtı nasıldır LPG takılır mı, parçaları pahalı mı vs?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.